آریا بانو

آخرين مطالب

ترشی پیاز با روشی سریع و آسان خانه داري

ترشی پیاز با روشی سریع و آسان
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مجله قرمز / اگر شما هر روزی از هفته یا هر فصلی از سال سراغ یخچال من بروید، قطعا یک شیشه ترشی پیاز را پیدا خواهید کرد. این ترشی درخشان با تن رنگ جواهری یک مزه تند خوشمزه را برای غذاهای بی شماری ارائه می‌دهد و همزمان یک رنگ دوست داشتنی به آنها اضافه می‌کند که آب دهان را راه می‌اندازد. درست کردن آن فقط 10 دقیقه طول می‌کشد و می‌توان هفته‌ها آن را در یخچال نگهداری کرد. از یک ترشی بیشتر از این چیزی می‌خواهید؟
استفاده‌های زیادی می‌توان از ترشی پیاز کرد. می‌توانید آن را داخل ساندویچ، بخصوص ساندویچ گوشت بریزید یا به عنوان یک چاشنی روی تاکوها، خوراک‌های لوبیا و سالادهای پر از مایونز مثل سیب زمینی یا سالاد تخم مرغ استفاده کنید یا آنها را به درون سالادهای کاهو، سالاد غلات و سالادهایی با سبزی سفت مثل کیل بریزید. رنگ صورتی روشن آنها، بافت ترد و عطر و طعم تند آنها تقریبا با هر غذایی سازگار می‌شود. همچنین برای سرو همراه با ساندویچ و بوفه‌های سالاد در مهمانی‌ها مناسب هستند.
پیاز
من دوست دارم پیاز را به صورت حلقه‌ای خرد کنم چون پیدا کردن حلقه‌های در هم پیچیده با استفاده از قاشق از توی شیشه راحت‌تر است و من دوست دارم از پشت شیشه نگاهشان کنم. اگر ترجیح می‌دهید که حلقه‌ها کوچکتر باشند، می‌توانید پیازها را نصف کرده، سپس آنها را با برش‌های نازک یا به ضخامت ½ اینچ برش بزنید. اما من دوست دارم یک کم متفاوت باشند و آنها را نازک تر از ¼ اینچ، برش می‌زنم.
من فقط از پیازهای قرمز برای ترشی پیاز استفاده می‌کنم، اما پیازهای زرد یا سفید را هم می‌توان استفاده کرد. البته شما آن رنگ صورتی دوست داشتنی را بدست نخواهید آورد اما آن یک عامل تعیین کننده نیست، پس آن را هم امتحان کنید. حواستان باشد که از پیاز سفت بدون لکه و نرمی استفاده کنید.
سرکه
من معمولا از سرکه بی رنگ همچون سرکه برنج یا سرکه سفید انگور استفاده می‌کنم. اگر هم اتفاق بیفتد که از سرکه سیب استفاده کنم، آن هم خوب خواهد بود. از سرکه‌های سفید صنعتی که در گالن های بزرگ هستند استفاده نکنید، چون بسیار مضر هستند.
شکر
شکر تعادل خوبی با شوری نمک ایجاد خواهدکرد، اما اگر از شکر اجتناب می‌کنید، می‌توانید آن را استفاده نکنید. عسل یا هر جایگزین دیگری برای شکر ممکن است همین کار را بکند، اما مقداری کمتر از آن را برای اطمینان خاطر استفاده کنید.
طعم دهنده‌ها

آریا بانو


در ابتدایی‌ترین نوع ترشی پیاز، خیلی ساده پیازهای ورقه شده که با مخلوطی از نمک و شکر پوشیده شده‌اند، درون سرکه خیسانده می‌شوند. اضافه کردن ادویه‌ها و سفارشی کردن مخلوط برای هماهنگ شدن با غذا، بسیار جالب است. در دستورالعمل زیر من از ترکیب مورد علاقه خودم از طعم‌دهنده‌ها استفاده کردم که شامل سیر تازه و فلفل قرمز تند برای اضافه کردن طعم بیشتر است. شما می‌توانید آنها را استفاده نکنید و یا گزینه‌های دیگری همچون برگ بو را اضافه کنید. گیاهانی مانند رزماری یا مرزنگوش، پوست پرتقال ؛ یا میخک را استفاده کنید. ادویه‌های آسیایی مانند بادیان ختایی، دارچین، فلفل سیچوان و زنجبیل تازه نیز می تواند برای یک ترشی همراه با برنج سرخ شده یا دیگر غذاهای آسیایی استفاده شوند.
ذخیره سازی
با گذشت زمان، پیاز در نهایت به یک رنگ صورتی روشن تغییر خواهد کرد. حواستان باشد که پیاز ترشی را در یک ظرف شیشه‌ای یا سرامیک ذخیره کنید. اکثر فلزات با سرکه واکنش نشان می‌دهند و پلاستیک هم طعم‌ها را به خود جذب می‌کند. من دوست دارم از یک ظرف شیشه‌ای خوب استفاده کنم، بنابراین می‌توانم ترشی پیاز را از یخچال بردارم و آن را بدون هیچ مشکلی روی میز بچرخانم.
مواد لازم:
1 عدد پیاز متوسط حدود 150 گرم
½ قاشق چایخوری شکر
½ قاشق چایخوری نمک
¾ فنجان سرکه برنج، سرکه سفید یا سرکه سیب
طعم دهنده‌ها (اختیاری) :
1 حبه کوچک سیر، نصف شده
5 عدد فلفل سیاه
5 عدد فلفل شیرین
3 شاخه کوچک آویشن
1 عدد چیلی خشک کوچک
وسایل
کتری آب جوش
چاقو و تخته برش
آبکش
دستورالعمل:
برش پیاز : 2 یا سه فنجان آب را در کتری به جوش آورید. پیاز را پوست گرفته و به برشهایی با قطر تقریبا ¼ اینچ خرد کنید. سیر را پوست کنده و دو نیم کنید.
برش دادن پیاز برای ترشی پیاز سریع
حل کردن شکر و نمک : در ظرفی که برای استفاده به عنوان ظرف نگهدارنده ترشی انتخاب کرده‌اید، نمک، شکر، سرکه و طعم دهنده‌ها را بریزید. بهم بزنید تا حل شوند.
مخلوط کردن شکر و نمک و سرکه و چاشنی ترشی پیاز
آبکش کردن پیاز : پیاز را در آبکش بگذارید و آبکش را درون سینک قرار دهید. به آرامی آب جوش را روی پیازها بریزید و اجازه دهید آب آن تخلیه شود.
ریختن آب جوش روی پیاز تا نرم شود
ریختن پیاز در شیشه : پیازها را داخل شیشه بریزید و به خوبی هم بزنید تا طعم دهنده‌ها به طور مساوی توزیع شوند.
ریختن پیاز در ظرف ترشی پیاز
ذخیره : پیازها در عرض 30 دقیقه آماده خواهند بود، اما بعد از چند ساعت مزه بهتری خواهند داشت. در یخچال نگهداری کنید. آنها را می‌توان برای چند هفته در یخچال نگهداری کرد، اما در هفته اول از همیشه بهتر هستند.
منبع : thekitchn.com

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/330563/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علائم هشداردهنده حمله قلبی

به یاد مرتضی پاشایی، در کنسرت «محسن ابراهیم زاده»

درمان سرطان در کشور رایگان می‌شود

اجرای آزمایشی طرح متمرکز سازی چاپ و صدور شناسنامه در 5 استان

حذف کامل کروکی‌های کاغذی تا پایان خرداد ماه

تفال/ تاب بنفشه می دهد طره مشک سای تو

تقویم تاریخ/ درگذشت "ملک‏ الشعراء بهار" ادیب و سیاستمدار

این دستور پخت مرغ زعفرانی را از دست ندهید

3 روغن طبیعی که به تسریع رشد مو کمک می‌کند

اهالی این استان‌ ها از امروز منتظر بارش باران باشند

زباله های فضایی در مریخ

اهمیت مدح و ثنای الهی در جلد هشتم «طعم شیرین خدا»

محرومیت سنگین برای دروازه‌بانی که لیزر انداخت!

دربی در اسپانیا برای انتقال آردا گولر!

نامعادله تبلیغات در سینمای ایران

ورود سامانه بارشی به کشور طی دوشنبه

آلگری: می‌خواستم خودم را هم تعویض کنم!

رزرو بلیت پاریس برای 4 کشتی‌گیر و ابهام در 57 و 86 کیلو

یوونتوس به زحمت از شکست گریخت

گلزنی منتظرمحمد مقابل تیم ملی امید تاجیکستان

کارشناسی داوری گل گهر - استقلال خوزستان

کارشناسی داوری نساجی - تراکتور

صحبت های سیدعلی میرغفاری رئیس صدور مجوز حرفه ای استقلال

عذرخواهی کاپیتان استقلال بخاطر 10 دقیقه پایانی

کارشناسی داوری فولاد - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار استقلال - شمس آذر

حمله هواداران عصبانی تراکتور به مینی ون حامل بازیکنان در فرودگاه تبریز

چرا جیمی کرگر به پیروزی و صعود بایرن مونیخ مقابل آرسنال باور داشت؟

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند