ناهار/ خورش ریواس، غذای ترش و دلچسب بهاری
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / چی لازم دارم:
ریواس - یک کیلوگرم
گوشت بدون استخوان - نیم کیلوگرم
پیاز - 2 عدد
شکر - 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
روغن، نمک و فلفل - به میزان لازم
نعناع تازه - 150 گرم
جعفری تازه - 250 گرم
چطور بپزم:
پیازها را پوست و بعد از شستن ریزخرد کنید. سپس دریک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. پس از آن، پیاز را تفت دهید تا طلایی شود.
گوشت را بشویید و به صورت قیمهای خرد کنید، سپس به پیاز داغ بیفزایید و همراه با آن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. دو تا سه لیوان آب جوش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید، در ظرف را بگذارید و تا پخت کامل گوشت روی حرارت متوسط اجاق گاز صبر کنید.
ریواسها را پوست و بعد از شستن بهاندازه دو بند انگشت خرد کنید.
نعناع و جعفری تازه را بعد ازپاک کردن و شستن، ریز خرد کنید.
در تابه کوچکی، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس نعناع و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید.
بعد از آنکه گوشت پخت، ابتدا نعناع و جعفری سرخ شده را اضافه کنید و 10 دقیقه حرارت دهید. بعد از آن ریواس را همراه شکر، نمک و فلفل به آن بیفزایید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خورش جا بیفتد.
-
شنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۰:۵۳
-
۲۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/330543/