میز اردور/ طرز تهیه مینی برگر مرغ
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / چی لازم دارم:
سینه مرغ : 6 عدد
پنیر پارمسان : نیم پیمانه
آرد سوخاری : 1 و نیم پیمانه
آرد ساده : 1 پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
روغن زیتون : 2 ق غ
پیاز، ریز خرد شده : 1 عدد
سیر، خرد شده : 2 حبه
سس گوجه فرنگی : 2 پیمانه
شکر : نیم ق چ
نمک : نیم ق چ
سس تند : 1 پیمانه
کره بدون نمک : ن پ
نان ساندویچ : دلخواه
پنیر موزارلا رنده شده : 2 پ م
تره ریز خرد شده : 2 ق چ
چطوری درست کنم:
پنیر پارمسان را با آرد سوخاری مخلوط می کنیم.
هر سینه مرغ را به ترتیب به آرد، تخم مرغ و مخلوط آرد سوخاری و پارمسان آغشته و و سرخ می کنیم تا هر 2 طرف آن طلایی رنگ شود.
پیاز را حدود 10 دقیقه در روغن سرخ می کنیم. سیر اضافه کرده و سرخ می کنیم تا بوی آن در بیاد. سس گوجه فرنگی را ریخته و هم می زنیم و نمک و شکر را می ریزیم. روی شعله کم به مدت 10 دقیقه می پذیم.
از روی حرارت بر می داریم. نان ها را تُست می کنیم و روی یک سینی پخت قرار می دهیم. تکه های مرغ را روی آن قرار می دهیم. مخلوط سس آماده شده را روی آنها می ریزیم
پنیر موزارلا را رو آن ها می ریزیم. و نان ساندویچ روی آنها می گذاریم.
-
پنجشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۱:۳۹
-
۳۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/328974/