کدو بره، غذای سنتی مازندران
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / مواد لازم کدو بره
سیب زمینی2 عدد
کدو سبز5 عدد
گوجه فرنگی5 عدد
پیاز (بزرگ)1 عدد
تخم مرغ3 عدد
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه کدو بره
زمان تهیه 10 دقیقه
زمان پخت 50دقیقه
1
در ظرفی مناسب ابتدا پیاز را نگینی خرد میکنیم و به مدت دو دقیقه با حرارت زیاد و کمی روغن در تابه تفت میدهیم نمک و زردچوبه را اضافه نموده و سیبزمینی را که نگینی خرد کرده و داخل آن میریزیم و مواد را کمی تفت میدهیم.
2
شعله را که تا این لحظه نسبتا زیاد بود کم کرده و در تابه را بسته و میگذاریم مواد به مدت پنج تا هفت دقیقه روی حرارت پخته شود.
3
کدوی حلقه شده را در ظرفی جدا کمی سرخ میکنیم و به مواد اضافه نموده و آن را نیز چند دقیقه تفت میدهیم و بعد گوجهفرنگیهای خرد شده و تخممرغها را روی آن ریخته و باز هم شعله را کمتر میکنیم تا مواد با در بسته 10 دقیقه بپزد در مرحله آخر فلفل سیاه را روی غذا پاشیده و سرو میکنیم.
سایر نکات کدو بره
1)کدو بره یک غذای مازندرانی و همهپسند است که سریع هم آماده میشود اگر پیرو رژیم گیاهخواری باشید گزینه خوبی برای شماست.
2)بهتر است روی غذا مقداری گرد غوره ،گرد لیمو یا آبغوره بریزیم یا با کمی رب انار ترش آن را مزه دار کنیم.
-
چهارشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۷:۳۱
-
۳۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/328795/