آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ رولت خرما بخورید تا انرژی به بدنتان برگردد خانه داري

شیرینی ها/ رولت خرما بخورید تا انرژی به بدنتان برگردد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایران کوک / چی لازم دارم:
برای خمیر:
آرد سفید 4 پیمانه
روغن آفتابگردان 1/2 پیمانه
شکر 1 قاشق غذاخوری
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
آب گرم 3/4 پیمانه
کنجد 1/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
برای عمل آوردن مخمر:
خمیرمایه خشک 1 قاشق غذاخوری
آب گرم 6 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
برای مواد داخل رول:
خرما 500 گرم
کره نرم شده 4 قاشق غذاخوری
روغن آفتابگردان 4 قاشق غذاخوری
پودر هل 1 قاشق چایخوری
چطور بپزم:
رول خرما نوعی کلوچه خرمایی رول شده است که به تکه‌های کوچک تقسیم شده و برای مصرف به عنوان عصرانه با چای حرف ندارد. رول خرما را می‌توانید به عنوان صبحانه هم با شیر یا قهوه نوش جان کنید. به طور خلاصه اول باید مخمر را بگذارید تا عمل بیاید و بعد با آن خمیر کلوچه را تهیه کنید. پس از آن مخلوطی از خرمای بدون هسته تهیه می‌شود که بعداً در خمیر پیچیده و رول خواهد شد. رول خرما بعد از 15 دقیقه پخته شدن آماده می‌شود.
اولین کاری که باید انجام دهید عمل آوردن مخمر است. برای این کار، خمیرمایه را در کاسه کوچکی همراه با 1 قاشق چایخوری شکر در 6 قاشق غذاخوری آب گرم (نه داغ) حل کنید. بگذارید 10–15 دقیقه به همان حال بماند. بعد از این مدت سطح مایع کف خواهد کرد و حباب‌هایی ظاهر خواهد شد که نشان می‌دهد مخمر شما تازه است و تاریخ مصرف آن نگذشته.
در یک کاسه بزرگ شیشه‌ای یا سرامیکی، آرد، نمک و پودر هل را با هم مخلوط کنید. روغن آفتابگردان را کمی گرم کنید و روی مخلوط آرد بریزید. بعد از آن 3/4 پیمانه آب گرم را بریزید و در آخر هم مخمر عمل آمده را اضافه کنید. حال خوب مواد را با دست ورز بدهید تا خمیر نرم و فرم‌پذیری بدست بیاید. روی کاسه را بپوشانید و آن را به مدت 1 ساعت و نیم کنار بگذارید تا ور بیاید.
برای تهیه مواد داخل رول، اول هسته خرماها را جدا کنید. آنها را خرد کنید و در کاسه‌ای بریزید. پودر هل، روغن و کره را اضافه و خوب مخلوط کنید. مواد را داخل غذاساز بریزید و میکس کنید تا به شکل خمیر در بیایند (ممکن است لازم شود این کار را در چند مرحله انجام دهید). خمیر خرمایی را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک لوله دراز 20 سانتی فرم بدهید. روی لوله‌های خرمایی را با دستمال حوله‌ای بپوشانید و تا آماده شدن خمیر کنار بگذارید. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کف یک سینی فر بزرگ هم کاغذ روغنی بکشید و آن را کنار بگذارید.
وقتی حجم خمیر حدوداً دو برابر شد آن را به 10 قسمت تقریباً مساوی تقسیم کنید. روی هر تکه خمیر کمی آرد بپاشید و آن را با وردنه به شکل مستطیل درازی به طول حدوداً 22 سانت پهن کنید. وسط هر مستطیل خمیری یکی از لوله‌های خرمایی را قرار دهید و خمیر را دور آن رول کنید. لبه خمیر را روی لایه زیری فشار دهید تا رول بسته شود. رول را روی سطح آردپاشی شده کمی قل بدهید تا سطحش صاف شود.
هر رول دراز را برش بزنید و به 7–8 قسمت مساوی تقسیم کنید. تخم مرغ را در کاسه کوچکی هم بزنید و روی رول‌ها بمالید.
سپس رویشان کنجد بپاشید و آنها را روی سینی فر آماده شده بچینید.
رول‌های خرمایی را 12–15 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی رنگ شوند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/328002/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود

حردانی: هواداران سنگ تمام گذاشتند

شجاعی جمله معروف کمالوند را بازسازی کرد

سرپرست استقلال: مشکل تیم ما مالی است

کری ستاره بارسا برای رئال؛ با 200 درصد توان بازی می کنیم

رضاوند: بازی‌ها با VAR برگزار شود تا حق تیمی‌ خورده نشود

واکنش بادامکی به استفاده از VAR در هفته‌های پایانی

بادامکی: اسماعیلی فر به هواداران لایک نشان داده

وقتی هیچی از هنر نقاشی نمیدونی

دابسمش علی لهراسبی برای مخاطبانش

سلمان: در باز است، باز پرنده است، پس در پرنده است!

وقتی نمیتونی دو دقیقه ساکت بشینی

فامیل دور و بچه‌ش و ببعی قاچاقی میخوان برن ترکیه

بلایی که مهسا طهماسبی سر گربه های محله آورده

قطعه «گلادیاتور» اثر هانس زیمر با ساز دودوک

پزشکان پایبند تعرفه‌های قانونی نیستند

ترفند عجیب گراز برای فرار از دست سگ‌های شکارچی!

خوشمزه ترین سوپ قارچی که میتونی درست کنی

افزایش قد نرمال برای دختران در سنین بلوغ

توصیه ای برای چیدمان منزل کسانی که فرزند اوتیسم دارند

تصاویری فوق‌العاده زیبا از عبور زیبای فالکون 9 از مقابل ماه

چاپ پنجمین جلد مجموعه تاریخ ایران‌زمین درباره طاهریان و آل بویه

ویسی: قول می‌دهم خوزستانی‌ها در پایان، ناراحت نباشند

نویدکیا: نیمه دوم با کیفیت بازی کردیم

شجاع: هواداران تراکتور هر چه بگویند حق دارند

سیامک: باید ببینیم برای چه به تراکتور آمده‌ایم

فراز: منظورم از نشان دادن عدد 4 کری نبود!

دومین صدر جدول هم به استقلال رسید

ماجرای کت درآوردن حقیقی مربی شمس آذر برای داور بازی!

فخریان: جواب اعتماد کادرفنی را دادم

گفت و گوی خبرنگاران با سیدحسین حسینی در پایان بازی استقلال و شمس آذر

واکنش روزبه چشمی به سوال یکی از خبرنگاران درباره مشکلات باشگاه

سلمان: بن افلک جنفیر رو همچین ماه عسلی نبرده بود که من آوردمت!

توصیه بامزه فامیل دور به آقای مجری

استوری جدید و متفاوتی که منوچهر هادی منتشر کرد

چهره ها/ تغییر چهره «گلنار» سریال گیلدخت بعد از 3 سال

ببعی به زبان ترکی هم مسلطه!

چهره ها/ سلفی جالب نصرالله رادش و همسرش وایرال شد

رپ خوانی بحرانی برای سید جواد هاشمی

شیرین: تا وقتی بله نگفته بودیم، هیشکی قصد ازدواج نداشت حالا همه میخوان زن بگیرن!

وقتی ناراحتی از اینکه مخ زن خودت رو زدی

ترانه «شریک جرم» با صدای روزبه نعمت اللهی

فراجا: با رفتار اشتباه احتمالی ماموران در برخورد با بی‌حجابی برخورد خواهد شد

گوناگون/ دستاوردهای عملیات «کربلای10»

پلی زیبا و بزرگ در میان ابرها در چین

خرس خانگی یک روس