نان محلی توتک از دامنه دماوند!
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / این نون نون محلی استان البرز هست که من دستورش رو از یه برنامه تلویزیونی گرفتم دقیق نمیدونم چقدر شبیه نون محلی استان البرز شده اما اگه کم و کاستی داره شما البرزی های عزیز به بزرگواری خودتون ببخشید .
مواد لازم نان محلی توتک
آرد2 لیوان
خمیر مایه1 قاشق سوپ خوری
شکر1/2 لیوان
آب1/2 لیوان
ماست3 قاشق سوپ خوری
روغن جامد1/4 لیوان
بهبود دهنده1 قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده) برای رومال1 عدد
خامه (برای رومال)کمی
طرز تهیه نان محلی توتک
زمان تهیه 30دقیقه
زمان پخت 15دقیقه
1
آب و شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شود اما نجوشد . در ظرفی دیگر آرد ، مایه خمیر ، بهبود دهنده رو مخلوط کرده ، وسط مواد رو باز کرده شیره ای را که درست کرده ایم و ولرم هست و روغن و کاستی که به دمای محیط رسیده رو اضافه میکنیم و ورز میدهیم.
2
اجازه میدهیم خمیر استراحت کند تا حجم آن دوبرابر شود ، بعد از استراحت خمیر را باز کرده و قالب میزنیم و با خلال چوبی روی خمیر سوراخهای ایجاد کرده و دوباره خمیر را استراحت میدهیم تا حجم شان دو برابر شود .
3
حالا با مخلوط زرده و خامه خمیرها را رو ما زده و کنجد می پاشیم ودر فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه تا زمانی که روی نونها طلایی شود قرار میدهیم .
سایر نکات نان محلی توتک
توصیه میکنم که ابتدا 1/5 لیوان از آردتون رو بریزید و بعد اگه دیدین که خمیرتون شل هست باقی آرد رو اضافه کنید .
بهبود دهنده قابل حذف هست .
اگه خامه در دسترس نبود میتونین به جاش از یک قاشق مربا خوری شیر و اگه باز شیر در دسترس نبود میتونین فقط از زرده تخم مرغ و کمی زعفرون آب شده برای رو مال استفاده کنید
-
سه شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۹:۱۴
-
۸۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/327797/