نکته سلامتی؛ پیشگیری از اسهال در مسافرت
پزشکي
بزرگنمايي:
آریا بانو - سلامانه: یکی از مهمترین سوالها درباره بیماری اسهال مسافران (اسهال در سفر)، این است که چگونه میتوان از ابتلا به این بیماری جلوگیری کرد؟
مردم معمولا درباره این صحبت میکنند که انتخاب غذاها و نوشیدنیهای «سالم و بیخطر» در سفر تا چه اندازه اهمیت دارد و از ابتلا به این بیماری جلوگیری میکند.
متخصصان هم معتقدند که غذاهای تازه و داغ، واقعا نسبت به غذاهای دیگر خطر کمتری دارند. آب مصرفی در سفر هم باید بستهبندی استاندارد داشته باشد یا حتما جوشانده شود.
از یخهای سر راهی هم نباید در سفر استفاده کرد. با اینحال، در بعضی از موارد میبینیم که همه این نکات را رعایت میکنیم، اما باز هم به بیماری اسهال در سفر مبتلا میشویم.
این اتفاق معمولا به بهداشتی نبودن صنایع غذایی ارتباط دارد، چون آلودگی میتواند در مراحل مختلف آمادهسازی مواد غذایی به درون آنها سرایت کند.
بنابراین، بهداشت رستورانهای بین راهی و بهداشت کارکنان این اماکن، خارج از کنترل مسافران است. گاهی اوقات نیز خود مسافران به کارهایی دست میزنند که باعث مسمومیت یا آلودگی خودشان میشود.
برای جلوگیری از چنین آلودگیهایی، رعایت این نکات ضروری است:
شستن دستها با آب و صابون یا ضدعفونیکننده قبل از غذا خوردن، دست نزدن به دهان، صورت و غشاهای مخاطی بدن.
پزشکان داروی پپتوبیسمول را برای درمان بیماری اسهال مسافران (اسهال در سفر) تجویز میکنند. مطالعات نشان دادهاند که مصرف دو عدد قرص پپتوبیسمول بهاندازه چهار دوز مصرفی در طول روز، میتواند احتمال ابتلا به این بیماری را تا 60 درصد کاهش بدهد. این دارو دورههای کوتاهمدت (نهایتا 3 هفته) مصرف شود، نه بیشتر از آن. درحالی که مصرف این دارو واقعا میتواند به افراد زیادی کمک کند، اما افرادی که نسبت به آسپیرین آلرژی دارند، قادر به مصرف پپتوبیسمول نیستند.
سلامانه
-
دوشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۹:۳۴
-
۲۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/326984/