دستور طبخ مرغ همراه با طعم آلو
پزشکي
بزرگنمايي:
آریا بانو - سلامانه: این خوراک سالم، کم کالری و خوشمزه را میتوانید را میتوانید با خیال راحت درست کنید. اغلب کودکان طعم این غذا را به خاطر مزه ملسی که دارد دوست دارند. حتی اگر میخواهید برای شام غذای سبکتری بخورید، مرغ و آلو میتواند بهترین گزینه باشد. با ما همراه باشید تا دستور طبخ این غذای خوشمزه را بخوانید. همچنین در این مطلب در سلامانه با ارزش تغذیه ای این خوراک خوشمزه آشنا خواهید شد.
برای تهیه این غذا برای 4 نفر به حدود 600 گرم ران مرغ بدون پوست و استخوان، 1 قاشق چایخوری روغن زیتون فرابکر، 1 فنجان آب مرغ کمنمک، یکچهارم فنجان سرکه سیب (یا هرنوع سرکه)، یکچهارم فنجان زیتون خردشده، یکچهارم فنجان آلوی خردشده و بدون هسته و مقداری نمک و فلفل نیاز داریم.
برای آماده کردن این غذا هم کافی است که ابتدا تکههای مرغ را با نمک و فلفل طعمدار کنید.
سپس روغن را در تابه نچسبی گرم و مرغها را در آن سرخ کنید.
در طول مدت سرخ شدن دو طرف مرغها، در تابه را ببندید تا تکههای مرغ در حین سرخ شدن، کمی هم مغزپخت شوند. بعد از اینکه هر طرف مرغها را حدود 5 دقیقه سرخ کردید و حرارت دادید، آب مرغ، سرکه و آلوها را به تابه بیفزایید و پس از جوش آمدن، حرارت را حدود 30 دقیقه کم کنید تا آب مرغ غلیظ شود و مرغها و آلوها هم نرم شوند.
در 2 دقیقه پایانی پخت، زیتونها را هم به این غذا اضافه کنید.
هر وعده از این غذا حاوی ارزش تغذیه ای زیر است:
224 کیلوکالری انرژی
8 گرم چربی
118 میلیگرم کلسترول
3 گرم کربوهیدرات
29 گرم پروتئین
1 گرم فیبر
394 میلیگرم سدیم
454 میلیگرم پتاسیم
20 درصد سلنیوم
-
دوشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۷:۳۹
-
۳۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/326790/