غذای ملل/ کباب لقمه اى ترکیه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / چی لازم دارم:
گوشت قلوه گاه گوسفندی
گوشت قلوه گاه گوساله
نمک و فلفل سیاه
پیاز
چطوری درست کنم:
نصف گوشت قلوه گاه گوسفندی را با نصف گوشت قلوه گاه گوساله چرخ کنید و مخلوط نمائید و کمی نمک اضافه کرده و در یخچال قرار دهید .
پیاز را چرخ کنید و سپس در یخچال به مدت 2 ساعت نگه دارید تا آب آن جدا شود .
آب پیاز را دور ریخته و باقی آن را به گوشت اضافه کنید نمک وفلفل را اضافه و خوب ورز دهید .
گوشت را به اندازه ای که نیاز دارید به سیخ کشیده و با انگشتان دست روی گوشت فشار آورده تا این که حالت گوشت به سیخ کشیده شده گرد شود ( توجه باید داشت که گوشت نباید در موقع کشیدن به سیخ به قطعات ریز خرد شود )
-
يکشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۳:۴۸
-
۱۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/326155/