عید خود را با کیک خوشمزه شروع کنید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / براتون رسپی چیز کیک خوسمزه رو اوردم که دیگه پایه بیسکوییتی نداره وهمش پنیری هست😋😋😊 مواددلازم
شکر 140 گرم
تخم مرغ 6 عدد
کرم تارتار ربع ق چ
کره 50 گرم
پنیر ماسکارپونه 250 گرم
شیر 100 میلی لیتر
آب لیمو 1 ق غ
آرد 60 گرم
نشاسته 20 گرم
وانیل 1 ق چ
طرز تهیه:
فر رو روی 160 درجه سانتیگراد روشن میکنیم
همه مواد رو اندازه میگیریم
پنیر خامه ای و کره و شیر رو توی ظرفی که تحمل حرارت داشته باشه میریزیم
روی ظرف حاوی آب جوش قرارش میدیم و با قاشق چوبی هم میزنیم. (آب جوش به کف ظرف برخورد نکنه. یعنی ما فقط بخارش رو لازم داریم)
وقتی کره ذوب شد و مواد کاملا مخلوط شد میذاریم کاملا سرد شه
ما به 60 گرم آرد نیاز داریم .
آرد رو به مخلوط پنیر اضافه میکنیم. نشاسته رو هم همینطور (حتما الک کنید)
زرده و سفیده تخم مرغها رو از هم جدا میکنیم.
سفیده ها رو کمی میزنیم تا کف کنه. کرم تارتار رو اضافه میکنیم (نداشتید هم مهم نیست)
هم میزنیم تا پف کنه و شکر رو اضافه میکنیم
اینقدر هم میزنیم تا سفیده کاملا منسجم بشه واز ظرف برنگرده
زرده ها رو به مخلوط پنیر اضافه میکنیم . توی رسپی اصلی وانیل نداره ولی از من میشنوید وانیل اضافه کنید که بعد کیکتون بوی تخم مرغ نگیره (من از یک چهارم قاشق چای خوری وانیل شکری استفاده کردم)
اگه دوست ندارید مجبور نیستید آبلیمو اضافه کنید . در هر حال اثر خاصی روی طعم کیک به جا نمیذاره (اگه میخواید لیمویی شه باید پوست لیمو رو توش رنده کنید)
خب... مخلوط پنیر رو که کاملا هم زدیم به سفیده اضافه میکنیم
و به آرومی فولد میکنیم
خب... مخلوط پنیر رو که کاملا هم زدیم به سفیده اضافه میکنیم
و به آرومی فولد میکنیم
قالبتون رو چرب کنید. یه کاغذ روغنی رو به اندازه گردی کف قالب ببرید و توی قالب قرار داده و مجددا چرب کنید.
من ازقالب کمربندی 25 سانت استفاده کردم . ولی لازم نیست حتما کمربندی باشه.
حالا مواد رو توی قالب کیک میریزیم.
اگه قالبتون کمربندیه حتما باید فویل پیچش کنید تا آب به داخل جیز کیکتون نفوذ نکنه
حالا قالب کیک رو توی یک ظرف بزرگ و مرتفع قرار میدیم و بعد توی فر میذاریم. توی ظرف بیرونی رو تا نیمه قالب آب جوش میریزیم
مدت زمان پخت یک ساعت و ده دقیقه است. و توی این زمان میپزه چون تستر تمیز از کیک بیرون میاد. اما من دوست دارم روی کیکم طلایی شه پس زمان پخت رو یک ربع افزایش میدم.
بعد فر رو خاموش میکنیم و در فر رو نیمه باز میذاریم تا کیک خنک شه
کیک از دیواره قالب بعد از کمی خنک شدن جدا میشه
حالا کیک رو توی یخچال قرار میدیم تا سرد بشه
بافت کیک کاملا لطیف و نرم و اسفنجیه و توی دهن آب میشه. مزه پنیر خامه ای به خوبی حس میشه.
این کیک شیرینیش زیاد نیست و زیر دل نمیزنه
بد نیست یه اسلایسش رو هم با کمی مربای آلبالو سرو کنید. ترکیب این کیک با مربا 😋😋😋
اگه عاشق چیزکیک هستید (و فرتون استاندارده) چیزکیک ژاپنی رو امتحان کنید.
منبع صفحه brochen.kuchen
-
شنبه ۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۹:۵۳
-
۱۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/325982/