آریا بانو

آخرين مطالب

رونقِ بخش های صنعتی و سرمایه گذاری کیش در پساکرونا منطقه آزاد کیش

رونقِ بخش های صنعتی و سرمایه گذاری کیش در پساکرونا
  بزرگنمايي:

آریا بانو - غلامحسین مظفری از گشایش 12 پروژه ساختمانی و صنعتی با میزان سرمایه گذاری تقریبی هزار و 400 میلیارد تومان تا پایان خرداد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، غلامحسین مظفری مدیرعامل این سازمان با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا در کیش نیز مانند دیگر نقاط کشور و جهان آثار و تبعاتی برجای گذاشت گفت: خوشبختانه ما در اولین روزهای مطرح شدن موضوع شیوع ویروس و پیش از برگزاری انتخابات، جلسات شورای سلامت کیش را ساماندهی کردیم و گام های اولیه برای مبارزه با بیماری و کنترل شیوع آن برداشته شد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به فعالیت مراکز صنعتی و پروژه های سرمایه گذاری زیرگروه ساختمانی جزیره حتی در زمان محدودیت ها و تعطیلی تمامی صنوف افزود: فعال بودن این دو گروه در زمان تعطیلی ها فرصتی بسیار خوب بود که موجب تسریع در روند کار آنها در شرایط بحرانی شد به گونه ای که 2 پروژه صنعتی در این مدت زمان گشایش یافت و 8 پروژه نیز آماده بهره برداری است.
وی از افتتاح 12 پروژه ساختمانی و صنعتی با میزان سرمایه گذاری تقریبی هزار و 400 میلیارد تومان خبر داد و گفت: در زمان تعطیلی تمامی مراکز تفریحی،گردشگری و سرمایه گذاری، گروه های صنعتی و ساختمانی از فرصت ها در جهت رونق جزیره کیش بهره گرفتند و با هدف تولید و ظرفیت سازی بعد از کرونا این حوزه را متوقف نکردند رونق بخشیدند.
مظفری اظهار داشت:جلسات شورای سلامت جزیره به صورت فشرده در سازمان منطقه آزاد کیش و با حضور متولیان دستگاه های اجرایی به ویژه مرکز توسعه سلامت و بهداشت و درمان برگزار شد و تمامی دستگاه ها و نهاد ها ملزم به اجرای موارد مصوب اساسی و اصولی شورای سلامت شدند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش افزود: بخش خصوصی با تحمل بیشترین آسیب از کرونا با مجموعه سازمان منطقه آزاد کیش همرای بسیار خوبی داشت و همگام با ما وارد کار شد، به گونه ای که از 15 تا 19 اسفند طبق تصمیمات شورای سلامت، فعالیت هتل ها، مراکز گردشگری، تفریحی و بازارها نیز تعطیل شدند.
وی با اشاره به تعدد تقاضای گردشگران و دوستداران کیش برای سفر به جزیره در زمان بحرانی و پیک اول کرونا بیان داشت: با پیش بینی هایی که انجام شد، پس از بررسی آثار و تبعات حضور مسافران، با توجه به شرایط اقلیمی و کمبود امکانات و امور درمانی برای تامین نیاز گردشگران، پرواز ها برای پذیرش مسافر و حتی کیشوندان را از 25 فروردین ممنوع اعلام کردیم که به این ترتیب با اعمال قوانین سخت از سوی مجموعه سازمان و رعایت تمامی موارد مصوب شده در شورای سلامت کیش توسط مردم، حدود 20 روز بیماری مشکوک به کرونا در جزیره به ثبت نرسید.
غلامحسین مظفری عنوان کرد: از 25 اردیبهشت برای بازگشت مسافران برنامه ریزی کردیم و طی جلسات متعدد به ویژه نشست با مدیران تمامی ایرلاین ها؛ امروز به لطف خداوند و همکاری مردم و صنوف، شاهد برقراری تور و رفت و آمد مسافران به کیش هستیم.
وی با تاکید بر لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی پس از بازگشایی پروازها و ورود گردشگران به جزیره گفت:خواهش و درخواست ما از گردشگران وعلاقمندان سفر به کیش این است که حتما پروتکل های بهداشت عمومی و حفاظت فردی را جدی بگیرند و ایرلاین ها نیز با رعایت قوانین و ضوابط مصوب شده از سوی سازمان هواپیمایی کشور و ایکائو به روند کنترل شیوع ویروس کمک کنند.
مظفری در پایان از بخش خصوصی به عنوان پایه اصلی سفر مسافران به کیش است یاد کرد و بیان داشت: فعالان بخش خصوصی در تمامی حوزه ها موارد و قوانین بهداشتی را برای داشتن جزیره ای پاک و عاری از آلودگی و بیماری رعایت کنند تا بتوانیم از این فرصت برای رونق هرچه بیشتراقتصاد کیش استفاده کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/322514/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

10 راهکار عملی برای کنترل خشم

گوش دادن فعال چیست و چه مزایایی دارد؟

اختلال مبدل پوشی

خشونت خانگی چیست و انواع آن کدامند؟

تاثیر گرما بر خلق و خو و پرخاشگری

با مزاحمت خیابانی چگونه برخورد کنیم؟

علت ایجاد حس تنفر از فرزند

تابو چیست؟ اهداف تابو کدامند؟

عقده ادیپ چیست؟ انواع و راه های درمان عقده ادیپ

سوگیری شناختی چیست و چه مسائلی باعث سوگیری می‌شوند؟

چطور با یک فرد معلول رفتار کنیم؟

بیش فعالی چیست ؟ علائم ، دلایل و درمان آن کدامند؟

عقدهٔ الکترا چیست و چگونه حل می شود؟

راه های تقویت بهره ی هوشی

قانون باور چیست و آیا می توان آن را تغییر داد؟

سندروم دیوژن چیست و چگونه درمان می شود؟

اختلال حافظه تکرار پنداری

تکنیک ای اف تی چیست و مراحل آن کدامند؟

سندرم استکهلم چیست و چگونه درمان می شود؟

توهم کوتارد چیست و علائم و درمان آن چه چیزی است؟

علائم و روش های درمان سندروم استندال یا سندرم فلورانس

ضد افسردگی های سه حلقه ای

توهم کاپگراس چیست؟

سایکومتریست چگونه کار می کند؟

رفتار تکانشی چیست و چگونه درمان می شود؟

فروپاشی عصبی چیست و چه علائمی دارد؟

اختلال دیس تایمی یا افسرده خویی چیست ؟ علل ، علائم و درمان آن

با بیمار در حال مرگ چگونه باید رفتار کرد؟

درباره اتانازی چه می دانید؟

آزار و اذیت خیابانی چیست و چگونه با آن رفتار کنیم؟

توهم فرگولی چیست؟ علل و درمان آن

فردگرایی چیست و شیوع فردگرایی در میان افراد جامعه

افسردگی غیر معمول یا آتیپیک

سندروم بیت المقدس چیست؟

آشنایی با خصوصیات زنانی که تیپ شخصیت مردانه دارند

آدم های پرتوقع چه ویژگیهایی دارند و چگونه باید با آن‌ها رفتار کرد؟

اختلال افسردگی اساسی چیست؟ دلایل و درمان آن

بیماری وسواس فکری OCD

بی اشتهایی عصبی چیست و چگونه درمان می شود؟

چگونه به شخصی بگویید که بوی بد دهان یا بدن دارند

آگورافوبیا یا ترس از فضای باز چیست؟ علل و درمان

بی‌گوشی‌هراسی (نوموفوبیا)

راههای غلبه بر افسردگی

ادیتیوولتافوبیا چیست و چگونه درمان می شود؟

افراد آب زیر کاه چه کسانی هستند؟

کربوفوبیا چیست؟ علت و درمان آن

نئوفوبیای غذایی چیست و چگونه درمان می شود؟

تراپیست کیست؟ معرفی انواع تراپی

اختلالات خلقی چیست؟ انواع اختلالات خلقی

نشخوار ذهنی چیست؟ درمان نشخوار ذهنی