مصرف غذاهای گیاهی برای سلامت روده مفید است
پزشکي
بزرگنمايي:
آریا بانو - سلامانه: نتایج حاصل از پژوهش مذکور نشان داد اگر در رژیم غذایی به مصرف مغزهای خوراکی، میوه ها، سبزیجات و حبوبات بیش از پروتئین حیوانی تاکید شود، غذاهای حیوانی مانند ماهی، مرغ و لبنیات کم چرب در حد تعادل مصرف شود و مصرف گوشت قرمز، گوشت های فرآوری شده و شیرینی جات محدود شود سلامت روده و وضعیت باکتری های موجود در آن بهبود می یابد.
مصرف حبوبات، ماهی و مغزهای خوراکی با کاهش باکتری های مضر روده و مصرف حبوبات، سبزیجات، میوه ها، ماهی و مغزهای خوراکی با افزایش باکتری های ضد التهابی همراه است. دریافت زیاد گوشت قرمز، فست فود و کربوهیدرات های تصفیه شده با کاهش باکتری های مفید روده و افزایش التهاب همراه است.
مصرف غذاهای گیاهی میزان تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجیره (SCFA) را توسط باکتری های روده افزایش می دهد. SCFA فواید بی شماری برای متابولیسم (سوخت و ساز) دارد. میزان این اسیدهای چرب در افرد مبتلا به کولیت اولسراتیو و سایر بیماری های التهابی روده کمتر است.
منبع: Presented at the United European Gastroenterology
-
سه شنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۶:۵۲
-
۱۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/322132/