آریا بانو

آخرين مطالب

روابط عمومی‌ها به عنوان بازوی اطلاع رسانی سازمان، مردم و رسانه ها را آگاه کنند سازمان حفاظت محیط زیست

روابط عمومی‌ها به عنوان بازوی اطلاع رسانی سازمان، مردم و رسانه ها را آگاه کنند
  بزرگنمايي:

آریا بانو - در محیط زیست درباره پیامد پسماندهای بیمارستانی کرونا اطلاع رسانی کردیم

شفقنا رسانه- به عقیده سپنجی، روابط عمومی ها در فضای درون سازمانی باید بتوانند با آموزه ها و اطلاع رسانی مناسب، همکاران خودشان را در داخل سازمان آگاه کنند و علاوه بر آن به عنوان بازوی اطلاع رسانی سازمان، مسئولیت اطلاع رسانی به مردم و رسانه ها را برعهده بگیرند. او ضمن اشاره به فعالیت گسترده روابط عمومی وزارت بهداشت در اطلاع رسانی پاندمی کرونا ویروس می گوید: سازمان محیط زیست هم اگرچه به صورت مستقیم با اطلاع رسانی کرونا ویروس در ارتباط نبود ولی بر بحث های پسماندهای بیمارستانی و عفونی کرونا نظارت داشتیم و نیاز بود که فعالیت هایمان را جهت آگاهی به نهادهای مسئول، رسانه ها و عموم مردم اطلاع رسانی کنیم.
امیر عبدالرضا سپنجی ، استاد دانشگاه و مدیر روابط عمومی سازمان محیط زیست در گفتگو با شفقنا رسانه ضمن تبریک هفته ارتباطات و روابط عمومی به فعالان این عرصه، می گوید: امیدوارم نقش رسانه و روابط عمومی در کشورمان بیشتر جدی گرفته شود و در جلسات راهبردی و سیاستگذاری آخرین بند و آخرین اولویت بحث اطلاع رسانی و ارتباطات نباشد. لازم است تا به نقش اطلاع رسانی به عنوان یک محور مهم در توسعه توجه شود.
او ادامه می دهد: روابط عمومی ها در بحث همه گیری ویروس کرونا در جهان، به عنوان اصلی ترین بخش سازمان به دلیل سامان دادن به ارتباطات درون و برون سازمانی، اهمیت بالا و اثرگذاری دارند. به عبارتی در فضای درون سازمانی باید بتوانند با آموزه ها و اطلاع رسانی مناسب، همکاران خودشان را در داخل سازمان آگاه کنند و علاوه بر آن به عنوان بازوی اطلاع رسانی سازمان، مسئولیت اطلاع رسانی به مردم و رسانه ها را برعهده بگیرند. بخصوص روابط عمومی وزارت بهداشت که در ایام پاندمی کرونا فعالیتش به صورت مستقیم با کرونا مربوط می شود. در سازمان ما هم اگرچه به صورت مستقیم با اطلاع رسانی کرونا ویروس در ارتباط نبودیم ولی بر بحث های پسماندهای بیمارستانی و عفونی کرونا نظارت داشتیم و نیاز بود که فعالیت هایمان را جهت آگاهی به نهادهای مسئول، رسانه ها و عموم مردم اطلاع رسانی کنیم. بنابراین به طور کلی روابط عمومی ها در بحث های درون و برون سازمانی، در حوزه همه گیری بیماری کرونا نقش بسیار اثرگذاری دارند.
این پژوهشگر حوزه ارتباطات بر لزوم توجه به فرهنگ دورکاری در سازمان ها و نقش رسانه ها و روابط عمومی ها در درونی کردن آن، تاکید می کند و می گوید: با توجه به جمع بندی های سازمان بهداشت جهانی و ستاد مبارزه با کرونا احتمالاً تا یک الی دو سال همواره شاهد همه گیری ویروس کرونا هستیم. به همین دلیل نیاز است تا بحث فرهنگ سازی و آموزش دورکاری جدی گرفته شود. به نظر من رسانه ها و دولت خیلی در این حوزه سرمایه گذاری نکردند. با این حال با وجود امکاناتی چون تلفن همراه، فضای سایبری، شبکه های اجتماعی لازم است تا رسانه ها و روابط عمومی سازمان ها این فرهنگ سازی را انجام دهند که کارشناسان، مدیران ارشد، مدیران میانی و کارکنان سازمان ها بر دورکاری به شکل نهادینه مسلط باشند.
مدیر روابط عمومی سازمان محیط زیست ادامه می دهد: ناگفته نماند در جاهایی ضعف و کاستی وجود دارد و نیاز به حضور فیزیکی کارکنان برای پیشبرد کارها هست. در این دوره آنقدر فعالیت های فشرده داشتیم که نتوانستیم خیلی دورکاری کنیم و ناچار بودیم که با رعایت فاصله گذاری اجتماعی به فعالیت خود در سازمان ادامه دهیم. با این حال سعی کردیم از همه ابزارهای ممکن از جمله؛ شبکه های اجتماعی، پورتال سازمان، پیام رسان های تلفن همراه و …. استفاده کنیم. متاسفانه فیلترینگ که سیاست نهادهای بالا دستی است، دسترسی مردم را به اطلاعات و اخبار کاهش می دهد و نیاز است تا تصمیم گیری ویژه تری برای آن اتفاق بیفتد. چون اطلاع رسانی مناسب نیازمند ابزار خوب و مناسب است.
او می گوید: با تمام این مضایقی که اشاره کردم در این مدت تلاش داشتیم از ابزارهای فضای سایبری جهت اطلاع رسانی و آگاه کردن مردم استفاده کنیم. با این حال به نظرم تفاوت چندانی در حوزه رسانه ای در پیش و حین کرونا نداشتیم و ابزارها همان بودند ولی شاید به دلیل زمان بالای فراغت، مراجعه مردم به شبکه های اجتماعی بیشتر شد. به عبارتی ابزارها تغییر نکرد بلکه میزان کاربرد و بهره مندی از آن ها افزایش پیدا کرد و ما هم در روابط عمومی سازمان تلاش کردیم که از جنبه های مرتبط درباره پیشگیری و پروتکل های بهداشتی کرونا ویروس اطلاع رسانی کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/321201/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

5 راه برای غلبه بر ترس و رسیدن به موفقیت

با آدم های فضول‌ چگونه برخورد کنیم؟

آیا نصیحت کردن افراد کار درستی است یا خیر؟

هیجانات چه هستند و انواع هیجانات کدامند؟

روانشناسی رنگها

آسیب‌های آلودگی هوا بر سلامت روان چیست و چگونه برطرف می شود؟

خوب صحبت کنید تا همه عاشقتان شوند

تعبیر رنگ ها در خواب از دیدگاه روانشناسی

علت تیک عصبی و راههای درمان تیک عصبی

تک فرزندی چه مشکلاتی برای فرزندمان به همراه دارد؟

زنان شاغل سالم تر و شادترند یا زنان خانه دار

آلودگی هوا باعث افزایش افسردگی و خودکشی می شود

وابستگی کودکان به پدربزرگ و مادربزرگ خوب است یا نه ؟

از لحاظ روانی کودک هستید یا بالغ؟

با کسانی که دروغ می‌گویند چگونه برخورد کنیم؟

روانشناسی اجتماعی چیست؟ تعریف، اصطلاحات کلیدی و مثال ها

چرا برخی وقت ها نمی توانیم از صحبت کردن دست برداریم؟

عادات بدی که پیرتان می کند!

آسیب‌های وابستگی شدید به یک دوست و درمان

چگونه می توان 8 بیماری روانی عجیب را شناسایی کرد؟

9 نشانه عجیب استرس را به خاطر بسپارید

اختلال مو کنی چیست ؟علل و درمان آن

10 علامت که میتواند شما را آگاه کند افسردگی دارید

دمنوش هایی برای کاهش استرس و تقویت ایمنی بدن در برابر کرونا

چگونه بدون کلافگی و خستگی در خانه بمانیم؟

آیا نگرانی و استرس ،خطر ابتلا به ویروس کرونا را افزایش می دهد؟

آیا ویروس کرونا باعث افسردگی می‌شود

چگونه خود را قرنطینه کنیم؟

نحوه مدیریت کارمندان از راه دور

راه حل آشتی با دوست بعد از دعوا

چگونه روانشناس خوب را از بد تشخیص دهیم

خستگی تصمیم چیست و چگونه با این خستگی مقابله کنیم؟

خوابیدن با ناراحتی چه عوارضی دارد؟

هنگام استرس چه کارهایی انجام ندهیم؟

زبان بدن چیست و فواید آن کدام است؟

اُبژه و روابط ابژه ای چیست؟

7 روش ساده برای کاهش استرس

راه و روش یادگیری

علائم افسردگی در زنان را بشناسیم

چرا ما انسان‌ها می‌خندیم؟

نظریه مزلو: سلسله مراتب نیازها

نکات ضروری برای مواجهه با ترس

آلکسی تایمیا چیست؟ علل، علائم و راه درمان

8 عادت برای تقویت اعتماد به نفس

9 نکته برای غلبه بر ترس

سروتونین چیست و خوراکی های منبع سروتونین کدامند؟

قصه درمانی چیست و چگونه میتوان با قصه درمانی از مشکلات دور شد؟

عواملی که باعث ایجاد عصبانیت می‌شود کدامند و برای کنترل خشم و عصبانیت چه باید کرد؟

8 عادت رفتاری برای افزایش اعتماد به نفس و داشتن زندگی شادتر

چرا از دیگران تقلید می کنیم؟