آریا بانو

آخرين مطالب

روش نگهداری میوه ی زیتون در منزل خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو - اگر زیتون های فله ای را خریداری می کنید و نمی دانید که چگونه باید آن را شور کنید و به مدت طولانی نگهداری کنید ما در این مطلب روش نگهداری از زیتون شور را برایتان آماده کرده ایم

زیتون یکی از خوراکی های خوشمزه و پرفایده است که خیلی از افراد مقدار زیادی از
زیتون را تهیه می کنند و ان را در منزل نگه می دارند اما نگهداری زیتون روش های خاصی
را دارد زیرا اگر به خوبی نگهداری نشود می تواند کپک بزند و یا خراب شود در ادامه مطلب از
پرشین وی قصد داریم نکاتی پیرامون نگهداری زیتون را برایتان به اشتراک بگذاریم
نگهداری زیتون
روش نگهداری میوه ی زیتون در منزل زیتون را در آب نمک گذاشته و درون یخچال و یا بیرون از
یخچال منتها در جای خنک نگهداری کنید زیتون به مدت نسبتاً زیادی سالم می ماند.
آب نمک باعث می شود که تلخی زیتون نیز از بین برود.
بیشتر بدانید از روش نگهداری زیتون شور را بدانید!
نگهداری زیتون شور دارای فوت‌وفن‌های خاصی است که اگر آن‌ها را رعایت کنید، می‌توانید تا چند ماه
با خیال راحت از زیتون شور خریداری شده خود استفاده کنید. قبل از آنکه روش‌های نگهداری زیتون شور
را شرح دهیم، یک نکته مهم را برای شما بازگو می‌گوییم. اگر به سلامت خود اهمیت می‌دهید،
به هیچ عنوان زیتون باز یا فله‌ای را مصرف نکنید. احتمال این که زیتون‌های شور فله‌ای در مقایسه
با انواع کارخانه‌ای حاوی فلزات سمی همچون سرب، کادمیوم، جیوه و آرسنیک باشد، زیاد است.
زیرا نوع سود و خلوص نمک مورد استفاده و جنس ظروف فرآوری و نگهداری زیتون فله‌ای نامعلوم و نامشخص است.
چرا زیتون خراب می‌شود؟
زیتون یکی از میوه های بسیار پرخاصیت است که چون طعم اصلی این میوه خام تلخ است؛
ابتدا آن را فرآوری می‌کنند و سپس مورد استفاده قرار می‌دهند. خواص زیتون برای معده جزو مهم‌ترین خاصیت‌های زیتون محسوب می‌شود.
طعم زیتون فرآوری شده با زیتون فرآوری نشده کاملا متفاوت است و زیتون سبز خام اصلا قابل
خوردن نیست. زیتون شور یا کنسروی یکی از چاشنی های لذیذ و خوش طعم موجود در سطح بازار است که علاقه مندان زیادی دارد.
علت کپک زدن زیتون شور
گروهی از زیتون‌های نامرغوب وجود دارند که مصرف کنندگان مشاهده می‌کنند پس از
گذشت چند روز، زیتون شور به خودی خود شروع به کپک زدن می‌کند و حتی با اضافه کردن محلول آب نمک نیز نمی‌توانند از آن جلوگیری به عمل آورند.
برخی افراد که در ابتدا با تغییر طعم طعم زیتون رو به رو می‌شوند، حتی با اضافه کردن
سبزیجات معطر نیز نمی‌توانند این بو را کاهش دهند.

آریا بانو

نگهداری زیتون
واقعیت این است که راهی برای استفاده مجدد زیتون کپک زده نیست و برای حفظ
سلامتی بدن باید آن را دور بریزیم. زیتون کپک‌زده به هیچ وجه قابل مصرف نیست و خوردن آن می‌تواند سلامتی انسان را به خطر اندازد.
زیتون فله‌ای تاریخ مصرف مشخصی ندارد!
از سوی دیگر سود مورد استفاده در کارخانجات صنایع غذایی از نوع فود گرید و مجاز برای مصارف
خوراکی بوده و در صورتی که سود پس از تلخی زدایی به طور کامل از بافت میوه خارج شود
هیچ مشکلی برای سلامت ایجاد نمی‌کند. اغلب زیتون‌های شور و کنسروی تهیه شده
در کارخانجات از انواع کال و سبز رنگ بوده و به هیچ عنوان سمی نیستند. بنابراین اگر به
سلامت خود اهمیت می‌دهید حتما از زیتون شور کارخانه‌ای استفاده کنید.
روش نگهداری زیتون شور
یکی از راه حل‌های اساسی، جلوگیری از فرآیند کپک زدن است. برای این کار درون ظرف زیتون
خریداری شده که آب نمک دارد را باید تقریبا به اندازه نصف لیوان سرکه طبیعی ریخت تا از کپک زدن جلوگیری شود.
برای سالم ماندن زیتون‌ها بهتر است مرتبا و در هفته یک بار محلول را تعویض کنید.
این یک پیشنهاد اساسی برای آن است محصولی که خریداری می‌کنید دچار هیچگونه مشکلی نشود.
پیشنهاد دیگر برای نگهداری زیتون شور آن است که کنسرو زیتون را پس از باز کردن، در یخچال نگهداری کنید.
دمای نگهداری برای زیتون باید خنک باشد و در دمای گرم زیتون دوامی نمی آورد.
زیتون شور کنسرو شده تهیه کنید!
مهم‌ترین نکته برای آنکه خیالتان از نگهداری زیتون شور و مصرف آن راحت باشد این است
که زیتون شور کنسرو شده تهیه کنید. زیرا در کاخانه، علمیات تلخ‌زدایی، شست‌وشو و افزدون
آب نمک بدون دخالت انسانی و با استفاده از دستگاه‌های پیشرفته انجام می‌شود.
این فرآیندها سبب می‌شود تا زیتون شور درجه بالایی از سلامتی را داشته باشد
و نگهداری از زیتون شور بسیار راحت باشد. مهم‌ترین مرحله در کارخانه، شست‌وشو است.

آریا بانو

نگهداری زیتون
شست‌وشو رکن اصلی کنسروهای زیتون شور
هدف از شست‌وشو، حذف مواد زاید از محلول است در این مرحله پس از تخلیه محلول سود
اولین آبکش و شست‌وشو با آب انجام می‌شود و این عمل تا صاف شدن آب و رفع کدورت
آن ادامه پیدا می‌کند. در انگلستان. کالیفرنیا، عملیات شستشو 24 تا 48 ساعت با
تعویض آب به فواصل 3تا 6 ساعت در روز و 12 ساعت در شب و در فرانسه یک
دوره 12 ساعته برای شست‌وشوی اول و یک دوره 24 ساعته به مدت 3 تا 4 روز توصیه
شده است. به منظور به دست آوردن یک محصول خوب با ترشی کافی و خصوصیات
برجسته باید بعد از عملیات تلخ زدایی، عملیات شست‌وشو به اندازه کافی انجام شود.
چاردان / chinchinco

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/313487/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هیتلر برای چه به دنبال برج ایفل بود؟

ما دو جور بخشنده داریم!

العین - یوکوهاما، آماده برای جنگ بر سر جام نقره‌ای

سرپرست استقلال خوزستان؛ فقط تمرکز و دیگر هیچ!

فینالیست آسیا را فغانی تعیین کرد!

مهره کلیدی نساجی با لباس شخصی

راز شادی بلینگامی جوان‌ترین عضو تیم ملی ایران

دمتان گرم و ممنون نکونام و استقلال!

اثرگذاری مثبت مرد پرتغالی 8 ساله سپاهان

تقلای باشگاه پرهوادار آلمانی برای زنده ماندن

حاضرم به خاطر اینتر هر کار خطرناکی انجام دهم

به سطح قالتاقی انسان‌ها احترام بزارید

پخش یک سریال خارجی جدید از تلویزیون

شکایت صداوسیما از مهران مدیری به کجا رسید؟

وقتی رفتار بهمن هاشمی به بقیه هم سرایت میکنه!

بخاطر دوتا کلیه چقدر خودشو برای ما میگیره!

فروش کمدی‌ها چهار برابر بقیه فیلم‌ها!

زنده شدن خاطرات یاسمن برای حامد

خانواده شهدا پرچمداران اصلی ایثار و شهادت هستند/ نسل امروز نیازمند آشنایی با شهدا

جنجال فروش آنلاین دارو و هشدار امپراطوری ناصرخسرو مجازی

تصنیف گیلکی «بیا بشیم کوهان جور» با صدای حسین سنجلانی

وکیل مدافع: توماج صالحی به اعدام محکوم شد

فرمانده فراجا: هیچ ماموریتی حساس‌تر از اجرای طرح نور وجود ندارد

جوانمردی امیرالمؤمنین صلوات الله علیه در جنگ ها

در شب قبل شهادت حضرت حمزه(ع) چه گذشت؟

تعویض پرچم حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)

این ادویه پیری را شکست می‌دهد

چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می‌گیرند؟/ شایع‌ ترین بیماری های اورولوژی در کشور

سرگرمی پرهیجان برای بزرگسالان

سه علامت پرخطر در دوران آشنایی

همه‌جا پای یک ژن در میان است؛ حتی در لذت از موسیقی!

شاعرانه/که درد عاشقان آنجا به جز شیون نمی‌دانم

ممنوعیت ورود بانوان به ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک

ملوان بدون مصدوم و محروم مقابل سایپا

کرسپو و کیول؛ از فینال استانبول تا لیگ قهرمانان آسیا

صعود نماینده ژاپن به فینال لیگ قهرمانان آسیا

گواردیولا هم به تراکتور بیاید،‌ مشکلات حل نمی‌شود

آشوبی: پرسپولیس در بهترین شرایط آمادگی قرار دارد

مصائب پیروزی برابر قرقیزستان از زبان کاپیتان تیم ملی فوتسال

بازیکن رئال که ژابی برای لورکوزن می‌خواهد

ورود زنان به بازی آلومینیوم- پرسپولیس ممنوع شد

تایلند 3 عراق 2، هفتمین صعود متوالی به جام جهانی

روایت زهره حمیدی از روزهای سخت سرطان؛ از تلویزیون و وزارت ارشاد دلخورم

آهنگ زیبا از ایوان بند به نام «حلش کنیم»

عنابستانی: آخرین جمع‌بندی احتمالی کمیسیون اجتماعی مجلس توافق برای تعطیلی شنبه‌هاست

نگرانی از ریزش دیوار قلعه بلقیس؛ دومین بنای خشتی ایران

بازداشت عامل جنایتکاری که با اخاذی و تهدید خانم‌ها را مجبور به توزیع مشروبات الکلی می‌کرد!

هر روز به این سه بزرگوار سلام بدید

اهمیت انشاءالله گفتن در کارها

ویدئوی زیبا و آرامش‌بخش از شن‌های کویر