نکات ضروری برای تهیه مارمالاد
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / روش پخت مارمالاد با مربا فرق دارد. در مارمالادها میوه ها را یا خرد می کنیم یا به صورت پوره در می آوریم. در مارمالاد چون زمان پخت کوتاه است عطر و طعم میوه بهتر حفظ می شود.ادامه مطلب در مورد تهیه مارمالاد را بخوانید:
شیشه مارمالاد را باید از نوعی انتخاب کنید که اندازه آن کوچک و دیواره آن ها صاف و یکدست باشد.
مارمالادها زمانی تغییر رنگ و شفافیت خود را از دست می دهند که در جای گرم نگهداری شوند یا تاریخ نگهداری آن ها گذشته باشد.
زمانی که مارمالاد را از روی حرارت بر می دارید باید آن را حداقل 10 دقیقه هم بزنید تا میوه و شیره به طور یکنواخت با هم مخلوط شود. اگر کف روی آن جمع شد کف آن را با یک قاشق فلزی جدا کنید.
مارمالادها را بیشتر از یک سال نگهداری نکنید.
مارمالادهای آماده را قبل از استفاده 15 روز تا یک ماه در یخچال نگهداری کنید تا عطر و طعم مطبوع تری برایتان داشته باشد.
مارمالادها را باید در قابلمه لعابی یا استیل بپزید. ظرف باید متناسب با اندازه شکر و میوه باشد.
به طوری که وقتی شکر و میوه را درون ظرف می ریزیم بیشتر از یک سوم ظرف را نگیرد تا زمان پخت مخلوط از ظرف بیرون نریزد.
-
يکشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۶:۲۸
-
۲۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/306774/