آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه تارت اسفناج و پنیر فتا خانه داري

طرز تهیه تارت اسفناج و پنیر فتا
  بزرگنمايي:

آریا بانو - کتاب کاله / تارت‌ها انواع مختلفی دارند. این نوع شیرینی به ما امکان می‌دهد تا میوه یا سبزیجات مورد علاقه‌مان را داخل خمیر بریزیم و با پخت آن‌ها از طعم بی‌نظیرشان لذت ببریم. بسیاری از تارت‌ها، صرفا یک شیرینی و دسر نیستند، بلکه می‌توان آن‌‌ها را یک وعده غذایی دانست. در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه یک تارت مقوی را به شما آموزش دهیم. شاید مراحل آماده سازی تارت اسفناج کمی پیچیده به‌نظر برسد، اما با این دستور شما به یک راه ساده دست پیدا می‌کنید که نتیجه نهایی آن بسیار خوش طعم است.
مواد لازم برای تهیه تارت اسفناج
خمیر هزارلایه دو ورقه اسفناج 300 گرم 
پیازچه دو عدد
شوید دو قاشق غذاخوری
پنیر فتا خرد شده دوسوم فنجان
سیر دو حبه له شده
لیمو یک عدد
نمک یک قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه یک‌چهارم قاشق غذاخوری
آرد کامل به مقدار لازم
تخم مرغ یک عدد
طرز تهیه تارت اسفناج
مرحله اول
در حالت ایده آل شما بایستی بسته خمیر هزارلایه را از قبل یخ‌زدایی کرده‌ باشید. برای این‌کار باید بسته خمیر را هشت ساله پیش از طبخ، از یخچال خارج کنید و اجازه دهید طی این مدت یخ آن باز شود.
اما اگر این‌کار را انجام نداده‌اید، دو ورق خمیرتان را از بسته خارج کنید و روی کاغذ روغنی، داخل سینی قرار دهید.
مرحله دوم
به خمیر زمان بدهید که باز شود، برای این‌کار 10 دقیقه زمان در نظر بگیرید. خمیر ها را در طی این زمان بچرخانید. اگر همچنان یخ آن باز نشده، پنج دقیقه دیگر صبر کنید.
در این مرحله در نظر داشته باشید که خمیر هزارلایه به راحتی شل و چسبنده می‌شود، پس مراقب باشید.
مرحله سوم
بسته‌های اسفناج را از شب قبل در یخچال قرار دهید تا یخ‌زدایی انجام شود. اگر این‌کار را انجام نداده‌اید، روی کیسه‌های آن‌های برش‌های کوچکی ایجاد کنید و در یک بشقاب مناسب قراردهید، سپس به مایکروویو منتقل کنید. حدودا 8 دقیقه به آن‌ها زمان دهید تا یخ اسفناج باز شود.
سپس آن‌ها را روی یک آبکش که خروجی‌های ریزی دارد قرار دهید تا آب اضافی‌شان خارج و کاملا خنک شوند.
مرحله چهارم
شوید‌ها را کاملا خرد کنید و داخل کاسه بریزید. سپس قطعات پنیر فتا و سیر له شده را به آن‌ها اضافه کنید.
مرحله پنجم
در ادامه پوست لیموی تازه را رنده کنید و به اندازه یک قاشق غذاخوری از آن را به ترکیبات اضافه کنید. در انتها، نمک و فلفل سیاه را به مواد داخل کاسه بیفزاید و هم بزنید.
مرحله ششم
اسفناج را از روی آبکش بردارید و به یک حوله یا دستمال تمیز منتقل کنید تا آب اضافی آن گرفته شود. اگر هنوز اسفناج آب دارد، آن روی توی همان دستمال فشار دهید تا کاملا خشک شود. چرا که آب آن، خمیر تارت اسفناج را خراب می‌کند.
سپس اسفناج را کاملا خرد کنید و به ظرف حاوی سبزیجات و ادویه منقل کنید. آرام هم بزنید تا مواد با یکدیگر ترکیب شوند.
مرحله هفتم
مواد را با هم زدن مخلوط کنید و مطمئن شوید که توده‌‌های درشت اسفناج کاملا خرد و یکدست می‌شوند. (در صورت اندازه گیری باید دو و یک دوم فنجان مخلوط سبزیجات داشته باشید)
مرحله هشتم
در این مرحله، یکی از ورقه‌های خمیر را که روی کاغذ گذاشته‌اید تا یخش باز شود، بردارید. خمیر را روی صفحه صاف قرار دهید و تمام سطح آن‌را آرد پاشی کنید. همچنین پشت خمیر را آرد بپاشید.
خمیر را بچرخانید و با یک وردنه آن را صاف کنید تا کمی از اندازه ابتدایی خود بزرگ‌تر شود.
مرحله نهم
یک شی گرد را انتخاب کنید، اندازه قطر آن باید بین 10 تا 12 سانت باشد. البته اگر شی بزرگتری بود بهتر است.
شی را روی خمیر فشار دهید تا رد دایره وار آن باقی بماند. سپس به کمک نوک یک چاقوی تیز اطراف آن‌را برش دهید. خمیر باقیمانده را بردارید، در دفعات بعدی می‌توانید از آن استفاده کنید.
خمیر هزارلایه را روی یک کاغذ روغنی قرار دهید.
همین‌کار را به ورق دیگر خمیر انجام دهید و به آن‌ها اجازه دهید کمی خنک شوند.
مرحله دهم
تخم مرغ را در یک ظرف بشکنید و آن‌را کاملا هم بزنید. سپس با کمک فرچه آشپزی، لبه‌های خمیر را تخم مرغ مالی کنید، این کار به اتصال دو تکه خمیر کمک می‌کند.
حالا مخلوط اسفناج را روی سطح خمیر پخش کنید، به طوری که مواد در کل سطح یکدست باشد.
در این مرحله از پخت تارت اسفناج، بخش دوم خمیر به اولی منتقل کنید و لبه‌های آن‌ها را به کمک سرانگشت‌هایتان یکدیگر بچسبانید.
حالا با استفاده از یک لیوان، یک تورفتگی در مرکز خمیر ایجاد کنید. پس از این مراحل، خمیر گرم شده و نیاز دارد تا مجدد خنک شد. (قبلا هم گفتیم که خمیر هزارلایه بر اثر گرما چسبنده می‌شود و خاصیت استقامتش را از دست می‌دهد)
مرحله یازدهم
حالا به یکی از هیجان‌انگیزترین قسمت‌های این دستور آشپزی می‌رسیم. پس از خنک شدن خمیر، با استفاده از یک چاقو، در خمیر دایره‌ای، چهار برش ایجاد می‌کنیم. توجه داشته باشید این برش‌ها را باید زمانی‌که به فرورفتگی مرکزی خمیر می‌رسید متوقف کنید. این فرو رفتگی نقطه اتصال تارت ماست.
در هر یک از این چهار بخش، چهار بریدگی دیگر ایجاد کنید. در نهایت باید 16 برش در خمیر ایجاد شده باشد.
اکنون تارت را به سینی فر منتقل کنید.
مرحله دوازدهم
این مرحله بسیار حساس است. پس برای اینکه تارت اسفناج زیبایی داشته باشید، دقت کنید.
با استفاده از هر دو دست‌هایتان، برش‌های خمیر را پیج و تاب بدهید، برای هر کدام سه یا چهار دور کافی است.
این‌کار را با آرامش و ظرافت انجام دهید تا مواد از داخل خمیر خارج نشود یا خمیر از مرکز جدا نشود. به مدت 10 تا 12 دقیقه به خمیر فرصت بدهید خنک شود.
مرحله سیزدهم
فر را از پیش در دمای 205 درجه سانتی گراد قرار دهید. سطح خمیر را کمک فرچه، تخم مرغ مالی کنید و کمی نمک و فلفل روی تارت بپاشید.
سینی فر را به ردیف وسط منتقل کنید. به تارت اسفناج فرصت دهید تا کاملا پخته شود. این‌کار 30 تا 35 دقیقه زمان لازم است. در طی این مدت خمیر هزار لایه کاملا طلایی می‌شود و بالا می‌آید.
حالا تارت شما آماده است. تا گرم است آن را نوش جان کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/297404/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آلگری: می‌خواستم خودم را هم تعویض کنم!

رزرو بلیت پاریس برای 4 کشتی‌گیر و ابهام در 57 و 86 کیلو

یوونتوس به زحمت از شکست گریخت

گلزنی منتظرمحمد مقابل تیم ملی امید تاجیکستان

کارشناسی داوری گل گهر - استقلال خوزستان

کارشناسی داوری نساجی - تراکتور

صحبت های سیدعلی میرغفاری رئیس صدور مجوز حرفه ای استقلال

عذرخواهی کاپیتان استقلال بخاطر 10 دقیقه پایانی

کارشناسی داوری فولاد - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار استقلال - شمس آذر

حمله هواداران عصبانی تراکتور به مینی ون حامل بازیکنان در فرودگاه تبریز

چرا جیمی کرگر به پیروزی و صعود بایرن مونیخ مقابل آرسنال باور داشت؟

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

‎«گریه لیلی»؛ شاهکار تکنوازی ویولن استاد اسدالله ملک

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

عکس های کاملا به موقع

دلیل احساس درد در مفاصل انگشت ها چیست؟

اشتباهات ساده‌ای که آشپزخانه را شلوغ و نامرتب می‌کند

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود