بزرگنمايي:
آریا بانو -
همشهری آنلاین / کیک هویج یکی از انواع کیکهای خوشمزه میوهای است که طرز تهیه آن در منزل به راحتی امکانپذیر است. این کیک دارای بافت نرم و عالی است و میتواند انتخاب مناسبی برای یک عصرانه دلچسب باشد. در این مطلب به ارائه طرز تهیه کیک هویج میپردازیم.
کیکهای میوهای به دلیل داشتن طعم خوب و دلپذیر بسیار پرطرفدارند. کیک هویج یکی از انواع کیکهای خوشمزه میوهای است که طرز تهیه آن در منزل به راحتی امکانپذیر است. این کیک دارای بافت نرم و عالی است و میتواند انتخاب مناسبی برای یک عصرانه دلچسب باشد.
از آنجا که کیک هویج کیک بسیار پرطرفداری است. در این مطلب به ارائه طرز تهیه کیک هویج میپردازیم پس تا پایان این مطلب همراه ما باشید و از این دستور پخت بسیار آسان نهایت استفاده را ببرید.
البته کیک هویج جزو کیکهایی است که اگر طبق دستور عمل نشود، نتیجه کار خیلی جالب نمیشود و به دلیل وجود هویج امکان اینکه کیکتان حالت خمیری و چسبناک داشته باشه خیلی زیاد است. معمولا مرکز کیک هویج خمیری از آب درمیآید و کیک پف لازم را نمیکند. در نتیجه خوردنش اصلا خوشایند نیست. بنابراین پیشنهاد میکنم حتما طبق دستور پیش بروید و مواد را کم و زیاد نکنید، مخصوصا مقدار هویج را.
چی لازم دارم (برای 8 نفر):
آرد؛ یک پیمانه
بیکینگپودر؛ یک قاشق چایخوری
جوش شیرین؛ سهچهارم قاشق چایخوری
نمک؛ نصف قاشق چایخوری
شکر؛ سهچهارم پیمانه
تخممرغ (به آرامی هم زده شود)؛ 2 عدد
روغن مایع گیاهی؛ نصف پیمانه
هویج رندهشده؛ یک پیمانه
کمپوت آناناس خردشده؛ 200 گرم
گردوی خردشده؛ یکچهارم پیمانه
مواد لازم روی کیک
کره؛ 3 قاشق غذاخوی
پنیرخامهای؛ 3 قاشق غذاخوی
وانیل؛ نصف قاشق چایخوری
شکر آسیابشده؛ 2 پیمانه
چطور بپزم:
مرحله اول
فر اجاقگاز را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. آرد، بیکینگپودر، جوش شیرین، نمک، پودر دارچین و شکر را در کاسه بلوری الک کرده وخوب با هم مخلوط کنید.
حالا این مخلوط پودری را به صورت کپهای درآورده و میان آن را با انگشت کمی گود کنید. این گودال محل اضافه کردن تخممرغهای زدهشده و روغن است. بعد از اینکه مواد را میان آرد ریختید با قاشق یا همزن مواد را آنقدر خوب با هم مخلوط کنید که مایه کیک فرم خمیری پیدا کند. پس از آن نوبت اضافه کردن هویج، آناناس و گردوی خردشده است.
مرحله دوم
قالب مستطیلشکل مخصوص کیک را آماده کنید و بعد از چرب کردن کف و دیواره قالب، فضای داخل آن را با کاغذ شیرینیپزی پوشش دهید. سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و آن را مدت 35 تا 40 دقیقه در فر اجاقگاز قرار دهید.
مرحله سوم
پس از این مدت کیک را از فر خارج کرده و صبر کنید تا خوب سرد شود. در این فاصله مواد روی کیک را آماده کنید. برای این منظور تمام مواد لازم روی کیک را داخل کاسهای بریزید و با هم آنقدر هم بزنید تا خمیری خامهمانند حاصل شود.
وقتی خمیر آمادهشده آن را با کاردکهای فلزی یا پلاستیکی مخصوص روی کیک بکشید، سطح آن را صاف کنید و سپس با گردو تزئین کنید.
در ویدئوی فوق نیز طرز تهیه کیک هویج آموزش داده شده است که دیدن آن میتواند به پخت آسان این کیک کمک کند.