نوشیدنی ها/ طرز تهیه دمنوش یا جوشانده عناب
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - ستاره / برای تهیه این دمنوش یا جوشانده عناب باید ابتدا عنابها را شسته و خیس کنید.
هستهها را خارج کنید و میوه خردشده را داخل یک قوری بریزید.
قوری را با آب 80 درجه پر کنید و 15 دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.
جوشانده عناب شما حاضر است. این دمنوش طعم شیرین دارد و احتیاجی به شیرینکردن ندارد.
در صورت تمایل میتوانید چند قطره آبلیمو به آن اضافه نموده و بنوشید.
خواص دمنوش عناب و دارچین
این دمنوش طبع گرمی داشته و برای تقویت سیستم ایمنی بدن، رفع سردی و کسلی بسیار مفید است. دمنوش عناب و دارچین را میتوانید به این صورت تهیه کنید:
20 عدد عناب
30 گرم ریشه زنجبیل تازه
10 گرم چوب دارچین
1.5 لیتر آب
یک قوری بزرگ را پر از آبجوش کرده و مواد را به آن اضافه کنید؛ حال بگذارید دمنوش شما به مدت نیم ساعت خوب دم بکشد. آن را از صافی رد کرده، در فنجان بریزید و بنوشید. توجه کنید که این دمنوش را میتوان حداکثر به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کرد و به صورت سرد و گرم نوشید.
-
دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۶:۵۴
-
۳۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/294956/