آریا بانو

آخرين مطالب

روش‌های مدیریت درگیری در رابطه اجتماعي

روش‌های مدیریت درگیری در رابطه
  بزرگنمايي:

آریا بانو - بدونیم / درگیری در رابطه اجتناب ناپذیر است. درگیری به تنهایی یک مشکل نیست بلکه نحوه مدیریت درگیری است که می تواند دو نفر را به هم نزدیک یا از هم دور کند. مهارت های ارتباطی ضعیف، مخالفت ها و سوء تفاهم ها می تواند منبع خشم و عصبانیت یا ضعیف شدن یک رابطه قوی باشد. در درگیری بعدی اگر این نکات مربوط به مهارت های ارتباطی را به خاطر سپرده و رعایت کنید به نتایج مثبت و خوبی خواهید رسید.
متمرکز باشید
گاهی اوقات رها کردن گذشته ای که به درگیری امروزمان مربوط می شود سخت است. به همین دلیل هنگام درگیری تمام ناراحتی هایی که از گذشته داریم را به یکباره مورد خطاب قرار می دهیم. متاسفانه این کار درگیری را بدتر می کند، درک دو طرف را پایین می آورد و احتمال پیدا کردن راه حل برای مشکل را نیز کمتر می کند و در نتیجه درگیری پیچیده تر می شود. رنجش های گذشته و هر موضوعی که به گذشته می شود را بازگو نکنید. روی زمان حال تمرکز کنید تا بتوانید همدگیر را درک کرده و راه حلی برای مشکل پیدا کنید.
با دقت گوش دهید
معمولا زوج ها فکر می کنند که گوش می دهند اما در واقع دارند به چیزی فکر می کنند که قرار است بعد از تمام شدن حرف های طرف مقابل بگویند. (سعی کنید در درگیری بعدی به این نکته توجه کنید) سعی کنید واقعا به آن چیزی که همسرتان می گوید گوش دهید. وسط حرف او نپرید حالت دفاعی به خودتان نگیرید. به حرف های او گوش دهید و واکنش نشان دهید تا بفهمد که حرف هایش را شنیده اید. با این کار بهتر می توانید او را درک کنید و از طرف دیگر او نیز تمایل بیشتر به شنیدن حرف های شما گوش می دهد.
سعی کنید نقطه نظرات او را درک کنید
همه ما در درگیری ها دوست داریم طرف مقابل حرف های مان را گوش دهد و درک کند. نظرات خودمان را می گوییم و از او انتظار داریم که همه آن ها را درک کند. اما اگر فقط روی خواسته های خودمان تمرکز کنیم و انتظار درک از طرف مقابل داشته باشیم نتیجه معکوس می بینیم. اگر نظرات او را درک کنید بهتر می توانید نظرات خودتان را بیان کنید. چنانچه درک نظرات او سخت بود از او سوال بپرسید.
به انتقادها واکنش مثبت نشان دهید
معمولا وقتی کسی از شما انتقاد می کند احساس می کنید که در اشتباه است و از خودتان دفاع می کنید. شنیدن انتقاد سخت است و معمولا توسط فرد مقابل بزرگنمایی می شود. باید این مهارت را داشته باشید که به انتقادها و رنجش های طرف مقابل گوش دهید و با صبر و مهربانی پاسخ بدهید. انتقادهای او می تواند اطلاعات ارزشمندی برای شما باشد.
مسئولیت پذیر باشید
تشخیص مسئولیت های شخصی یک نقطه قوت است. روابط موثر شامل پذیرفتن اشتباهات نیز هست. اگر هر دو در درگیری یکسری مسئولیت ها را تقسیم کنید و مسئولیت های خودتان را تایید کنید طرف مقابل هم واکنش مهربان تری نشان می دهد و در نتیجه هر دو به خوبی همدیگر را درک کرده و به راه حل می رسید.
از پیام های “من” استفاده کنید
به جای این که دائما بگویید “تو” جملات تان را با “من” شروع کنید. و این جمله ها را درباره خودتان احساسات خودتان بازگو کنید. به عنوان مثال بگویید “من به خاطر این اتفاق احساس نا امیدی می کنم.” با این کار در درگیری ها دنبال متهم کردن دیگری نیستید و کمتر حالت دفاعی به خودتان می گیرید. در نتیجه طرف مقابل هم به جای این که احساس کند مورد حمله قرار گرفته است حرف ها و نظرات شما را بهتر درک می کند.
به دنبال سازش باشید
به جای این که سعی کنید برنده درگیری باشید دنبال راه حل هایی باشید که پاسخگوی نیاز هر دو طرف باشد. یا از طریق سازش و یا از طریق یک راه حل خلاقانه هر دو به آن چیزی که می خواهید می رسید. ارتباطات سالم شامل پیدا کردن راه حلی است که باعث خوشحالی هر دو طرف شود.
چند لحظه مکث کنید
گاهی اوقات طرفین خونسردی خود را از دست می دهند و بحث تبدیل به جنگ می شود. اگر احساس کردید خودتان و یا همسرتان عصبانی شده اید و نمی توانید رفتار سازنده ای داشته باشید و یا این که رفتارهای ارتباطی مخرب از خودتان نشان می دهید بهتر است بحث را برای چند لحظه متوقف کنید تا خونسردی خودتان را به دست بیاورید. به عنوان مثال می توانید کمی راه بروید و بعد از نیم ساعت دوباره به بحث برگردید. با این کار بهتر می توانید احساسات خودتان را ارزیابی کنید و رفتاری که برای هر دو مناسب است نشان دهید.
دست از تلاش برندارید
متوقف کردن بحث کار خوبی است اما باید دوباره به بحث ادامه دهید. اگر هر دو با نگرش های سازنده، احترام متقابل، درک نظر طرف مقابل و در نهایت پیدا کردن راه حل وارد درگیری شوید در جهت هدف “حل درگیری” پیشرفت خواهید کرد.
در صورت نیاز کمک بخواهید
اگر یکی از شما یا هر دو نمی توانید در درگیری ها محترمانه برخورد کنید یا اگر سعی دارید درگیری را به روش خودتان یا به نفع خودتان حل کنید و وضعیت بهبود نمی یابد باید به یک مشاور خانواده رجوع کنید. مشاور خانواده به شما یاد می دهد که چگونه درگیری های آینده را حل کنید. اگر همسرتان علاقه ای به مشاور خانواده ندارد خودتان به تنهایی بروید.
نکات مهم:
به خاطر داشته باشید که هدف مهارت ارتباطی موثر باید درک متقابل و پیدا کردن راه حلی که هر دو طرف را راضی کند باشد نه برنده شدن.
گاهی اوقات باید در درگیری ها دست همدیگر را بگیرید و یا تماس فیزیکی داشته باشید تا به یاد بیاورید که هنوز هم برای هم مهم هستید و از همدیگر حمایت می کنید.
حتی اگر رفتار طرف مقابل را دوست ندارید بسیار مهم است که به همدیگر احترام بگذارید.
استفاده از مطالب بدونیم فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع ، بلا مانع است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/293399/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود

حردانی: هواداران سنگ تمام گذاشتند

شجاعی جمله معروف کمالوند را بازسازی کرد

سرپرست استقلال: مشکل تیم ما مالی است

کری ستاره بارسا برای رئال؛ با 200 درصد توان بازی می کنیم

رضاوند: بازی‌ها با VAR برگزار شود تا حق تیمی‌ خورده نشود

واکنش بادامکی به استفاده از VAR در هفته‌های پایانی

بادامکی: اسماعیلی فر به هواداران لایک نشان داده

وقتی هیچی از هنر نقاشی نمیدونی

دابسمش علی لهراسبی برای مخاطبانش

سلمان: در باز است، باز پرنده است، پس در پرنده است!

وقتی نمیتونی دو دقیقه ساکت بشینی

فامیل دور و بچه‌ش و ببعی قاچاقی میخوان برن ترکیه

بلایی که مهسا طهماسبی سر گربه های محله آورده

قطعه «گلادیاتور» اثر هانس زیمر با ساز دودوک

پزشکان پایبند تعرفه‌های قانونی نیستند

ترفند عجیب گراز برای فرار از دست سگ‌های شکارچی!

خوشمزه ترین سوپ قارچی که میتونی درست کنی

افزایش قد نرمال برای دختران در سنین بلوغ

توصیه ای برای چیدمان منزل کسانی که فرزند اوتیسم دارند

تصاویری فوق‌العاده زیبا از عبور زیبای فالکون 9 از مقابل ماه

چاپ پنجمین جلد مجموعه تاریخ ایران‌زمین درباره طاهریان و آل بویه

ویسی: قول می‌دهم خوزستانی‌ها در پایان، ناراحت نباشند

نویدکیا: نیمه دوم با کیفیت بازی کردیم

شجاع: هواداران تراکتور هر چه بگویند حق دارند

سیامک: باید ببینیم برای چه به تراکتور آمده‌ایم

فراز: منظورم از نشان دادن عدد 4 کری نبود!

دومین صدر جدول هم به استقلال رسید

ماجرای کت درآوردن حقیقی مربی شمس آذر برای داور بازی!

فخریان: جواب اعتماد کادرفنی را دادم

گفت و گوی خبرنگاران با سیدحسین حسینی در پایان بازی استقلال و شمس آذر

واکنش روزبه چشمی به سوال یکی از خبرنگاران درباره مشکلات باشگاه

سلمان: بن افلک جنفیر رو همچین ماه عسلی نبرده بود که من آوردمت!

توصیه بامزه فامیل دور به آقای مجری

استوری جدید و متفاوتی که منوچهر هادی منتشر کرد

چهره ها/ تغییر چهره «گلنار» سریال گیلدخت بعد از 3 سال

ببعی به زبان ترکی هم مسلطه!

چهره ها/ سلفی جالب نصرالله رادش و همسرش وایرال شد

رپ خوانی بحرانی برای سید جواد هاشمی

شیرین: تا وقتی بله نگفته بودیم، هیشکی قصد ازدواج نداشت حالا همه میخوان زن بگیرن!

وقتی ناراحتی از اینکه مخ زن خودت رو زدی

ترانه «شریک جرم» با صدای روزبه نعمت اللهی

فراجا: با رفتار اشتباه احتمالی ماموران در برخورد با بی‌حجابی برخورد خواهد شد

گوناگون/ دستاوردهای عملیات «کربلای10»

پلی زیبا و بزرگ در میان ابرها در چین

خرس خانگی یک روس