با کیک سیب عیدتان را شیرین کنید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / این کیک از اون دستور های بینظیره که هروقت هوس یک کیک سیب خونگی رو داشتیدبرید سراغش نتیجه کار تضمین شدست مطمئنم بعداز یکبار امتحان، شما هم عاشق این کیک میشین
مدت پخت : یک ساعت الی یک ساعت و نیم
قالب : 25سانت تو خالی درجه حرارت150 درجه سانتیگراد
مواد لازم :
آرد : 350 گرم یا دو و سه چهارم پیمانه
بکینگ پودر : 1 قاشق سوپخوری
شکر : 1/5 پیمانه
روغن مایع : 1 پیمانه
تخم مرغ : 4 عدد
شیر یک سوم پیمانه
پودر کرم کارامل:یک بسته(فقط پودرش رو میخوام به اون کارامل داخل جعبه کاری نداریم)
نمک : یک دوم قاشق چایخوری
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
سیب پوست کننده و تکه شده : 3 عدد متوسط
دارچین : 2 قاشق چایخوری
پودر قند برای تزیین کیک
طرز تهیه : فر رو با درجه حرارت 150 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید قالب مورد نظر رو از قبل چرب و آرد پاشی کنید . داخل یخچال بگذارید .
سه قاشق سوپخوری از شکر دستور رو با دارچین و سیب ها با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید .شیر رو با یک پاکت پودر کارامل مخلوط کنیدمواد خشک رو با هم الک کنیدتخم مرغ رو با شکر خوب بزنید تا کرمی و کشدار بشه روغن رو اضافه کنید، شیرو کارامل رو اضافه کنید و در نهایت مواد خشک رو در مواد مایع فولد کنید
بعد نیمی از مواد کیک رو داخل قالب بریزد و سیب ها رو در قالب روی مواد کیک بچینید .
روی سیبها رو با مابقی مواد کیک بپوشانید
قالب رو در طبقه وسط فر قرار دهید به مدت یک و ساعت و نیم اجازه بدید تا کیک بپزه... بخاطر حرارت کم فر و مدت طولانی تر پخت کیک، کیک رنگ خوشرنگی داره و کاملا سیبها در داخل #اسلایس نرم و آبدار میشن . سعی نکنید مدت پخت رو کمتر کنید...
بعد از پخت کیک رو به مدت نیم ساعت در قالب خنک کنید و روی توری سیمی برگردونید تا کاملا سرد بشه .
روی کیک رو با پودر قند تزیین کنید . البته میتونید این کیک رو در قالب 20 در 30 درست کنید و روی کیک رو هم سیب بچینید .
-
پنجشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۰:۱۵
-
۲۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/292014/