قطاب اصل یزد را در خانه بپزید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
ارد200گرم
آب200گرم
کره30گرم
روغن مایع50گرم
برای داخل قطاب
گردو60گرم
شکر60گرم
پودرهل1/3قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردن
پودرقند وکمی پودرهل برای تزئین
مراحل
ابتدا شکرو گردو وهل راباهم در آسیاب میریزیم تا پودر بشه
مراحل دستور قطاب اصل یزد
بعد آب وکره وروغن رادر قابلمه میریزیم ومیزاریم روی حرارت همینکه خواست از اطراف جوش ریز بزنه 200 گرم آرد راتوی قابلمه الک میکنیم ومرتب میزنیم باقاشق تا خودشو بگیره واز ظرف جدابشه
بعد میزاریم کمی که سرد شد بادست خوب ورز میدیم وبعد از سرد شدن کامل به اندازه یک گردوی کوچک برمیداریم ودر کف دست گرد وبعد پخش میکنیم ویک قاشق چایخوری ازمواد میزاریم وخمیر راجمع میکنیم میتونیم گرد کنیم یا بصورت بیضی درمیاریم خمیر ترک نداشته باشه
ودر روغن زیاد که گذاشتیم داع شده باحرارت متوسط میزاریم دو طرفش سرخ بشه ومیزاریم حدود 4تا5ساعت بمونه تاکاملا سرد بشه بعد مقداری پودر هل راباپودرقند مخلوط کرده قطابارا میغلطونیم ودر ظرف دربسته نگهداری میکنیم
نکته: این قطاب خمیر خیلی لطیفی داره که خیلی خوش دست هستش
-
چهارشنبه ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۳:۴۸
-
۱۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/291854/