آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ خورش اسفناج و گردو بدنتان را قوی و گرم می کند خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایران کوک / چی لازم دارم:
گوشت گوشفندی 400 گرم
اسفناج 1 کیلوگرم
سیر 2 حبه
پیاز 1 عدد
گردو 2/3 پیمانه
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
رب گوجه فرنگی به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
چطور بپزم:
خورش اسفناج گردو دامغانی یه خورش اصیل ایرانی بسیار مقوی و خوشمزه هست. از جمله خواص شگفت انگیز گردو این هست که گردو یه منبع غنی از چربی های سالم مثل امگا 3، پروتئین و فیبر هست. علاوه بر خورش اسفناج گردو که در این مطلب می خوام طرز تهیه اون رو بهتون آموزش بدم، گردو پایه اصلی خورش فسنجان مجلسی هم هست. از طرف یگه سبزی پر خاصیت اسفناج هم سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز برای بدن هست و تاثیر چشمگیری در سلامت پوست و مو داره. با این همه خواصی که برای گردو و اسفناج گفتم پس خورش اسفناج گردو یه کلکسیون کامل از ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز برای بدن ماست. پیشنهاد می کنم این خورش پر خاصیت رو حتماً درست کنین و کودکان خود رو هم به خوردن این خورش ترغیب کنین.
مرحله اول : آماده سازی پیش نیازها
برای درست کردن خورش اسفناج گردو، ابتدا اسفناج ها را پاک کنید و خوب بشویید و بگذارید خشک شوند. سپس در اندازه های متوسط خرد کنید و کناری بگذارید.
پیاز را پوست بکنید و به صورت ریز خرد کنید و یا رنده ریز کنید.
سیرها را نیز پوست بکنید و رنده کنید.
زعفران را هم دم کنید.
گوشت را به صورت قطعات مکعبی برش بزنید و کناری بگذارید.
گردوها را نیز آسیاب کنید تا خوب له شوند.
مرحله دوم: پخت گوشت خورش اسفناج گردو
یک قابلمه متوسط را روی شعله گاز بگذارید. سپس مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. حالا پیازها را داخل قابلمه بریزید و تفت بدهید تا نرم و شفاف شوند. سیرها را نیز به پیازها اضافه کنید و تفت دهید. سپس مقداری زردچوبه نیز به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید و باز هم تفت دهید تا زردچوبه رنگ باز کند. در مرحله بعد گوشت ها را نیز به پیاز اضافه کنید و تا زمانی که گوشت ها تغییر رنگ دهند تفت دهید. حالا رب خانگی را هم اضافه کنید و ابتدا رب را تفت دهید تا خامی رب گرفته شود و رنگ باز کند و بعد با گوشت و پیاز مخلوط کنید. مقداری آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا آب به جوش بیاید.
مرحله سوم: افزودن گردو آسیاب شده به خورش
ابتدا در یک ماهیتابه کمی گردوها را تفت دهید تا چربی خود را بیش تر پس دهد. سپس گردو را به مواد گوشتی در حال پخت اضافه کنید و کمی با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم: افزودن اسفناج به خورش اسفناج گردو
در این مرحله اول در یک ماهیتابه متوسط کمی اسفناج ها را تفت دهید تا سبک شوند. سپس اسفناج را نیز به خورش اضافه کنید.
مرحله پنجم: طعم دار کردن خورش
در آخر پخت زعفران دم کرده، نمک، فلفل و دارچین را نیز به خورش اسفناج و گردو اضافه کنید و طعم خورش را بنابر ذائقه خود تنظیم کنید. سپس اجازه دهید خورش برای حدود دو ساعت بپزد و جا بیفتد. در کنار پلوی ساده یا پلوی زعفرانی میل کنید.
نکات کلیدی تهیه خورش اسفناج گردو
– اندازه مواد اولیه که در دستور خورش اسفناج گردو آمده است، تقریبی هستند در صورت تمایل می توانید مقدار مواد اولیه را تغییر دهید.
– در صورت تمایل، به جای رب گوجه فرنگی، می توانید از رب انار استفاده کنید و بنابر ذائقه خود با افزودن آبغوره یا شکر طعم خورش را تنظیم کنید.
– خورش اسفناج گردو را علاوه بر گوشت قرمز با گوشت مرغ نیز می توانید درست کنید.
– اگر دوست داشتید می توانید آلو خورشتی را نیز به خورش اضافه کنید. توجه داشته باشید که باید آلوها را از قبل کمی خیس کنید.
– علاوه بر اسفناج، از سبزی های معطری مانند گشنیز نیز، در صورت تمایل می توانید در خورش اسفناج گردو استفاده کنید.
– در مرحله سوم درست

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/288882/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایران می تواند پرتاب انسان به فضا را رقم بزند؟

بزرگترین چاپگر 3بعدی جهان یک خانه را در 80 ساعت می‌سازد

دلبر و یار من تویی رونق کار من تویی

نتایج فینال 5 وزن نخست کشتی فرنگی جام تختی اعلام شد

آنالیز یک تغییر؛ کلوپ دوم یا برندان راجرزی دیگر

غافلگیری یک بازیکن جلوی چشم خانواده‌اش

احمدی و سورگی هم با پرسپولیس رفتند

پول رسید، پرسپولیسی‌ها خندیدند

بنزما و طلسم بزرگان؛ کریم را چه می‌شود!‏

شغل جدید ستاره نیوکسل؛ راننده کامیون!‏

از حواشی ادامه دار یک پلتفرم تا صدرنشینی «محفل»

بلد نیس چطوری زهر نیش مار رو بگیره!

بازی جالب حدس چهره با سیدجواد هاشمی

صدای این خواننده دل همه رو برد!

کاهش 14 درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفرهای نوروزی

رادان: تمام آبرویمان را برای دین و ارزش‌های اسلامی می‌گذاریم و از این راه عقب‌نشینی نخواهیم کرد

پورعباس: کنکور در سلامت کامل برگزار شد

لحظات حساس از نجات نوزاد سه روزه توسط اپراتور هلال احمر

خالد نبی؛ زیارتگاهی شگفت‌انگیز در دل طبیعت

عطر کیک هل و گلاب تمام خانه را پر کرد!

آشنایی با سندرم حساسیت ناشی از دارو (DRESS)

چطور شوهر بی عاطفه ام را درمان کنم؟

تصاویری از پنل‌های خورشیدی جدیدی که در هر مکانی امکان نصب آن وجود دارد

برای خریدن کتاب هایی درباره اهل بیت(ع) به چه چیزهایی باید توجه شود؟

اولین واریزی مالک جدید به بازیکنان پرسپولیس

سندروم ژاوی همه‌گیر شد؛ تمدید 3ساله کونسیسائو

برنامه بازی‌ها را برای همه تغییر دهند نه فقط رئال

بلینگام بازی با سوسیداد را از دست داد

ایران با کسب 20 مدال قهرمان انتخابی جام جهانی ووشو شد

فینالیست‌های پنج وزن نخست مشخص شدند

احتمال خروج FIA از فرانسه پس از صد سال

فتحی قهرمان مرحله نخست مسابقات آزاد تفنگ بزرگسالان شد

علی مصفا: فیلیمو عمدا «نبودن» را تبلیغ نکرد و سرم منت گذاشت!

در تقدیر من جز خدمت به خلق نیست!

«مست عشق» رکورد مخاطب روز نخست اکران را شکست

آخرین خبر از وضعیت بیماری «ترانه علیدوستی»

مطالبه‌گری؛ مهمترین برنامه عملیاتی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت سیزدهم

مرگ دردناک مرد تبریزی زیر چرخ های قطار مسافربری

آتش سوزی گسترده در هند؛ شش نفر کشته شدند

اقدام شیطانی مرد شیاد به زنان در نقش شرکت در مراسم ترحیم

شاخ به شاخ عجیب دو ماشین در آزادراه!

نتیجه حواس پرتی پشت فرمون؛ کنترلش و از دست داد!

کتک‌کاری یک مسافر با راننده اتوبوس در آمریکا

راه جلب عنایت امام زمان (عج)

هوش مصنوعی و احتمال جنگ و فروپاشی اجتماعی

وقتی درد دل می‌کند؛ گوش باش، نگاه باش

سالگرد زادروز یوهان کرویف؛ منتخب حرکات دوران بازی نابغه هلندی

ستاره چلسی فصل را از دست داد، آرژانتین نگران کوپا!‏

ژاوی اشک خوان لاپورتا را در آورد

به حذف رئال از لیگ قهرمانان باور دارم