آریا بانو

آخرين مطالب

ناگفته‌هایی از «ایل‌ دا» و ابتلای عوامل به کرونا فرهنگی هنری

  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا / مجید مظفری از سیاست‌های صداوسیما برای ساخت پروژه‌های تلویزیونی در بحران کرونا انتقاد و اینگونه عنوان کرد که برخی عوامل این پروژه از جمله راما قویدل ـ کارگردان «ایل‌ دا» ـ بر اثر ابتلا به این ویروس، در منزل قرنطینه بوده‌اند.
یک روز بعد از اینکه کانون کارگردانان در نامه‌ای به رییس سازمان صداوسیما از ابتلای راما قویدل به بیماری کرونا خبر داد و مدیران صداوسیما را مسوول جان هنرمندان سریال‌های در حال ساخت دانست، گفت‌وگویی از راما قویدل منتشر شد که ابتلایش به کرونا را تکذیب و قرنطینه‌اش را خودخواسته عنوان می‌کرد.
پیش از این، یکی از بازیگران این سریال که حدود 100 بازیگر دارد، به «کرونا» مبتلا شده بود و البته چنین عنوان کرده بود که به او اجازه مرخصی داده نمی‌شد، در نتیجه حالش خراب شد و او را به ناچار در همان خرم‌آباد بستری کردند.
این بازیگر با انتقاد از جدی نگرفتن خطر ویروس کرونا از سوی پروژه‌های سینمایی و تلویزیونی، اینگونه عنوان کرده بود که به‌رغم هشدارها، در نهایت تعطیلات نوروزی «ایل‌ دا» را متوقف کرد! ادعایی که در آن زمان به تایید خود علیرضا سبط احمدی، تهیه‌کننده سریال هم رسیده بود.
سبط احمدی گفته بود: طبق روال هر ساله با نزدیک شدن به ایام پایان سال، گروه را برای تعطیلات نوروزی تعطیل کردیم و امیدوارم شرایط جامعه و منطقه خرم‌آباد به حالت عادی بازگردد تا بتوانیم بعد از تعطیلات به کار خود ادامه دهیم.
اما در شرایطی روز گذشته خبر ابتلای راما قویدل ـ کارگردان سریال ایل‌ دا ـ در برخی رسانه‌ها و همچنین روابط‌عمومی‌های متعلق به سازمان صداوسیما تکذیب می‌شود که مجید مظفری ـ از بازیگران «ایل‌ دا» ـ نظر دیگری دارد.
او در گفت‌وگویی با ایسنا، ضمن انتقاد از سیاست‌های سازمان صداوسیما برای ساخت پروژه‌ها در بحران کرونا، اظهار کرد: فکر می‌کنم مسوولان تلویزیون بیشتر باید به این قضیه توجه می‌کردند و کرونا را جدی‌تر می‌گرفتند؛ چرا که ویروس تصاعدی بالا می‌رود و قابل کنترل نیست. آقایان خودشان را ایزوله می‌کنند و آن‌وقت ما باید جلوی دوربین برویم.
مظفری درباره ادامه‌ی تولید پروژه‌های تلویزیونی و همچنین مجموعه «ایل‌ دا» به کارگردانی راما قویدل در شرایط کنونی، توضیح داد: پروژه ایل‌ دا در حال حاضر تعطیل شده است؛ البته کار مدت‌هاست تعطیل است. اواخر بهمن ماه بود که به تهران آمدیم و کار را تعطیل کردیم تا قسمت‌هایی از کار که به سرانجام رسیده است، مونتاژ شود و بعد دوباره به ادامه کار برگردیم. 20 روز در تهران بودیم و قرار بود برای ادامه کار برویم اما مشخص شد که ویروس کرونا آمده است. تقریبا اوایل اسفند ماه بود که من از چندین دکتر پرسیدم، شرایط چگونه است و خطر این ویروس تا چه میزان جدی است که اعلام کردند خطرناک است و من نیز اعلام کردم که برای ادامه‌ِ کار در این شرایط همکاری نمی‌کنم اما گروه برای ادامه تصویربرداری راهی شدند و یکسری سکانس‌ها را گرفتند.
وی ادامه داد: در آن زمان مشخص شد که یکی از بازیگران خانم و آقا دچار بیماری شده‌اند. دکترها اعلام کردند آنها علائم کرونا را ندارند ولی بهتر است قرنطینه شوند. اما مجدد حالشان بدتر شد و دوباره راهی دکتر شدند که باز هم مطرح شد که دچار ویروس نشده‌اند. به هر حال این کشمکش‌ها در آن شرایط وجود داشت تا اینکه 27 اسفند ماه اعلام شد که در گروه، برخی دچار ویروس شده‌اند و به تهران آمده‌اند. از میان آنهایی که دچار ویروس شده‌اند راما قویدل هم دچار این ویروس شد. خود من هم نگران ایشان بودم به دلیل اینکه بیماری آسم هم داشتند. با او احوال‌پرسی کردم و گفت که در خانه در قرنطینه و در حال مداوا است.
مظفری درباره ادامه ساخته پروژه ایل‌ دا بعد از تعطیلات نوروزی، تاکید کرد: این مساله اصلاً معنی ندارد! در گروه به ما می‌گفتند از سوی وزارت بهداشت برای کنترل شرایط می‌آیند، اما خوب 10 دقیقه بعد از آن چه؟! افرادی که وارد گروه می‌شوند، چه؟! راننده‌هایی که در پروژه‌ها حضور دارند و سرویس جابه‌جا می‌کنند چه؟! از اساس باید کار متوقف می‌شد و دوباره بعد از اتمام این ویروس، ادامه پیدا می‌کرد.
این بازیگر تاکید کرد: فکر می‌کنم مسوولان تلویزیون باید بیش از این به قضیه توجه می‌کردند و آن را جدی می‌گرفتند چرا که ویروس تصاعدی بالا می‌رود و قابل کنترل نیست.
مظفری در پایان یادآور شد: در این شرایط بحرانی که نه تلویزیون به فکر ماست و نه نهاد دیگری، خودمان باید به فکر خودمان باشیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/287347/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کربوفوبیا چیست؟ علت و درمان آن

نئوفوبیای غذایی چیست و چگونه درمان می شود؟

تراپیست کیست؟ معرفی انواع تراپی

اختلالات خلقی چیست؟ انواع اختلالات خلقی

نشخوار ذهنی چیست؟ درمان نشخوار ذهنی

ویژگی افراد درون گرا چیست؟ راههای درمان درون گرایی

آر تی ام اس (rTMS) یا تحریک مغناطیسی مغز چیست؟

مثلث کارپمن چیست؟ خروج از مثلث کارپمن

هیپنوتراپی چیست؟ موارد استفاده از هیپنوتراپی

کلمات و عبارات نشان دهنده افسردگی

روش صحیح قطع داروهای افسردگی

رشد فردی چیست؟ تاثیرات رشد فردی

قانون لاگوم چیست و چگونه سوئد را به شادترین مردم تبدیل کرده است؟

نقشه مغزی چیست؟ نحوه تهیه نقشه مغزی

آموزش انجام تمرین های مدیتیشن + نکاتی برای تازه کارها

دلایل، مزایا و معایب تغییر شغل

افسردگی در محیط کار و راههای رهایی از آن

تفاوت استرس و اضطراب و راههای درمان آنها

خسته شدن از زندگی به چه معناست و چه تاثیری دارد؟

مزایا و معایب ادامه تحصیل در سن بالا

چاکرا و خواص آن + معرفی هفت چاکرا

بی ارادگی چیست؟ راههای مقابله با بی ارادگی

کتاب درمانی چیست و چگونه انجام می شود؟

منشور برقراری ارتباط چیست + روش ساخت منشور برقراری ارتباط

رفتار حرفه ای چیست؟ چگونه رفتار حرفه ای داشته باشیم

ایده آل گرایی چیست و خطرات آن چیست؟

بلوغ فکری چیست و چه نشانه هایی دارد؟

اختلال سلفیتیس چیست و چگونه درمان می شود؟

سندرم قلب شکسته چیست؟ علل و علائم و درمان آن

دروغگویی پاتولوژیک چیست؟ علائم و درمان آن

ترس از سگ یا سگ هراسی چیست و چگونه درمان می شود؟

صدابیزاری یا میسوفونیا چیست و چگونه درمان می شود؟

سندرم آسپرگر چیست و چگونه درمان می شود؟

بی ثباتی عاطفی چیست و علائم و درمان آن کدام است؟

نردبان انتزاع چیست و کاربرهای آن برای سخن گفتن جذاب کدامند؟

اعتیاد به تلویزیون چه مضراتی دارد و چگونه می توان برآن غلبه کرد؟

اعتیاد به قمار چیست؟ نشانه ها، علل و درمان آن

استرس و ناراحتی در هنگام پرواز

وسواس کمک به دیگران چیست و چگونه به آن غلبه کنیم؟

اختلال تجزیه ای چیست ؟ انواع آن و درمان آن

اختلال اضطراب یا استرس پس از سانحه یا ptsd

روانکاوی چیست و تکنیک های روانکاوی کدامند؟

چگونه بر خجالت و کمرویی هنگام مکالمه تلفنی غلبه کنیم؟

تبعیضِ جنسیتی چیست و انواع آن کدامند؟

پت تراپی چیست و چه مزایایی دارد؟

مایندفولنس یا ذهن آگاهی چیست و چه فوایدی دارد؟

روانشناسی مهاجرت چیست؟ دلایل مهاجرت و مشکلات فرد مهاجر

در چه سنی بیشتر احساس بدبختی میکنیم

منطقه امن ذهنی چیست و چگونه می توان از آن خارج شد؟

خودانگاره چیست و چه ویژگی هایی دارد؟