طرز تهیه پیتزا کالزونه در خانه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / این مقدار مناسب برای 4 نفر است. زمان آماده سازی مواد: 45 - 50 دقیقه و زمان پخت: 40 - 50 دقیقه است.
مواد لازم پیتزا کالزونه
آرد:2/5 پیمانه
شیر:یک پیمانه
زرده تخم مرغ:یک عدد
پنیر پیتزا:200 گرم
کالباس:200 گرم
قارچ سرخ شده:یک پیمانه
خمیرمایه:یک قاشق چایخوری
گوجه فرنگی:5 عدد
پیاز:یک عدد
سیر:دو حبه
پودر نعنا:به مقدار دلخواه
آویشن:به مقدار دلخواه
نمک:1/2 قاشق چایخوری
روغن:سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه پیتزا کالزونه
آردها را درون کاسهای ریخته وسط آن را گود نموده خمیرمایه، شیر ولرم و نمک را اضافه میکنیم و خوب مالش میدهیم تا خمیر شود، سپس روی آن را پوشانده و به مدت یک الی دو ساعت در جای گرم استراحت میدهیم. گوجه فرنگیها را پوست گرفته و بعد به همراه پیاز حلقه میکنیم، سپس کالباس و سیر را نیز خرد میکنیم.
رب گوجه فرنگی، آرد سوخاری، نمک و فلفل را با هم مخلوط میکنیم.
خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و نیمی از آن را در کف سینی چرب شده پهن میکنیم و مخلوط آرد و رب را روی خمیر میمالیم.
روی خمیر را ابتدا با حلقههای برش داده شده گوجه فرنگی پر میکنیم و سپس روی آن کمی نمک، فلفل، آویشن و پودر نعنا میپاشیم و بعد سیر، قارچ، کالباس، پیاز و پنیر را میریزیم.
قسمت دیگر خمیر را به صورت دایره باز نموده روی مواد قرار میدهیم و اطراف دوخمیر را برش زده، مرتب میکنیم و دور تا دور خمیر را با چنگال دوخت میزنیم.
سپس روی کالزونه را با مخلوط زرده و کمی شیر تزئین میکنیم و به مدت 15 الی 20 دقیقه در جای گرم قرار میدهیم و بعد آن را درون فر از قبل گرم شده با دمای 160 الی 180 درجه سانتی گراد قرار میدهیم.
نکات تکمیلی در مورد پیتزا کالزونه
پیتزا کالزونه جزو پیتزا میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 50 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50 دقیقه میباشد.
پیتزا کالزونه را میتوانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد.
-
دوشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۱:۱۳
-
۴۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/287335/