سوپ و آش/ نحوه درست کردن سوپ آرد ذرت و اسفناج
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - نمناک / سوپ آرد ذرت و اسفناج از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که آشپزخانه نمناک دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است.
چی لازم دارم:
1/2 پیمانه روغن زیتون
3 حبه سیر
1/2 پیمانه آرد ذرت
1/2 پیمانه پنیر پارمزان
3 پیمانه اسفناج
1 قاشق چای خوری نمک
به میزان لازم فلفل
1 عددلیمو ترش
چطور بپزم:
به یک دوم پیمانه به علاوه 4 قاشق چای خوری روغن زیتون، نیاز دارید.
سیر را ریز خرد کنید.
از پنیر پارمزان رنده شده ، استفاده کنید.
اسفناج را درشت خرد کنید.
از فلفل آسیاب شده تازه، استفاده کنید.
لیمو را قاچ کنید.
یک چهارم پیمانه روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید و سیر را در آن برای 1 دقیقه ، تا عطر آن بلند شود، تفت دهید.به آن 6 پیمانه آب اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. درحالی که مواد را به هم می زنید، کم کم آرد ذرت را به آن اضافه کنید. حرارت را کم کنید وبرای حدود 8 دقیقه تا سوپ غلیظ شود، بپزید (در حالیکه مواد را مدام هم می زنید). پنیر پارمزان و یک چهارم پیمانه روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و برای حدود 1 دقیقه تا روغن به خورد سوپ برود، بپزید(در حالیکه مواد را مدام هم می زنید). اسفناج و نمک را اضافه کنید و برای حدود 1 دقیقه تا اسفناج نرم شود، بپزید(در حالیکه مواد را مدام هم می زنید).از سوپ به میزان مساوی، در 4 کاسه بریزید. روی هر یک 1 قاشق چای خوری روغن زیتون بریزید و بر روی آن نمک و فلفل بپاشید و با برش های لیمو سرو کنید.
-
يکشنبه ۱۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۰:۱۸
-
۲۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/286923/