با تهیه نان پاکتی آشنا شوید!
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / نان جیبی یا پاکتی برای عصرهای بهاری
مواد لازم:
شیر گرم: 1 پیمانه
آب گرم: 1/2 پیمانه
شکر: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
روغن: کمی برای روی خمیر
مارگارین یا کره (ذوب شده) یا ترکیب کره و روغن مایع: 100 گرم
آرد: 4 پیمانه (ممکنه بیشتر لازم بشه وقتی شروع کردید به ورز دادن اگه خمیر شل بود آرد کم کم روش بپاشید و ورز بدید تا منسجم و لطیف بشه، اگه هم خمیر خشک بود کم کم آب ولرم اضافه و ورز بدید)
مخمر فوری: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
یک خمیر نرم با مخلوط کردن همه مواد و اضافه کردن آرد به تدریج درست کنید و ورز بدید تا خمیر لطیف باشه. بعد روی خمیر رو چرب کرده و با یک سلفون و حوله یا پتوی نازک پوشانده و یک ساعت اجازه بدید خمیر ور بیاد. سپس خمیر رو از داخل کاسه خارج کنید روی یک سطح ترجیحا آردپاشی شده ورز بدید و تبدیل به چونه های اندازه یک نارنگی کنید و با کمک دست یا وردنه اندازه ی یک بشقاب گرد میوه خوری باز کنید، با برس روی یه نصفه از خمیر و چرب کنید و خمیر رو تا بزنید باز روی نصف تا شده رو چرب کرده و یک تا دیگه بزنید. (روغن باعث باز شدن نان بعد از پخت میشه)، حالا خمیرها رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید روش رو بکشید نیم ساعت استراحت بدید بعد روش رومال زرده تخم مرغ (یا زعفران و شیر) کشیده و کنجد یا تخم خرفه بپاشید و داخل فر از پیش گرم شده ( 15 دقیقه) با دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه یا زمانی که زیرش کامل طلایی بشه قرار بدید بعد می تونید گریل هم روشن کنید تا روی نون هم طلایی بشه. داخل فر یه ظرف آب داغ هم بزارید بهتره) بعد از خنک شدن داخل هر لایه رو با پنیر، گوجه فرنگی و خیار... پر کنید. برای مدرسه و محل کار، افطاری و مهمونی ها محشره...
نوش جان منبع صفحه صادق فود
-
يکشنبه ۱۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۵:۴۳
-
۳۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/286780/