آریا بانو

آخرين مطالب

توصیه‌های خسرو شکیبایی به پسرش فرهنگی هنری

  بزرگنمايي:

آریا بانو - خبرآنلاین / پسر مرحوم خسرو شکیبایی که مهمان منصور ضابطیان در برنامه «فرش بنفشه» رادیو ایران شده بود، درباره توصیه‌هایی که پدرش به او می‌کرد و برنامه‌‍‌های آینده‌اش صحبت کرد.
پوریا شکیبایی، روز گذشته (پنجشنبه هفتم فروردین)، مهمان منصور ضابطیان در برنامه «فرش بنفشه» رادیو ایران بود. برنامه «فرش بنفشه» به تهیه‌کنندگی زهرا قائدی و محمد اسماعیل‌پور، هر روز ساعت 17 از رادیو ایران پخش می‌شود.
ابتدا، پوریا شکیبایی درباره وضعیت زندگی در قرنطینه گفت: «آرزو می‌کنم سال جدید سالی پر از خوشی و خنده باشد. اصلا به شکل شعاری نه، به شکل واقعی در خانه هستم. امروز دقیقا در ماه دوم قرنطینه هستم. چون من به دلایل زیادی که داشتم از یک خانه به خانه دیگری نقل مکان می‌کردم، دیگر وقتی در خانه جدید ماندم بیرون نرفتم. به شدت تحت فشار هستم. کتاب‌ها را می‌خوانی. فیلم‌ها را می‌بینی و متوجه می‌شوی هنوز زمان داری. سخت است اما قسمتی از مبارزه‌ای است که همه درآن سهیم هستیم. باید با یک موجود موذی که ناخوانده به زندگی ما آمده است، مبارزه کنیم. در خانه ماندن قسمتی از مبارزه با این ویروس است.»
او در ادامه افزود: «یک خط باریکی وجود دارد بین اینکه این پدیده را معجزه ببینیم یا بلا و عذاب. یک بزرگی که کارگردان است، می‌گوید اگر یک پوست موز زیرپای کسی برود و زمین بخورد، کمدی می‌شود. اما اگر شما پوست موز زیرپایتان برود و زمین بخورید به تراژدی تبدیل می‌شود. چون زمین خورده‌اید و دردناک است. الان هم اگر بخواهیم به این فکر کنیم که یک سری از هموطنانمان عزیزانشان را بر سر این موضوع از دست داده‌اند. درس و حکمتی وجود دارد که به مشیت خداوند آن آدم ازدنیا رفته است. اما در حال حاضر خوشایند نیست. برای کسانی که نگرفته‌اند و اطرافیانشان درگیر این بیماری نشده‌اند و کسی را از دست نداده‌اند دعواهای سیاسی از بین رفته است و آرامشی دارند، همه جا خلوت شده و زمین دارد نفس می‌کشد. خط باریکی است بین عشق و نفرت. این دو در طول تاریخ بشریت بوده است.»
پوریا شکیبایی درباره تولد پدرش گفت: «پدرم ششم فرودین به دنیا آمده‌اند اما به همه می‌گفتند هفتم فروردین یک روز کم به دنیا آمده‌ام. چون دوست داشتند در روز هفتم فرودین به دنیا آمده باشند چون عدد مقدسی بود برایشان. پدرم و من در ارتباطی بودیم که معمولا چون مشغله داشتند کمتر پیش می‌آمد که در کنار من بنشینند و برای تربیت کردن من وقت بگذارند ولی همیشه چیزی را به من می‌گفتند و بار اولی نیست که این را می‌گویم. توصیه‌ای بود که کلید همه چیز بود. می‌گفتند پوریا محبوب باش. این تنها چیزی بود که همیشه می‌گفتند.»
فرزند خسرو شکیبایی ادامه داد: «پدرم می گفت، هر جا هستی باش اما محبوب باش. جمعی از خصوصیات خوب در پدرم بودند که موجب محبوبیت او می‌شد. گذشت، یکی از اینها بود. در سینما به شدت سختی کشیدند. از نظر مالی به شدت سختی کشیدند. هیچ وقت نشد که بخواهند به دلیل اجحاف‌هایی که وارد شده است، واکنشی نشان بدهند. دفعات زیادی من و مادرم صدایمان درآمد که باید کاری کرد. وگرنه مردم فکر می‌کنند دیواری کوتاه‌تر از ما وجود ندارد. اما او همیشه ما را به آرامش و صبوری دعوت می‌کرد. همیشه می‌گفت بخشیدن راحت‌تر است. این آرامش کماکان ادامه داشت در خانواده ما. به سکانداری ایشان خیلی راحت‌تر می‌بخشیدیم. اگر سکان دست من بود، شاید طور دیگری رفتار می‌کردم. اما پدر همیشه خط مشی‌اش بخشیدن بود. به همین دلیل وقتی از همه چیز می‌گذری اینطور نیست کاری در قبال تو انجام داده باشد.»
شکیبایی در پایان درباره برنامه‌هایش برای سال 99 گفت: «من به شدت نقشه‌های زیادی دارم. تا 130 سالگی برای زندگی‌ام نقشه دارم. می‌دانم که یک انسان اینقدر عمر نمی‌کند. اما گفتم اگر هر کدام نشد بعدی را انجام می‌دهم. برنامه‌هایم فقط برای تداوم زندگی و زنده ماندن است. در سال 99 یکسری قراردادهایی را می‌خواهم ببندم که امیدوارم بشود. من فقط وفقط چیزی که دوست دارم اتفاق بیفتد این است که در دل مردم به عنوان یک انسان خوش بدرخشم. مطمئنم 99 سال خوبی است برای همه ما. منکر این هستم و دوست ندارم بگویم سال‌های اخیر برای ما بد بوده است. ما درس گرفته‌ایم و آدم‌های قوی‌تری شده‌ایم. ما از کرونا درس گرفته‌ایم.»

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/286091/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آگورافوبیا یا ترس از فضای باز چیست؟ علل و درمان

بی‌گوشی‌هراسی (نوموفوبیا)

راههای غلبه بر افسردگی

ادیتیوولتافوبیا چیست و چگونه درمان می شود؟

افراد آب زیر کاه چه کسانی هستند؟

کربوفوبیا چیست؟ علت و درمان آن

نئوفوبیای غذایی چیست و چگونه درمان می شود؟

تراپیست کیست؟ معرفی انواع تراپی

اختلالات خلقی چیست؟ انواع اختلالات خلقی

نشخوار ذهنی چیست؟ درمان نشخوار ذهنی

ویژگی افراد درون گرا چیست؟ راههای درمان درون گرایی

آر تی ام اس (rTMS) یا تحریک مغناطیسی مغز چیست؟

مثلث کارپمن چیست؟ خروج از مثلث کارپمن

هیپنوتراپی چیست؟ موارد استفاده از هیپنوتراپی

کلمات و عبارات نشان دهنده افسردگی

روش صحیح قطع داروهای افسردگی

رشد فردی چیست؟ تاثیرات رشد فردی

قانون لاگوم چیست و چگونه سوئد را به شادترین مردم تبدیل کرده است؟

نقشه مغزی چیست؟ نحوه تهیه نقشه مغزی

آموزش انجام تمرین های مدیتیشن + نکاتی برای تازه کارها

دلایل، مزایا و معایب تغییر شغل

افسردگی در محیط کار و راههای رهایی از آن

تفاوت استرس و اضطراب و راههای درمان آنها

خسته شدن از زندگی به چه معناست و چه تاثیری دارد؟

مزایا و معایب ادامه تحصیل در سن بالا

چاکرا و خواص آن + معرفی هفت چاکرا

بی ارادگی چیست؟ راههای مقابله با بی ارادگی

کتاب درمانی چیست و چگونه انجام می شود؟

منشور برقراری ارتباط چیست + روش ساخت منشور برقراری ارتباط

رفتار حرفه ای چیست؟ چگونه رفتار حرفه ای داشته باشیم

ایده آل گرایی چیست و خطرات آن چیست؟

بلوغ فکری چیست و چه نشانه هایی دارد؟

اختلال سلفیتیس چیست و چگونه درمان می شود؟

سندرم قلب شکسته چیست؟ علل و علائم و درمان آن

دروغگویی پاتولوژیک چیست؟ علائم و درمان آن

ترس از سگ یا سگ هراسی چیست و چگونه درمان می شود؟

صدابیزاری یا میسوفونیا چیست و چگونه درمان می شود؟

سندرم آسپرگر چیست و چگونه درمان می شود؟

بی ثباتی عاطفی چیست و علائم و درمان آن کدام است؟

نردبان انتزاع چیست و کاربرهای آن برای سخن گفتن جذاب کدامند؟

اعتیاد به تلویزیون چه مضراتی دارد و چگونه می توان برآن غلبه کرد؟

اعتیاد به قمار چیست؟ نشانه ها، علل و درمان آن

استرس و ناراحتی در هنگام پرواز

وسواس کمک به دیگران چیست و چگونه به آن غلبه کنیم؟

اختلال تجزیه ای چیست ؟ انواع آن و درمان آن

اختلال اضطراب یا استرس پس از سانحه یا ptsd

روانکاوی چیست و تکنیک های روانکاوی کدامند؟

چگونه بر خجالت و کمرویی هنگام مکالمه تلفنی غلبه کنیم؟

تبعیضِ جنسیتی چیست و انواع آن کدامند؟

پت تراپی چیست و چه مزایایی دارد؟