آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه‌ی شیرینی میکادو؛ شیرینی عید با ماندگاری بالا خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو - شیرینی عید، چون قرار است تا آخرین روز تعطیلات جوابگوی مهمانان باشد باید یک شیرینی با ماندگاری زیاد و طولانی باشد و طی حدود 2 هفته سالم و تازه باقی بماند. یکی از این شیرینی‌های ماندگار با طول عمر زیاد شیرینی میکادو است که در انواع ساده و شکلاتی همیشه محبوب و جز پروفروش‌ترین شیرینی‌های عید نوروز بوده است.
مجله افق‌کوروش: شیرینی عید، چون قرار است تا آخرین روز تعطیلات جوابگوی مهمانان باشد باید یک شیرینی با ماندگاری زیاد و طولانی باشد و طی حدود 2 هفته سالم و تازه باقی بماند. یکی از این شیرینی‌های ماندگار با طول عمر زیاد شیرینی میکادو است که در انواع ساده و شکلاتی همیشه محبوب و جز پروفروش‌ترین شیرینی‌های عید نوروز بوده است. طرز تهیه این شیرینی عید با ماندگاری بالا در دو نوع شکلاتی و ساده را در این مطلب بخوانید.
مواد لازم
آرد سفید: 2 لیوان فرانسوی دسته‌دار آرد نخوچی: 1 لیوان فرانسوی دسته‌دار پودر قند: 1 و نیم لیوان فرانسوی دسته‌دار کره: ¾ لیوان فرانسوی دسته‌دار روغن مایع: ¾ لیوان فرانسوی دسته‌دار پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری سر پر نان میکادو: 5 ورق شکلات تخته‌ای: 200 گرم

آریا بانو


آریا بانو


طرز تهیه
آرد سفید را الک کنید و در تابه روی شعله ملایم گاز تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. آرد نخوچی زودتر می‌سوزد پس بعد از اینکه آرد سفید 5 دقیقه تفت داده شد آرد نخودچی را هم یک یا دو بار الک کرده و اضافه کنید. 5 دقیقه دیگر هر دو آرد را تفت دهید و سپس پودر کاکائو را هم الک کرده و اضافه کنید. پودر کاکائو را با آرد‌ها مخلوط کنید و هم بزنید. کمی بعد کره را اضافه کنید. کره که آب شد و با آرد و پودر کاکائو مخلوط شد روغن مایع را کم کم اضافه کنید و حین اضافه کردن مدام هم بزنید.
پودر قند را هم الک کنید و به سایر مواد اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد. غلظت مایه میکادو باید مثل غلظت ماست چکیده باشد. ورقه‌های میکادو را بچینید و روی هر ورقه مقداری مایه میکادو بریزید (حدود 2 میلی‌متر ضخامت مایه میانی باشد) و با کاردک پهن کنید. روی هر لایه نان میکادو یک لایه دیگر بگذارید و مایه میکادو بریزید تا زمانی که آخرین لایه نان میکادو باشد. هر بار با دست خوب نان را فشار دهید تا شیرینی کاملا منسجم شود و مواد میانی خوب به هم بچسبند. یادتان باشد مایه میکادو باید گرم باشد تا لایه‌ها خوب به هم بچسبند و شیرینی انسجام داشته باشد و از هم نپاشد.
در یخچال بگذارید
میکادوی آماده شده را به مدت 3 الی 4 ساعت در یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد. حالا شکلات تخته‌ای را به صورت بن‌ماری آب کنید. برای این کار هر 100 گرم شکلات تخته‌ای را با 2 قاشق روغن مایع به صورت بن‌ماری آب کنید، روش بن‌ماری در اینجا به طور کامل توضیح داده شده است.
شکلات آب شده را روی میکادو‌ها بریزید و با کاردک شکلات را صاف کنید. در صورت تمایل روی میکادو را با پودر نارگیل و پودر پسته یا پودر هر مغز و آجیل دیگری که دوست دارید تزیین کنید. می‌توانید مقداری شکلات سفید آب شده یا شکلات رنده شده را هم روی میکادو بریزید. سپس به مدت 2 ساعت دیگر میکادو را در یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد. شیرینی میکادو که سرد شد آن را با یک چاقوی تیز به ابعاد دلخواه برش بزنید.

آریا بانو


نکات مهم درست کردن شیرینی میکادو
نان میکادو را از مغازه‌های فروش لوازم قنادی تهیه کنید. اگر میکادو را ساده می‌پسندید شکلات آب کرده و ریختن آن روی میکادو را حذف کنید. اگر طعم زعفرانی میکادو را می‌پسندید در مایه میانی میکادو مقداری زعفران آب کرده غلیظ بریزید. طرز تهیه ویفر میکادو با حلوا به جای مایه میانی هم مرسوم است و اتفاقا بسیار خوشمزه و آسان است. کافی است حلوا را به سبک و سلیقه خودتان تهیه کنید و به همین ترتیب با نان میکادو آماده کنید. علت نچسبیدن شیرینی میکادو سرد شدن مایه میانی میکادو است. باید مایه میانی هر چه هست (حلوا یا مایه میانی که به شما آموزش دادیم) حتما گرم و داغ باشد. وقتی میکادو‌ها را قبل از ریختن شکلات مایع در یخچال می‌گذارید یک بشقاب سنگین روی آن‌ها بگذارید تا لایه‌ها خوب به هم بچسبند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

مشخصه های مهدی باوران در عصر غیبت

آماری از دانش آموزانی که به آموزش های تلویزیونی و اینترنتی دسترسی ندارند

سوالاتی که شخصیت درونیتان را در 10 دقیقه لو می‌دهد!

پیشنهادی برای پخت ماهی

چگونه روحیه افراد مسن را در روزهای کرونایی تقویت کنیم؟

احمدرضا درویش به سوگ نشست

تجربیات یک نجات‌یافته از کرونا

تفال/ ما شبی دست برآریم و دعایی بکنیم

تقویم تاریخ/ کشف کودتای عناصر ضد انقلاب برای براندازی

صبح بهاری تون بخیر و شادی

سینمای آخرالزمان غرب با حقیقت فاصله دارد

طرز تهیه‌ی شلکینه؛ نان محلی کردستان

10 کار عجیب و غریبی که بازیگران مشهور به خاطر نقش شان مجبور به انجامش شدند

چرا مصرف رانیتیدین ممنوع است؟

نان خامه ای کره ای با عطر و طعم سیر برای صبحانه

عادت‌های نادرست در وعده صبحانه که باعث چاقی می‌شوند

کتاب های رنگ آمیزی بزرگسالان استرس را کاهش می‌دهد؟

کرونا و ضدعفونی کردن اسباب بازی کودکان کرونا و ضدعفونی کردن اسباب بازی کودکان

در دوران کرونا نکات مهم درباره رابطه زناشویی در دوران کرونا

طرز تهیه گوش‌فیل؛ فقط کافی است یک‌بار درست کنید!

طرز تهیه خورشت کرفس تبریزی؛ طعمی که فراموش‌تان نمی‌شود

زالی: 75 درصد ترددهای مردم برای تأمین مایحتاج روزانه است

روایت صندوق بین‌المللی پول از آسیب‌های اقتصادی کرونا

رهبر انقلاب نیمه شعبان درباره چه موضوعاتی با مردم سخن گفتند؟

چگونه تاب و تحمل خود را در زمان بحران ارتقا دهیم؟

چگون تاب و تحمل خود را در زمان بحران ارتقا دهیم؟

مصرف‌کنندگان «سیگار»، «ماری‌جوانا» و «تریاک» بیشتر در معرض ابتلا به «کرونا»

غذای متولدین هر ماه و نقاط ضعف سلامتی هریک از متولدین بروج فلکی

اطلاعیه‌ وزارت رفاه در خصوص «ثبت‌نام وام یک میلیون تومانی»

تصاویری از رانش کوه در جاده ماسوله

روایت سردار حاجی زاده از عملیات انتقام خون شهید صیاد شیرازی از منافقین

پیش‌بینی بارش‌های سیل‌آسا در 20 استان کشور

ضدعفونی اماکن به معنای حذف ویروس نیست

دلیل افزایش تعداد مراجعان به مراکز درمانی به خاطر کرونا

تلاوت دلنشین سوره انفطار با صدای استاد عبدالباسط

آرزوی شهید چراغچی

مجموعه‌ای از زیباترین میوه آرایی‌ها

چهره ها/ تبلیغ کتاب به سبک بهاره افشاری

نگاهی به مسیر جذب مخاطب سریال ستایش

چهره ها/ عکسی قدیمی از محمدرضا گلزار

رابرت دنیرو ایفاگر بیشترین نقش شرور در تاریخ سینما

اطلاعیه آموزش و پرورش؛ «شاد» به بهره‌برداری رسید

سرود اصحاب المهدی شباب با صدای مهدی رسولی

تلاوت دلنشین سوره انفطار صدای استاد عبدالباسط

یک نفر مانده از این قوم شعرخوانی زیبای حمید رضا برقعى

از شما/نون خامه ای های من برای اولین بار

از شما/نهار امرزو ما پیتزای مخصوص

نان بربری خانگی را بدون استرس نوش جان کنید

مجموعه ای زیباترین میوه آرایی ها

معرفی روغن های گیاهی مخصوص برای زیبایی هر چه بیشتر چهره