آریا بانو

آخرين مطالب

چطور حلوا شعریه درست کنیم؟ خانه داري

چطور حلوا شعریه درست کنیم؟
  بزرگنمايي:

آریا بانو - دیجی کالا / حلوای شعریه (باقلوا شعریه) یکی از دسر‌های عربی جذاب و خوشمزه است. نام این دسر را از ماده‌ی اصلی آن یعنی رشته‌ی شعریه گرفته‌اند که نوعی رشته‌ی نازک و ترد است. از این رشته در تهیه کنافه، باقلوای ترکی و چند شیرینی دیگر هم استفاده می‌شود. رشته‌ی شعریه را به نام‌های رشته‌ی کادایف، رشته‌ی عربی یا رشته‌ی پاکستانی هم می‌شناسند.
این رشته را می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی بخرید. طرز تهیه باقلوا شعریه آسان است و برای پختن این حلوای زعفرانی خوشمزه نیازی به فر نیست. مانند آرد در حلوای عادی، برای تهیه کردن حلوای شعریه هم رشته‌ها در تابه تفت داده می‌شوند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه حلوا شعریه با شیر عسلی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
رشته شعیریه یا پاکستانی: 2 بسته
شیر عسلی: یک و یک‌سوم قوطی
گردو خرد شده: نصف پیمانه
گلاب: 4 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به میزان لازم
کره: 100 گرم
شیر: 150 میلی‌لیتر
پودر هل: 1 قاشق چای‌خوری
طرز تهیه
1. برای شروع رشته‌ها به قطعات حدود یک سانتی‌متر خرد کنید. برای این که راحت‌تر باشید بهتر است رشته‌ها را در همان بسته‌بندی خرد کنید. دقت کنید که رشته‌ها بیش از حد ریز نشوند.
2. کره را داخل یک تابه‌ی عمیق با حرارت ملایم آب کنید و رشته را در آن تفت دهید. حدود نیم ساعت کافی است تا رنگ رشته دو درجه تیره‌تر شود و از خامی در بیاید. رشته را مدام هم بزنید تا نسوزد و دو رنگ نشود.
3. بعد از تغییر رنگ دادن رشته‌ها، پودر هل و گلاب را به آن‌ها اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید.
4. در این مرحله می‌توانید از دو روش متفاوت استفاده کنید.
روش اول: در این روش رشته‌ها پخته می‌شوند و حلوا نرم می‌شود. برای این کار زعفران و شیر را با هم مخلوط و به رشته‌ها اضافه کنید.
روش دوم: در این روش رشته‌ها ترد و کریسپی باقی می‌مانند و بافت حلوا زیر دندان به خوبی حس می‌شود. برای این کار شیر را از مواد حذف و زعفران را به تنهایی به رشته‌ها اضافه کنید.
5. در صورتی که روش اول را انتخاب کردید، بعد از اضافه کردن شیر، در ظرف را بگذارید تا رشته‌ها برای 15 الی 30 دقیقه بپزند و کاملا نرم شوند.
6. در ادامه‌ی روش اول، بعد از پختن رشته‌ها شیر عسلی را به آن‌ها اضافه کنید.
اما اگر روش دوم را انتخاب کردید و می‌خواهید حلوای ترد و کریسپی داشته باشید، بعد از اضافه کردن زعفران مستقیم شیر عسلی را اضافه کنید و مواد را برای 2 الی 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید. حلوا نباید در این مرحله بیش از 5 دقیقه و با حرارت زیاد تفت بخورد، چون بعد از خنک شدن به شدت سفت خواهد شد.
7. بعد از برداشتن حلوا از روی حرارت چند دقیقه به آن زمان دهید تا دمای آن پایین بیاید. توجه کنید که حلوا نباید کاملا سرد شود. یک تکه فویل روی میز خود بگذارید و مانند تصویر حلوا را روی آن پهن کنید.
8. مغز گردوی خرد شده را وسط حلوا بریزید و به کمک فویل آن را رول کنید و شکل دهید. سپس فویل را دور آن بپیچید. اجازه دهید حلوا تمام طول شب در یخچال بماند تا خودش را بگیرد. بعد از خارج کردن حلوا از یخچال، آن را با یک چاقوی اره‌ای تیز برش بزنید و سرو کنید.
دستور پخت و عکس: مریم ابراهیمی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

3 احتمال درباره مرگ ناگهانی پسر روحانی: خودکشی، خروج اتفاقی تیر از سلاح، وجود قاتل ناشناخته!

اعتراض احمد مهران‌فر به حذف رقص ارسطو در پایتخت

بازیگر سریال «کیمیا» درگذشت

بهتاش با مدل موی جدید وارد می‌شود

جر و بحث دوباره نقی و هما بر سر دختر محمود نقاش

اقدام عجیب تلویزیون در نمایش تصویر یک هنرمند زن

ماجرای پیامک جعلی کمک مالی دولت به مردم

وقتی بهبود پی می‌برد که خانه نقی قبلا شکنجه‌گاه بوده است

بهترین فیلم‌های عاشقانه سینمای ایران در سال 98

ارسطو غرق در عشقِ دختر محمود نقاش

دیالوگی که در بازپخش «پایتخت» سانسور شد!

بهبود عروسی رحمت را به هم می‌ریزد!

ریحانه پارسا: کچلی مهدی برای من جذابه!

پیام تسلیت وزیر کار در پی درگذشت پدر شهیدان «فهمیده»

از شما/بفرمائید آش سیزده در خانه

میز اردور/ طرز تهیه ترشی سرخه شور

آموزش درست کردن گل کریستال سنبل

طرح دار کردن کت های جین ساده در خانه

کرم های داخل کلم بروکلی را چگونه از بین ببریم؟

چهره ها/ سیزده به در همسر و دختر داود رشیدی

واکنش مهدی کوشکی و ریحانه پارسا به عکس العمل مردم به ازدواج شان

سینمای ایران یکسال در فراق «جمشید مشایخی»

ریسک بزرگی که بازیگر «پایتخت» کرد

چهره ها/ نسیم ادبی با تیپ تماما مشکی

چهره ها/ مهراوه شریفی نیا و سیزده به در 3 سال پیشش

«کامیون» یک طنز جوانانه درباره مسائل اجتماعی

فرجی: «پایتخت» پایان خوبی دارد

چهره ها/ ملیکا شریفی نیا در طبیعت سبز بهاری

آخرین سلفی زنده یاد عارف لرستانی و همسرش الهام ناصری

چهره ها/ سفر شبنم مقدمی در خودش!

احمد نجفی: تولید خرما شغل خانوادگی ما است

بازی جذاب اشکان خطیبی با ریحانه پارسا و مهدی کوشکی

پیام تسلیت وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی، در پی درگذشت پدر شهیدان محمدحسین و داود فهمیده

سیر صعودی مبتلایان به کرونا در لرستان

کاهش چشمگیر حضور مردم در محورهای مواصلاتی

تصاویری از خیابان‌های پایتخت در سیزده به‌در کرونایی

بررسی سرنوشت بیمه سلامت اجباری

مقایسه وضعیت کرونا در ایران و کشورهای غربی

استفاده از داروی جدید کووید 19 به شرط تایید کمیته علمی مبارزه با کرونا

بلایی که پرس هیدرولیکی بر سر اجسام می آورد!

مارمولکی که دو سر دارد!

نسخه‌ای جدید و ناب از صله رحم مخصوص روز‌های کرونایی

شیرینی ها/ شلکینه، نان محلی و خاص کردستانی

مسکن خانگی و قوی برای تسکین درد دندان

توصیه‌ یونیسف برای برخورداری از رژیم غذایی سالم در دوران کرونا

طرز بافت کیف قلاب بافی دخترانه مجلسی

چرا بهناز جعفری ازدواج نکرده است؟

چهره ها/ خانم بازیگر هم سیزده اش را به در کرد!

داستان آشنایی و ازدواج ریحانه پارسا و مهدی کوشکی از زبان خودشان

چهره ها/ زمانی که نیما شعبان نژاد با مرلین مونرو غذا می خورد!