آریا بانو

آخرين مطالب

اشتباهات رایج در برش زدن مواد غذایی اجتماعي

اشتباهات رایج در برش زدن مواد غذایی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / از سرآشپز‌ها خواسته‌ایم تا راه درست بریدن، پوست کندن و خرد کردن تعدادی از میوه‌ها، سبزیجات، نان‌ها، گوشت‌ها و پنیر‌ها را توضیح دهند.
توصیه‌ی آن‌ها این است که:
از چاقوی کُند استفاده نکنیم، مخصوصاً برای خرد کردن بادمجان و نان.
پنیر‌های سفت باید به صورت تکه‌های نامنظم خرد شوند نه مکعبی، و موقع بریدن پنیر‌های نرم، نباید مرکز پنیر (یعنی قسمت تیز قاچ) جدا شود.
برای این که موقع جویدن آناناس حس بدی نداشته باشید، باید قسمت‌های چشم مانند آن را جدا کنید.
از چندین سرآشپز، پنیرفروش و دیگر متخصصان مواد غذایی خواسته‌ایم به ما بگویند راه درست آماده کردن سبزیجات، میوه‌ها، پنیرها، گوشت‌ها و نان‌ها برای استفاده چیست. در اینجا در مورد تعدادی از مواد غذایی که ممکن است بریدن، پوست کندن و خرد کردن آن‌ها را اشتباه انجام دهید، راهنمایی‌هایی آورده شده است.
1. استفاده از پوست‌کن برای پوست کندن کیوی رسیده ممکن است آن را له کند؛ به جای آن از قاشق استفاده کنید.

آریا بانو


به گفته‌ی سرآشپز اسکات سوارتز، استادیار انستیتوی آشپزی آمریکا، پوست‌کن به احتمال زیاد کیوی رسیده را له می‌کند. او می‌گوید: «بهترین روش این است که سر و ته آن را بزنیم و بعد یک قاشق را زیر پوست آن فرو کنیم و داخلش بچرخانیم تا تمام میوه را از پوست جدا کنیم».
2. برای خرد کردن انبه، اول کناره‌های میوه را ببرید تا سطحی صاف به وجود آید.

آریا بانو


به گفته‌ی سوارتز نبریدن کناره‌های انبه قبل از خرد کردن آن ممکن است خطرناک باشد. برای ایمنی بیشتر، اول سر و ته آن را ببرید. بعد، باید آن را ایستاده نگه دارید و نزدیک به هسته برش بزنید، چون هسته مسطح و بیضی شکل است. درست مانند کیوی، اگر انبه خیلی رسیده است، از پوست کن استفاده نکنید.
3. باید قسمت‌های چشم مانند آناناس را جدا کنید، چون جویدن آن‌ها سخت است.

آریا بانو


سوارتز عقیده دارد بزرگ‌ترین اشتباهی که بیشتر مردم در مورد آناناس می‌کنند، این است که چشم آن، یعنی قسمت‌های قهوه‌ای رنگی که بعد از جدا کردن پوست روی میوه دیده می‌شوند، را در نمی‌آورند. به گفته‌ی او، برای خرد کردن آناناس، اول باید سر و ته آن را جدا کنید. بعد با یک چاقو پوست آن را بکنید و بعد آن قسمت‌های سفت را دربیاورید.
4. برای جلوگیری از ریخت و پاش موقع دانه کردن انار، اول آن را نصف کنید.

آریا بانو


سوارتز می‌گوید برای این که موقع دانه کردن انار، کمتر ریخت و پاش کنیم، اول باید آن را از وسط ببریم. سمت بریده شده را بالای یک کاسه نگه داریم و با قاشق به پوست آن ضربه بزنیم تا دانه‌ها داخل کاسه بریزند. اگر بعد از آن، دانه‌های انار را در ظرفی پر از آب بریزیم، پرده‌های سفید آسان‌تر جدا خواهند شد.
5. اگر از چاقوی کند برای بریدن بادمجان استفاده کنید، باعث اکسیده و قهوه‌ای شدن آن خواهد شد.

آریا بانو


به گفتۀ سرآشپز الکساندر پلاتکین، بادمجان در معرض هوا به سرعت اکسیده می‌شود و رنگ آن قهوه‌ای می‌شود. برای کم کردن این اکسیداسیون، با چاقوی تیز به سرعت بادمجان را برش بزنید. وی توصیه می‌کند وقتی می‌خواهید بادمجان را برش عرضی بدهید، ضخامت آن را باید دو برابر اندازه‌ی دلخواه نهایی‌تان بگیرید. برای این که بادمجان موقع پخته شدن آب از دست می‌دهد و کوچک‌تر می‌شود، پس بهتر است آن‌ها را ضخیم‌تر ببرید.
6. دیگر پوست هویج را نگیرید، چون بیشتر مواد مغذی هویج در پوست آن است.

آریا بانو


سرآشپز پلاتکین توضیح می‌دهد که پوست هویج حاوی مواد مغذی است و اگر شما هویج را خوب بشویید، دیگر نیازی نیست پوست آن را بگیرید. به این ترتیب، مواد بیشتری دریافت می‌کنید و در وقت‌تان هم صرفه‌جویی می‌کنید.
7. شکستن مارچوبه با دست بهتر از بریدن آن با چاقو است.

آریا بانو


به گفته‌ی پلاتکین، بهترین وسیله برای بریدن مارچوبه دست خالی است. برای جدا کردن قسمت سخت و چوبی آن، دو سر آن را با دو دست بگیرید و به آرامی آن را به داخل تا کنید تا به طور طبیعی شکسته شود. اگر این کار درست انجام شود، نقطه‌ای که مارچوبه شکسته می‌شود، همان جایی است که انتهای سفت آن از قسمت نرمش جدا می‌شود.
8. برای جلوگیری از آسیب به خودتان و سُر خردن کدو حلوایی، قبل از بریدن زیر آن یک حوله قرار دهید.

آریا بانو


پلاتکین می‌گوید: «موقع بریدن کدو حلوایی خیلی مراقب باشید. سطح ناهموار آن، بریدن آن را مشکل می‌کند و ممکن است باعث آسیب‌دیدگی‌تان شود.» بهترین راه این است که زیر آن یک حوله قرار دهید تا کمتر سُر بخورد. اگر می‌خواهید آن را خرد کنید، سر و ته آن را ببرید و پوست آن را آهسته و با دقت، با پوست‌کن بگیرید. وقتی پوستش را گرفتید، آن را از بالا به پایین نصف کنید. به این ترتیب، کدو بهتر در جای خود می‌ایستد و برش‌های بعدی آسان‌تر و ایمن‌تر خواهند شد.
9. جدا کردن سر و ته پیاز، خرد کردن آن را سخت می‌کند.

آریا بانو


سرآشپز ماساهارو موریموتو می‌گوید که موقع خرد کردن پیاز، فقط باید قسمت کوچکی از ته آن (قسمت ریشه) را برید. نگه داشتن قسمت ریشه‌ی پیاز باعث می‌شود کنترل بیشتری روی آن داشته باشیم و نتیجه‌ی بهتری بگیریم. بعد از آن، پیاز را از بالا به پایین نصف کنید، پوست هر دو نیمه‌ی آن را بگیرید و برای خرد کردن، قسمت مسطح را روی تخته قرار دهید.
10. قبل از خرد کردن فلفل دلمه‌ای، باید دانه‌های آن را جدا کرد.

آریا بانو


به گفته‌ی موریموتو، برای بهتر خرد کردن فلفل دلمه‌ای، اول آن را از وسط ببرید و ساقه و مغز آن را جدا کنید. دانه‌های آن را با دقت جدا کنید و بعد آن را خرد کنید.
11. پنیر‌های سفت را به جای مکعبی خرد کردن، تکه‌تکه کنید.

آریا بانو


لیز نرد، متخصص پنیر و پنیرفروش می‌گوید که پنیر‌های سفت، مثل چدار کهنه، که بافتی کریستالی دارند بهتر است با یک کارد کوچک پنیر، به تکه‌های نامنظم خرد شوند. با کمی مهارت و الگوی برش درست، این تکه‌ها بافت و شکل بسیار خوشایندتری از یک کپه پنیر مکعبی خواهند داشت.
12. برای این که بهترین طعم پنیر‌های نرم را تجربه کنید، هرگز نوک تیز قاچ این پنیر‌ها را از آن‌ها جدا نکنید.

آریا بانو


به گفته‌ی نرد، در پنیر‌های نرم، مثل بری و کمامبِر، لایه‌ی بیرونی بخش مهمی از ساختار این پنیر‌ها است. این نوع پنیر‌ها را باید به صورت کامل، روی دیس یا تخته سرو کرد و موقع قاچ کردن، نباید نوک تیز آن را جدا کرد.
طبق آداب سرو پنیر فرانسوی، وقتی این پنیر‌های گرد را قاچ می‌کنیم، قسمت نوک آن را نباید ببریم و پوسته‌ی بیرونی را نیز نباید از پنیر جدا کنیم. برای این که مطمئن شویم هر تکه از این پنیر‌های نرم طعم کاملشان را حفظ کنند، باید آن‌ها را به صورت قاچ برش بزنیم.
13. ساندویچ‌ها و قرص نان زیر فشار چاقوی کند، خرد می‌شوند.

آریا بانو


به گفته‌ی سرآشپز جان دوئرتی، وارد آوردن فشار زیاد با چاقوی کند به قرص نان، آن را خرد خواهد کرد. با استفاده از چاقوی تیز، شکل و بافت به بهترین نحو حفظ می‌شود. علاوه بر این، بهترین راه برای بریدن قرص نان، این است که آن را به سمت پهلو روی تخته بگذاریم.
14. استفاده از چاقو برای بریدن پیتزا، ممکن است کثیف‌کاری به بار بیاورد.

آریا بانو


به گفته‌ی دوئرتی، بریدن پیتزا با چاقو فکر خوبی نیست، باید به جای آن از غلتک برش پیتزا استفاده کرد. چاقو پنیر و مخلفات پیتزا را به هم می‌ریزد و ظاهر آن را هم خراب می‌کند.
15. گوشت خام را همیشه خلاف جهت رگه‌ها برش بزنید.

آریا بانو


جیمز پیسکر، فروشنده‌ی گوشت، می‌گوید که وقتی می‌خواهید گوشت خام را خرد کنید، آن را بر خلاف جهت رگه‌ها برش بزنید. برای این که جهت رگه‌ها را پیدا کنید، به گوشت خام نگاهی بیندازید. آیا آن را خط‌های رشته مانند را می‌بینید؟ آن‌ها فیبر‌های عضلانی هستند. هدف از خرد کردن گوشت، همیشه کوتاه کردن این فیبر‌های عضلانی است تا جویدن گوشت آسان‌تر شود.
16. قبل از برش زدن گوشت پخته شده، به آن استراحت بدهید.

آریا بانو


به گفته‌ی پیسکر، همیشه قبل از برش زدن گوشت پخته، بگذارید 5 تا 10 دقیقه استراحت کند. اگر قبل از برش به گوشت استراحت ندهید، ممکن است رطوبتش را از دست بدهد؛ پس عمل به این توصیه مخصوصاً در مورد گوشت مرغ مهم است، چون رطوبت زیادی در خود ندارد.
منبع: insider


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

11 راه برای تبدیل شدن به محبوب ترین کارمند

چرا عسل هیچ وقت فاسد نمی شود؟

چهره ها/ آزیتا ترکاشوند با گریم تاریخی

فصل دوم «محرمانه خانوادگی» روی آنتن افق

چهره ها/ تذکری که کارگردان مستند انقلاب جنسی درباره پایتخت داد

تعطیلی مدارس جزیره کیش تا پایان فروردین

با این 4 مورد تنش‌های در خانه ماندن را کاهش دهیم

شیوه‌نامه آموزش مجازی در «شاد» برای دوره متوسطه

ضد عفونی کردن برخی معابر تهران به وسیله هفت دستگاه مه پاش

از شما/لوبیا پلو

از شما/ماهی خ خوشمزه

از شما/جاتون خالی

از شما/کباب تنوری

از شما/سالاد ماکارونی خوشمزه تقدیم شما

از شما/کیک شکلاتی خانگی

از شما/پیتزا و پیراشکی

از شما/مرغ شکم پرخوشمزه ی ما

از شما/ارسال عکس برای بخش آشپزی

طرز تهیه اکبر جوجه اصلی در خانه

چربی دور شکم منجر به التهاب ناگهانی پانکراس می شود

علل و فوائد حرف زدن کودک با خودش

بارداری‌های عجیب و غریب

بهناز جعفری: در قرنطینه محض به سر می‌برم

چهره‌ ها/ اعتراف آقای بازیگر به زشت بودنش!

چهره ها/ نگاهِ متفاوت مبینا نصیری به اوضاع کرونایی

کمند امیرسلیمانی: بعد از 26 سال هنوز می‌پرسند چرا بدجنس‌بازی درمی‌آوری؟!

آغاز صدور ضمانت نامه اعتباری برای تعاونیهای تولید کننده محصولات بهداشتی و مقابله کننده با ویروس کرونا

کرونا در ایران 40 روزه شد؛ آخرین آمارها از مبتلایان و فوتی‌ها

جدیدترین آمار ابتلا به ویروس منحوس کرونا در ایران

پارامترهای اصلی طرح فاصله گذاری اجتماعی برای مقابله با کرونا

پیش بینی و تحلیل ستاد ملی کرونا از چگونگی شیوع این بیماری

تقدیر آستان قدس رضوی از پزشکان و کادر درمانی یک بیمارستان

سیزده به در امسال در خانه می‌مانیم

حال و هوای گرمخانه های تهران در این روزها

زیر و بم ادامه ترم تحصیلی جاری در دانشگاه آزاد

آخرین آمار از جانباختگان کرونایی در ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت

صدور دستورالعمل برای تولید و بازنشر محتوای کرونایی در فضای مجازی

احتمال توقف نسخه کاغذی روزنامه ها تا پایان محدودیت های کرونایی

مهم‌ترین کشفیات و حقایق در دهه‌ی گذشته‌

کمپرسی با قابلیت چرخش 180 درجه!

6 راهکار که با مثبت اندیشی به استقبال پیری بروید

شادی کودکان سیستان و بلوچستانی در استوری ستاره منچستر یونایتد!

دانستنی ها/ چرا لحن صدای زنان در مقابل مردها تغییر می‌کند؟!

پرنده‌ای که می‌تواند دو ماه به طور پیوسته پرواز کند!

کلیپی جالب از گورکن عسل خوار

اینگونه آرامش و موفقیت را هم زمان بدست می آورید

غذای اصلی/ پاستای مرغ خامه‌ای؛ با گوجه‌های رُست شده

عصرانه/ آموزش تهیه ساندویچ سرخ شده فوری

نکاتی درباره‌ استفاده از رنگ‎های گرم در دکوراسیون

ازدواج با این آقایان ممنوع است!