غذای اصلی/ دستور تهیه لقمه سوخاری
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - چاره چی / چی لازم دارم:
پیاز حلقه حلقه شده ی یک سانتی: 1 عدد
گوشت چرخ شده: 200 گرم
سیر رنده شده: 2 حبه
پنیر موزرلا: 50 گرم
ادویه ها: به مقدار لازم
جعفری خرد شده: 8 – 7 شاخه
تخم مرغ: 2 عدد
شیر و پودر سیر مخلوط شده: 1 قاشق غذاخوری
آرد سفید: نیم پیمانه
پودر سوخاری: به مقدار لازم
ادویه ها شامل : پاپریکا ، نمک فلفل ، تخم گشنیز ،آویشن، ادویه گوجه و فلفل و هر چیزی که دوست دارید به مقدار لازم
چطور بپزم:
گوشت چرخ کرده به همراه سیر و جعفری و ادویه ها و پنیر موزارلا را با هم مخلوط می کنیم. پیاز را برش های حلقه ای می دهیم ضخامتش حتما یک سانتی متر باشد. مواد گوشتی مان را داخل این حلقه ها قرار می دهیم و با دستمان آن را مرتب می کنیم.
پیاز به حالت قالبی برای این مواد گوشتی عمل می کند. می توانیم بگذاریم نیم ساعت داخل فریزر بماند .حلقه های پیازمان را که گوشت داخل آن هست را داخل آرد سپس مایه ی تخم مرغی و سپس پودر سوخاری می زنیم.
می توانید این مرحله را سه بار تکرار کنید تا یک کاور کامل و خوب دور پیاز تان را بگیرد. در این زمان لقمه ها را نیم ساعت داخل فریزر قرار بدهید و سپس داخل روغنی که داغ شد سرخ شان کنید ( برای اینکه کاملا مغز پخت شود، ابتدا روغن را داغ داغ می کنیم و بعد از این که لقمه ها را داخل روغن انداختیم شعله را ملایم می کنیم )./
-
چهارشنبه ۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۹:۴۴
-
۲۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/285325/