بادمجان پلو؛ غذای اصیل قزوینی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - چاشنیک / چی لازم دارم:
برنج :یک کیلوگرم
بادمجان حلقه شده :یک کیلوگرم
پیاز سرخ شده :یک پیمانه
گوشت چرخ کرده :500 گرم
گوجه فرنگی حلقه شده :2 پیمانه یا 5 عدد
رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری
روغن :نصف پیمانه
نمک، ادویه و زردچوبه :به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم.
سپس با پیاز داغ، کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم.
می توانیم به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنیم.
سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم.
نکات تکمیلی در مورد بادمجان پلو
بادمجان پلو جزو غذای محلی - قزوین میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
بادمجان پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
-
چهارشنبه ۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۱:۳۰
-
۲۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/285271/