غذای اصلی/ گمج کباب؛ غذای گیلانی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / چی لازم دارم:
گوشت تکه ای= نیم کیلو
پیاز =3 عدد
جعفری سائیده شده= نیم کیلو
انار ترش سائیده شده= به میزان لازم
آب= 1 لیوان
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن= به میزان لازم
چطوری درست کنم:
گوشت را با پیاز رنده شده و فلفل و زردچوبه و جعفری سائیده شده و کمی آب و 1 قاشق روغن روی شعله ملایم میپزیم، در حین پخت به غذا سر میزنیم اگر آبش کم بود اضافه میکنیم.
وقتی گوشت کاملا پخت آب انار ترش یا انار ترش سائیده شده و نمک را اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا خورش جا بیفتد
-
دوشنبه ۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۴:۴۹
-
۵۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/284640/