کدام روغن خطر بیماری قلبی را دور میکند؟
پزشکي
بزرگنمايي:
آریا بانو - مهر / نتایج تحقیق جدید نشان می دهد مصرف روغن زیتون موجب کاهش ریسک ابتلا به بیماری قلبی می شود.
محققان دانشگاه هاروارد در مطالعات خود دریافتند افرادی که روزانه بیش از نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون مصرف میکنند 21 درصد کمتر با ریسک ابتلاء به بیماری قلبی مواجه هستند.
طبق نتایج این مطالعه، اگر یک قاشق چایخوری روغن زیتون را جایگزین میزان مشابه از کره، مارگارین یا مایونز نمائید، ریسک بیماری قلبی و سکته تا 5 درصد کاهش مییابد.
«مارتا گاش فر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «پیام مطالعه ما این است که لازم است برای پیشگیری از بیماری قلبی عروقی، روغنهای گیاهی غیراشباع جایگزین چربیهای حیوانی اشباع شده (نظیر کره) شوند.»
وی در ادامه میافزاید: «روغن زیتون سرشار از اسیداولئیک، اسیدچرب سالمی که با کاهش ریسک بیماری قلبی مرتبط است، میباشد. همچنین روغن زیتون دارای ویژگیهای سالم مرتبط با کاهش میزان کلسترول و بروز التهاب کمتر است.»
در این مطالعه، حدود 100 هزار زن و مرد که در مطالعات بلندمدت از سال 1990 تا 2014 شرکت کرده بودند، بررسی شدند. اطلاعات مربوط به سبک زندگی آنها هر دو سال یکبار و جزئیات رژیم غذایی شأن هر چهار سال یکبار جمع آوری شده بود.
-
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۱:۳۲
-
۳۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/279920/