آریا بانو

آخرين مطالب

هنگام شیوع کرونا از انگشتر و ساعت استفاده نکنید پزشکي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / حجت درخشان فر متخصص کودکان و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اظهار کرد: متولی اخبار کرونا وزارت بهداشت بوده و اطلاع رسانی آن به عهده صدا و سیما است؛ باید دقت کنیم که مطالب غیر معتبر و متناقض را از منابع غیر رسمی دریافت نکنیم و به شایعات گوش ندهیم.
او گفت: 15 درصد سرماخوردگی‌ها در سال‌های پیش همان کرونا ویروس بوده است، اما این ویروس با تغییر ماهیت خود خطرناک‌تر وارد جامعه بشری شده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: مطالعات انجام شده روی این ویروس هنوز کامل نیست و به همین دلیل تناقضات زیادی در این خصوص وجود دارد، اما وزارت بهداشت و حتی سازمان بهداشت جهانی روز به روز در حال بررسی و تکمیل مطالعات روی این ویروس است و اطلاع رسانی‌های لازم را انجام می‌دهند.
درخشان‌فر مطرح کرد: سازمان بهداشت جهانی هر روز آمار خود را در سطح جهانی بروزرسانی می‌کند و طبق این آمار در 24 ساعت گذشته یک هزار و 736 مورد جدید در 47 کشور جهان به این ویروس مبتلا شده اند. طبق بررسی‌های انجام شده، در چین میانگین سنی که بیشترین ابتلا به کرونا را داشتند از 40 تا 59 سال بوده است و این افراد کسانی بودند که از پیش بیماری‌های زمینه‌ای داشتند.
او در ادامه افزود: کودکان نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند، اما نسبت به دیگر افراد این بیماری خفیف‌تر است. زمان انتشار این ویروس در شهر ووهان چین سال نو چینی بود به همین دلیل مدارس تعطیل بود و انتشار این ویروس در بین کودکان بسیار کم مشاهده شد. در مجله‌ای معتبر که مربوط به ریه اطفال می‌شود طی یک ماه اخیر روی 20 کودک مبتلا به ویروس کرونا مطالعاتی انجام شد که 13 نفر از آن‌ها کودکانی بودند که با افراد بزرگسال مبتلا به این بیماری در ارتباط بودند و 7 دیگر به شیوه‌های دیگری به این بیماری مبتلا شده بودند. 60 درصد از این کودکان دارای تب و 65 درصد از آن‌ها دارای سرفه بودند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: 40 درصد از این کودکان دچار عفونت‌های چرکی بودند و نیاز به آنتی بیوتیک داشند. 6 نفر از این کودکان درگیری ریه یک طرف و 10 نفر درگیری دو طرفه ریه داشتند و 4 کودک دیگر دچار درگیری ریوی نبودند؛ بنابراین کودکان هم با یکسری علائم غیر اختصاصی مانند: تب، سرفه و درگیری‌های ریوی، اما خفیف‌تر همراه هستند در نتیجه نباید این بیماری را دست کم گرفت.
درخشان فر اظهار کرد: بسیاری از افراد تنها ناقل این ویروس هستند و شاید خودشان به طور جدی درگیر این بیماری نشوند و تنها انتقال دهنده آن باشند؛ بنابرین انتظار می‌رود که مردم در خصوص این بیماری نکات بهداشتی را رعایت کرده خودشان را قرنطینه کنند و تا حد امکان از مسافرت‌های غیر ضروری خودداری کنند تا زنجیره این بیماری شکسته شود.
گرم شدن هوا به از بین رفتن کرونا کمک می‌کند
او بیان کرد: گرم شدن هوا به از بین رفتن این بیماری کمک می‌کند، اما مردم باید اول از همه خودشان تأثیر گذار باشند و تلاش کنند که شیوع این بیماری شدت پیدا نکند.
ا ین متخصص کودکان ادامه داد: در خصوص این بیماری پیشگیری مهم‌تر از درمان است و برای پیشگیری از این بیماری مهم‌ترین مسئله شستن دست‌ها است که حداکثر تا 20 ثانیه باید به طول بیانجامد. در این روزها بهتر است که تا حد امکان از انگشتر و ساعت استفاده نشود، زیرا می‌تواند اینگونه وسایل باعث انتقال این ویروس باشد.
او مطرح کرد: ماسک برای کسی است که دچار بیماری کرونا شده و دلیل استفاده آن هم این است که این بیماری پخش نشود. در صورت استفاده از ماسک‌های معمولی هر 4 ساعت باید آن را تعویض کرد، اما ماسک‌های N95 هر 8 ساعت باید تعویض شود. مردم در محیط‌های عمومی می‌توانند از ماسک استفاده کنند.
تنها افرادی که سوء تغذیه دارند باید مکمل مصرف کنند
درخشان فر گفت: این ویروس بر روی افرادی که دچار کمبود مکمل هستند و سو تغذیه دارند قالب می‌شود. ویتامین دی مخصوص کسانی است که کمبود ویتامین دی داشته باشند. ویتامین سی تأثیر زیادی در بهبود سرماخوردگی ندارد این ویتامین تنها می‌تواند به عنوان مکمل در پیشگیری استفاده شود. در کتاب‌های پزشکی چند دانشگاه معتبر نوشته بودند که اگر در یکی دو روز اول سرماخوردگی زینک مصرف شود ممکن است شدت بیماری را کم کند؛ بنابراین بدن احتیاج به مکمل‌های اضافه ندارد و تنها افرادی نیاز به مکمل دارند که دچار سو تغذیه هستند و از قبل مکمل استفاده می‌کردند.
کسانی که استرس دارند بیشتر در معرض بیماری هستند
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: استرس و نگرانی سطح ایمنی بدن را پایین می‌آورد و افرادی که دچار استرس و نگرانی هستند بیشتر در معرض این بیماری هستند؛ بنابراین باید سعی کنند که استرس و نگرانی را از خود دور کنند.
او مطرح کرد: اگر تشخیص قطعی داده شده باشد فرد در مرحله اول باید حتما از ماسک استفاده کند و در اتاقی باشد که رفت و آمد به آن وجود نداشته باشد. خود شخص بیمار هم به نقاط دیگر خانه رفت و آمد نداشته باشد، حتی اگر شد سروریس بهداشتی این فرد مستقل باشد و تنها یک نفر از این شخص مراقبت کند. اگر به علتی بیرون رفت باید لباس هایش را به محض ورود عوض کند.
از خاصیت کمکی داروهای دیگر ویروس‌ها استفاده می‌کنیم
درخشان فر یادآوری کرد: دارو‌هایی که برای کرونا استفاده می‌شود دارو‌هایی است که برای ویروس‌های دیگر استفاده می‌شود و تا حدی ممکن است روی کروناویروس تأثیرگذار باشد؛ بنابراین ما از خاصیت‌های کمکی آن‌ها استفاده می‌کنیم. بسیاری از افراد از دارویی به اسم کلوروکین که برای درمان استفاده می‌شود را به عنوان دارویی برای پیشگیری استفاده می‌کنند که کاملا اشتباه است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: بیماری تنفسی در فصول سر شایع‌تر است؛ بنابراین امید می‌رود که با بهتر شدن و گرم شدن هوا این ویروس ریشه کن شود. وقتی ویروسی وارد جامعه می‌شود سطح ایمنی افراد را بالا می‌برد و این باعث می‌شود که این ویروس به آن اندازه حاد نباشد.
20 نوع واکسن برای کرونا در حال آزمایش است
مطالعات به سرعت در حال انجام است و سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که 20 نوع واکسن در چند نقطه مختلف دنیا در حال ازمایش هستند. تا این واکسن‌ها تولید و وارد جامعه بشری شوند طول خواهد کشید که شاید تقریبا یک ماه تا یک ماه و نیم آینده این واکسن تولید شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/279119/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پورعباس: آزمون‌های نهایی دانش آموزان به سازمان جدید سنجش واگذار می شود

تصاویر هوایی از مناطق سیل‌زدۀ دشتیاری بلوچستان

مشاهده پلنگ نر در منطقه حفاظت‌شده دربند مشکول

بلعیده شدن یک سنجاب توسط یک مرغ دریایی

ساحل سیاه ایسلند یکی از غیرمعمول‌ترین ساحل‌های جهان

لحظه تیک آف از فرودگاه میامی از نمای کابین خلبان

حمل و نقل دلهره آور ریلی در هند

یک گوزن در حال جویدن و بلعیدن یک مار

مبارزه نفس‌گیر دو زرافه

لحظه جذاب و تماشایی خارج شدن پروانه از پیله‌اش

اگه رژیمی حتما این دیپ خوشمزه رو امتحان کن

پیشرفته‌ترین ربات انسان‌نمای دنیا را ببینید

شعر خوانی دختر شیرین زبان

برخورد گرم کریم باقری با پیشکسوتان فوتبال

ستاره بایرن: اول رئال، بعد فینال تمام آلمانی!

واکنش وزیر فرانسوی به جدایی کیلیان امباپه از پار‌ی‌سن‌ژرمن

رکورد دست‌نیافتنی رئال

بهترین گل‌های هفته لیگ قهرمانان اروپا

آذرباد: این اتفاق را در عمرم ندیده‌ بودم!

هاشمی‌ نسب: به جای دخالت، از حق استقلال دفاع کنید

کریم باقری و محمد خاکپور در حال تمرین

عامل حذف سیتی حتی یک دقیقه هم بازی نکرد!

میرزازاده بهترین فرنگی‌کار سال 2023 آسیا شد؛ درستکار بهترین مربی

از مادر اصرار، از ارسطو انکار!

تکریم مدیرکل بنیاد مازندران از جانباز سرافراز سرتیپ دوم صلواتی

سلفی جدید نفیسه روشن از برادر و زن برادرش / چقدر این عروس تازه وارد خوشتیپ و مهربونه

نماهنگ «فصل همدلی» منتشر شد

ادعای جلیل محبی: این گشت ارشاد کار دولت است

ادامه امدادرسانی بی وقفه به متاثرین از سیلاب سیستان و بلوچستان

آخرین وضعیت لایحه حجاب از زبان معاون رئیس جمهور

گوناگون/ گورهای شگفت‌آور

سرقت ذخیره غذایی یک سنجاب توسط خرس سیاه

بزرگترین آبشار جهان در جنگل بارانی گویان

لحظه پیوستن روباه مادر به توله‌اش در ولنجک تهران

رول خرما دارچین یک عصرانه خوشمزه

عوارض آنتی هیستامین ها کم شد!

کف هنگام پخت گوشت را دور بریزیم؟

واکنش احساسی نادال پس از حذف در بارسلونا

بهترین بازیکنان هفته لیگ قهرمانان؛ یوفا گاف بزرگی داد!

مانوئل نویر بهترین دروازه تاریخ لیگ قهرمانان شد

گلایه های جواد خیابانی از وضعیت ساخت استادیوم جدید

جواد خیابانی: واگذاری و خصوصی سازی باشگاه ها یعنی رئال مادرید

جمله خاص رودیگر بعد از حذف سیتی؛ الله اکبر

خیابانی: با این تیم در جام ملت های آسیا خواهیم باخت

مگه تو کلئوپاترایی انقدر عروسیت طول می‌کشه!

فیلم‌های سینمایی تلویزیون در آخرین روز‌های فروردین

شوخی «نون خ» با تابلوهای روزشمار اتمام پروژه

خدمت توام با تکریم مهمترین اصل در بنیاد شهید و امور ایثارگران است

رونمایی از لباس عروس ساده و شیک سوگل خلیق با تور گیپور زیبا / چقدر لباس عروس بشون میاد

«مجنون آن لیلی» به تالار حافظ می‌آید