غذا با ران مرغ و بادمجان
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - ستاره / ترکیبی از گوشت و سبزیجات در این غذا باعث ایجاد طعمی فوق العاده شده که علاوه بر دارا بودن پروتئین، حاوی مقادیر بالایی فیبر نیز میباشد.
مواد لازم
ران مرغ 2 عدد
بادمجان 4 عدد
پیاز 1 عدد بزرگ + 1 عدد کوچک
سیر 4 حبه
گوجه فرنگی 3 عدد
نمک، زردچوبه، دارچین، زنجبیل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه غذا با ران مرغ و بادمجان
رانهای مرغ را با یک عدد پیاز کوچک، یک حبه سیر و کمی نمک و زردچوبه بپزید.
بادمجانها را پوست بگیرید، ورقه ورقه کرده و سرخ کنید.
پیاز بزرگ را پس از پوست گرفتن، خرد کنید و همراه با سیر خرد شده، تفت دهید.
ورقههای سرخ شده بادمجان را کف تابه بچینید، یک ردیف پیاز و سیر تفت داده و یک ردیف گوجه حلقه شده را روی بادمجان قرار دهید.
پس از پختن رانها، آب مرغ باقیمانده در قابلمه را صاف کرده و به تابه اضافه کنید.
حرارت را کم کرده و اجازه دهید بادمجانها خوب پخته شده و به روغن بیفتند.
بادمجان را در بشقاب سرو بکشید و ران مرغ را در کنار آن قرار دهید.
این خوراک خوشمزه را همراه با نان و سبزی خوردن میل کنید.
-
يکشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۱:۰۳
-
۴۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/278403/