کیک یزدی با شیر یک عصرانه همه پسند
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
300 گرم آرد:
200 گرم شکر:
ماست: 175 گرم (ماست از نوع همزده استفاده بشه)
3 عدد تخم مرغ:
2 ق غ گلاب:
1 ق چ بکینگ پودر:
1 ق چ پودرهل:
1/2 ق چ نمک میوه:
175 گرم روغن مایع:
عسل: 2 ق چ(اختیاری)
زعفران دم کرده: کمی (اختیاری)
کنجد: مقداری برای روی کیک ها
مراحل
فر را با درجه 220 گرم کنید(گازی).تخم مرغ+شکر+ماست+روغن+گلاب+هل+نمک میوه را در کاسه ای بریزید و با درجه متوسط همزن حدود 15 ثانیه بزنید تا مخلوط بشن سپس عسل و زعفران را اضافه کنید و 5 دقیقه مواد را بزنید تا کاملا ترکیب بشن و مایه یکدستی حاصل شود. همزن را کنار بزارید.آرد و بکینگ پودر 3بار الک شده را طی دو مرحله به مواد اضافه کنید و فولد کنید تا مایه یکدستی حاصل شود.بعد دو سوم کپسول ها رو با مایه پر کنید و روشون کنجد بپاشید و برای مدت 15 تا 25 دقیقه در فر داغ قرار دهید.نوش جان🌹
نمک میوه و فر کاملا داغ، عامل پف عالی و گنبدی شدن کیک یزدی میباشد. نکات:
این میزان مواد حدود 900 گرم کیک یزدی میده.
عسل باعث رنگ گرفتن بهتر کیک میشه(میتونید حذف کنید)
-
شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۴:۳۲
-
۳۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/275004/