غذای اصلی/ طرز تهیه والک پلو
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / چی لازم دارم:
والک 500 گرم
برنج 4 پیمانه
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
چطور بپزم:
ابتدا برنج را بشویید و خیس کنید.والک ها را هم بشویید و کمی درشت خرد کنید. می توانید والک ها را با قیچی مخصوص آشپزخانه نیز خرد کنید.بهتر است این پلو را به صورت دمی درست کنید، زیرا سبزی والک کمی ضخیم تر از سبزیهای دیگر است و احتیاج دارد که بیشتر بپزد.
*. برنج و والک را همراه نمک، روغن و مقدار لازم آب داخل قابلمه ای بریزید و مخلوط کنید. سپس قابلمه مواد را روی حرارت بگذارید و ابتدا حرارت اجاق را زیاد کنید وقتی آب برنج تقریباً تمام شد حرارت گاز را کم نمایید و در قابلمه را ببندید تا دم بکشد.
*. می توانید برای بهتر شدن طعم وعطر این پلو از مقداری ساقه سبز سیر تازه یا خود سیر استفاده کنید.این پلو را می توانید همراه با گوشت مغز ران گوسفند پخته یا مرغ میل کنید.والک نوعی سبزیکوهی است که در فصل بهار می روید.
*. والک : گیاهی است پایا به ارتفاع 25تا 50 سانتی متر با پیاز کشیده به رنگ سفید مایل به زرد و دو یا سه برگ بیضوی شکل و نوک تیز ، ساقه ضخیم و گلدار آن کم و بیش سه وجهی است ..و در انتها به چتری شامل 15تا 25 گل ختم می شود .که هر کدام به پهنای 5/1 سانتی متر به شش گلبرگ سفید یا صورتی ختم می گردد
-
پنجشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۹:۴۹
-
۴۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/274280/