آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه لوبیا پلو به روش های متفاوت باب میل هر سلیقه ای فرهنگی هنری

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

آریا بانو

طرز پخت لوبیا پلو با مرغ
لوبیا پلو از معروف‌ترین و محبوب‌ترین غذاهاست. لوبیا پلو اگه خوب طبخ شود، یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانیست. پس با ما همراه باشید تا انواع طرز تهیه لوبیا پلو را به شما آموزش دهیم.
لوبیا پلو با مرغ:
مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو با مرغ :
سینه مرغ 1 عدد
لوبیا سبز 200 گرم
برنج خام 2 پیمانه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پیاز داغ 3 قاشق غذاخوری
زعفران آبکرده به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ:
ابتدا باید لوبیا سبز را خرد کرده و بپزیم پس ابتدا سر و ته لوبیاها را با چاقو بریده و بعد به اندازه دلخواه خردشان می کنیم.
حالا لوبیاها را داخل قابلمه ریخته و کمی آب هم داخل قابلمه می ریزیم. مقدار آب نباید زیاد باشد چون ما نمی خواهیم بعد از پختن لوبیاها آب اضافه بیاید تا مجبور بشویم آب آن را دور بریزیم.
بعد از اینکه لوبیا پخت و آب آن هم کشیده شد یک قاشق از پیاز داغ و کمی نمک به آن اضافه کرده و کمی با هم آن را تفت می دهیم. دقت کنید تا لوبیاها خیلی نرم نشوند چون ممکن است در فرآیند دم کشیدن برنج شکلشان را از دست بدهند.
حالا نوبت به پخت مرغ می رسد پس مرغمان را خرد می کنیم. در صورتی که مرغ هنوز کمی یخ زده باشد خیلی راحت به هر شکل و اندازه ای که بخواهیم می توانیم آن را برش بزنیم.
حالا مابقی پیاز داغ، روغن، فلفل، زردچوبه و مرغ خرد شده را داخل ماهیتابه ریخته و مواد را با هم تفت می دهیم تا مرغ تغییر رنگ بدهد و یک کم مزه بگیرد.
بعد حرارت را ملایم کرده و در ماهیتابه را می بندیم اجازه می دهیم تا مرغ بپزد. در صورتی که تکه های مرغ کوچک باشد مرغ خیلی زود با آبی که خودش می اندازد پخته می شود.
حالا رب را به مرغی که پخته اضافه کرده و با هم آن را تفت می دهیم تا رب سرخ شود و از خامی دربیاید. به مقدار کافی نمک هم اضافه می کنیم.
بعد از سرخ شدن رب لوبیا پخته را به مرغ اضافه می کینم.
حالا حدود 1/3 الی 1/2 لیوان آب به مایه لوبیاپلو اضافه می کنیم فقط برای اینکه مایه کمی به خورد هم برود و شکل بگیرد و راحت تر به خورد برنج برود.
وقتی کمی آب را با مواد مخلوط کنیم و مایه را هم بزنیم مایه خودش را می گیرد و آماده است.
حالا مایه لوبیاپلو را با برنجی که آبکش کردیم مخلوط کرده و داخل قابلمه ای که کمی روغن کف آن ریختیم پخش می کنیم و 1/3 فنجان آب هم دور تا دور قابلمه می دهیم تا برنجمان خوب دم بکشد و بعد هم برای مدت نیم ساعت الی سه ربع برنج را دم می گذاریم.
حالا لوبیا پلو خوشمزه ما حاضر است و می توانیم از خوردن آن لذت ببریم.
لوبیا پلو با گوشت:

آریا بانو

پخت لوبیا پلو با گوشت چرخکرده
مواد لازم برای لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده برای 4 نفر :
برنج 3 پیمانه
لوبیا سبز خرد شده 3 لیوان
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
دارچین و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده :
ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد لوبیا سبزهای خرد شده را اضافه کنید.
بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و نمک و زردچوبه و فلفل و دارچین را اضافه کنید و آن ها را کمی تفت بدهید و اگر لوبیا سبزها نپخته بودند آب بیشتری داخل آن بریزید تا همه مواد خوب پخته شوند و لوبیاسبزها بپزند. اگر قبلا پخته بودند آب کمی بریزید و اجازه بدهید همه ی مواد به خرد هم بروند و رب گوجه پخته شود.
در این زمان داخل قابلمه ای مناسب آب بریزید و اجازه بدهید جوش بیاید بعد از جوش آمدن برنج را داخل آن بریزید و نمک به اندازه بریزید. بگذارید برنج بجوشد برای لوبیا پلو برنج را کمی زنده تر بردارید و داخل آبکش بریزید.
سپس کمی روغت کف قابلمه تان بریزید و ته دیگ مورد نظرتان را قرار بدهید. بعد یک لایه برنج و یک لایه از مواد گوشتی روی آن بریزید تا حدی که برنج و موادتان تمام شود. اگر مایه تان خیلی سفت بود مقداری آب جوش روی برنج بدهید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید و سپس آن را دم بگذارید. و با سالاد شیرازی یا ترشی نوش جان کنید.
* لوبیا پلو با گوشت ریز خرد شده را می توانید به همین روش تهیه کنید.
لوبیا پلو با لوبیا چشم بلبلی:

آریا بانو

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ
مواد لازم برای لوبیا پلو با لوبیا چشم بلبلی : برای 3 نفر
مرغ 3 تکه
برنج 2 پیمانه
لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه
شوید 3 قاشق غذاخوری
زعفران 2 قاشق سوپخوری
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

دستور پخت لوبیا پلو با لوبیا چشم بلبلی:
برای پخت لوبیا پلو با مرغ ابتدا لوبیا چشم بلبلی را با آب بپزید. سپس داخل یک قابلمه پیاز نگینی خردشده را تفت بدهید. ادویه جات را بزنید. مرغ ها را با پیازها تفت بدهید تا طلایی شوند. نمک و زعفران دم کرده بزنید. سپس 2 لیوان آب بریزید و اجازه بدهید با هم بپزند.
قابلمه ای را آب کنید زمانی که جوشید آب برنج را خالی کرده و آن را درون آب بریزید و بعد از اینکه کمی جوشید به آن نمک و سپس لوبیاها را اضافه کنید 5 دقیقه آخر جوشیدن شوید را داخل آن بریزید.
زمانی که برنج آماده شد آن را آبکش کنید و داخل قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ مورد نظرتان را قرار بدهید و در آخر برنج را داخل قابلمه بریزید کمی از آب مرغ را با مقداری زعفران آبکرده مخلوط کنید و روی برنج بریزید و چند سوراخ روی برنج بزنید و آن را دم کنید.
زیر آن را زیاد کنید زمانی که درون آن بخار افتاد زیر آن را کم کنید و اجازه بدهید به آرامی دم بکشد. این روش را می توانید با باقالی بپزید. و در آخر مرغ را در کنار برنج بکشید و نوش جان کنید.

آریا بانو

پخت لوبیا پلو با مرغ
نکته برای طرزتهیه لوبیاپلو :
برای پخت لوبیا پلو می توانید برنج را به صورت دمپختی تهیه کنید. که در این صورت می توانید داخل آب مرغ دم بگذارید.
برای درست کردن لوبیا پلو می توانید مرغ را به صورت تکه ای یا ریش ریش لابه لای برنج قرار بدهید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته


لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/274058/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود

حردانی: هواداران سنگ تمام گذاشتند

شجاعی جمله معروف کمالوند را بازسازی کرد

سرپرست استقلال: مشکل تیم ما مالی است

کری ستاره بارسا برای رئال؛ با 200 درصد توان بازی می کنیم

رضاوند: بازی‌ها با VAR برگزار شود تا حق تیمی‌ خورده نشود

واکنش بادامکی به استفاده از VAR در هفته‌های پایانی

بادامکی: اسماعیلی فر به هواداران لایک نشان داده

وقتی هیچی از هنر نقاشی نمیدونی

دابسمش علی لهراسبی برای مخاطبانش

سلمان: در باز است، باز پرنده است، پس در پرنده است!

وقتی نمیتونی دو دقیقه ساکت بشینی

فامیل دور و بچه‌ش و ببعی قاچاقی میخوان برن ترکیه

بلایی که مهسا طهماسبی سر گربه های محله آورده

قطعه «گلادیاتور» اثر هانس زیمر با ساز دودوک

پزشکان پایبند تعرفه‌های قانونی نیستند

ترفند عجیب گراز برای فرار از دست سگ‌های شکارچی!

خوشمزه ترین سوپ قارچی که میتونی درست کنی

افزایش قد نرمال برای دختران در سنین بلوغ

توصیه ای برای چیدمان منزل کسانی که فرزند اوتیسم دارند

تصاویری فوق‌العاده زیبا از عبور زیبای فالکون 9 از مقابل ماه

چاپ پنجمین جلد مجموعه تاریخ ایران‌زمین درباره طاهریان و آل بویه

ویسی: قول می‌دهم خوزستانی‌ها در پایان، ناراحت نباشند

نویدکیا: نیمه دوم با کیفیت بازی کردیم

شجاع: هواداران تراکتور هر چه بگویند حق دارند

سیامک: باید ببینیم برای چه به تراکتور آمده‌ایم

فراز: منظورم از نشان دادن عدد 4 کری نبود!

دومین صدر جدول هم به استقلال رسید

ماجرای کت درآوردن حقیقی مربی شمس آذر برای داور بازی!

فخریان: جواب اعتماد کادرفنی را دادم

گفت و گوی خبرنگاران با سیدحسین حسینی در پایان بازی استقلال و شمس آذر

واکنش روزبه چشمی به سوال یکی از خبرنگاران درباره مشکلات باشگاه

سلمان: بن افلک جنفیر رو همچین ماه عسلی نبرده بود که من آوردمت!

توصیه بامزه فامیل دور به آقای مجری

استوری جدید و متفاوتی که منوچهر هادی منتشر کرد

چهره ها/ تغییر چهره «گلنار» سریال گیلدخت بعد از 3 سال

ببعی به زبان ترکی هم مسلطه!

چهره ها/ سلفی جالب نصرالله رادش و همسرش وایرال شد

رپ خوانی بحرانی برای سید جواد هاشمی

شیرین: تا وقتی بله نگفته بودیم، هیشکی قصد ازدواج نداشت حالا همه میخوان زن بگیرن!

وقتی ناراحتی از اینکه مخ زن خودت رو زدی

ترانه «شریک جرم» با صدای روزبه نعمت اللهی

فراجا: با رفتار اشتباه احتمالی ماموران در برخورد با بی‌حجابی برخورد خواهد شد

گوناگون/ دستاوردهای عملیات «کربلای10»

پلی زیبا و بزرگ در میان ابرها در چین

خرس خانگی یک روس