غذای اصلی/ کوکوی ورمیشل؛ پیشنهادی برای شام سبک
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - جام جم / چی لازم دارم:
گوشت چرخ کرده: یک بسته کوچک، پیاز: یک عدد، ورمیشل یا همان رشته سوپ نازک: 100 گرم، فلفلدلمهای ریزشده: یک عدد کوچک، هویج و نخودفرنگی نگینی و پختهشده: از هر کدام نصف فنجان، قارچ خرد و سرخ شده: 200 گرم، تخممرغ: 4 عدد، پنیر پیتزا: رنده شده یک فنجان، زعفران آبکرده و نمک و فلفل: به میزان لازم، رب گوجه: 1 تا 2 قاشق غذاخوری، روغن: به میزان لازم.
چطور بپزم:
ابتدا پیاز را خرد و سپس سرخ کنید.
گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
در ادامه فلفل دلمهای، قارچ، هویج، نخود فرنگی، رب گوجه و نمک و فلفل را افزوده و همه مواد را تفت بدهید.
در یک قابلمه آب بریزید و بعد از جوش آمدن آب، ورمیشل را بپزید و مانند ماکارونی آبکش کنید. بعد آن را در یک ظرف بریزید و تخممرغها و نمک و فلفل و زعفران را به آنها اضافه کرده و مخلوط کنید.
در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. نیمی از ورمیشل و تخممرغ را کف ماهیتابه ریخته و آن را پهن کنید. سپس مقداری از مواد گوشتی روی آنها بریزید و در این مرحله پنیر پیتزا را روی مواد گوشتی ریخته و مجددا رشتههای ورمیشل را روی آنها بریزید و با قاشق صاف کنید.
درِ ماهیتابه را بگذارید تا کوکو خودش را بگیرد و سرخ شود.
پس از سرخ شدن، آن را برگردانید و طرف دیگرش را سرخ کنید (بهتر است از ماهیتابه دو طرفه استفاده کنید تا هنگام برگرداندن، کوکو برش نخورد و قالبی در بیاید).
-
سه شنبه ۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۶:۴۹
-
۴۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/273379/