آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه خوشمزه ترین آش جو + نکاتی برای طرز تهیه آش جو خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

آریا بانو

طرزتهیه آش جو
آش جو یکی از مقوی ترین و خوشمزه ترین آش های قدیمی و سنتی ایرانی است که با روش ها و مواد بسیار متنوعی در شهرهای مختلف کشور طبخ می شود. این آش خوشمزه از نظر ظاهری شباهت زیادی به آش کشک دارد فقط در مواد کمی متفاوت است.
طرز تهیه آش جو که در زیر به آن پرداختیم برای 4 نفر مناسب می باشد. در صورت کم یا زیاد شدن افراد، نسبت مواد اولیه را تغییر دهید.
مواد لازم برای تهیه آش جو :
جو پوست کنده 1 پیمانه
لوبیا چیتی یا قرمز 1/2 پیمانه
نخود 1/2 پیمانه
سبزی آش 500 گرم
پیاز 3 عدد
سیر 6 حبه
نعناع خشک 2 قاشق غذاخوری
کشک 500 گرم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه آش جو:
برای پخت آش جو ، ابتدا حبوبات را از روز قبل خیس کنید و آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود، بعد از پاک کردن و شستن جوها آن ها را داخل قابلمه ای نسبتا بزرگتر از جوها بریزید زیرا بعد از پخت زیاد می شود و روی گاز قرار بدهید تا بجوشد (مراقب باشید در قابلمه را نگذارید زیرا سر می کند)
حبوبات را جداگانه بپزید.بعد از اینکه جوها کمی پخت سبزی آش را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید بپزند سپس نخود و لوبیاهای پخته را اضافه کنید. پیاز و سیر را هم سرخ کنید و مقداری از آن ها برای تزیین و مقداری را برای داخل آش جو بگذارید. نعناع را هم تفت بدهید مواظب باشید نسوزند.
بعد از اینکه پیازها را سرخ کردید زردچوبه و کمی فلفل داخل روغن آن سرخ کنید.
سپس نیمی از پیاز داغ و نعناع داغ و سیر داغ را داخل آش بریزید زردچوبه های سرخ شده را هم اضافه کنید اگر رنگ آن سفید بود مقداری دیگر زردچوبه به خود آش اضافه کنید. نمک را هم به آن اضافه کنید و اجازه بدهید همه ی مواد با هم خوب بپزند. آش لعاب دار شود اجازه ندهید آش جو شما سفت شود.
نیم ساعت قبل از خاموش کردن زیر آش کشک را با کمی آب جوش شل کنید و خوب هم بزنید سپس به آش اضافه کنید و هم بزنید اجازه بدهید با هم بجوشند.
سپس زیر آن را خاموش کنید و در ظرف مورد نظر بکشید و با نعناع و پیاز و سیر داغ و کشک آن را تزیین کنید.

آریا بانو

درست کردن اش جو خوشمزه
نکاتی در تهیه آش جو:
• جو به هضم غذا، کاهش کلسترول، جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی و همچنین خاصیت نرم کنندگی دارد. که این ها از خواص آش جو به حساب می آیند.
• معمولا آش جو را بدون گوشت می پزند، اما اگر شما دوست دارید در آش شما گوشت وجود داشته باشد، گوشت یا سیرابی را آبپز کنید و در اواسط پختن آش جو آن را به قابلمه اضافه کنید.
• می توانید به جای آب از آب قلم داخل آش جو استفاده کنید.
• برای پخت آش جو می توانید به جای کشک از دوغ یا ماست هم زده استفاده کنید و این هم سلیقه ای است اگر ترش دوست داشتید از ماست یا دوغ یا کشک ترش استفاده کنید اگر ترش دوست نداشتید شیرین تر استفاده کنید.
• بسیاری از افراد داخل آش جو چغندر پخته شده هم می ریزند که خوشمزه می شود.
• اگر دسترسی برای تهیه سبزی آش ندارید. می توانید از سبزی خشک شده برای تهیه آش جو استفاده کنید. برای این کار 250 گرم سبزی خشک را به قابلمه آش اضافه کنید.
• سبزی آش جو شامل گشنیز ، جعفری ، تره و اسفناج یا برگ چغندر است و هر چه مقدر گشنیز آش بیشتر باشد آش خوشمزه تر می شود.
• از کشک ساده، کشک زعفرانی، ماست چکیده، حبوبات پخته شده،پیاز داغ و نعنا داغ می توانید برای تزیین آش استفاده کنید.
• هر چه آب آش کشیده تر باشد آش تان خوشمزه ترمی شود.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته


لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/273021/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نماهنگ «گل رز» با خوانندگی امید نصری

آپارتمان مخفی در نوک برج ایفل

آبشار زیبای شن لونگ در چین

خوش و بش جالب خرس با یک راننده!

طرز تهیه کته کباب بازاری

فقط مادر می‌تواند فرزند زیر دوسالش را ببوسد

به عنوان یک نوجوان در خانه هیچ حق انتخابی ندارم!

بادبان ناسا بر فراز زمین برافراشته می‌شود!

«نشان سبز» درباره زندگی پیامبر اکرم (ص) منتشر شد

صعود شفیعیان به فینال کایاک 500 متر

واکنش سرمربی فوتسال ژاپن به احتمال تقابل با ایران

طلسم‌شکنی 120 ساله با آلونسو عبرتی برای چرخه تکراری لیگ برتر

چین با پذیرش شکست مقابل ویتنام حذف شد

نبرد همزمان ستاره استقلال با آلوز و گودرزی

واکنش توخل به تمدید ناگلزمان

ناگلزمان: تمدید قراردادم تصمیمی قلبی بود

واکنش جالب سرمربی رم وقتی یورنته از او زمان باقی مانده بازی رو میپرسه!

گران‌ترین لیگ فوتبال دنیا در بن بست!

عالیشاه بازی‌های مهم پرسپولیس را از دست داد

یوفا بارسلونا را نقره‌داغ کرد

مهران رجبی رازی که خیلی‌ها دنبالش بودند را فاش کرد!

خاطره جالب محمد بحرانی از 3هزار تومانی که زندگی‌اش را تغییر داد

پسر صدیقه خانم که اروپایی‌ها را شگفت زده کرد

این صیفی همه کمبودهای بدن و ویتامین ها را جبران می کند

هزینه مومیایی جسد در سال 1403 اعلام شد

وقتی زنبور محو شهد گل ها می شود

دره خزینه یکی از دره‌های زیبا و شگفت‌انگیز استان لرستان

صحنه هایی دیدنی از خانواده خرس های قطبی

اخترشناسان پرجرم‌ترین سیاه‌چاله ستاره‌ای کهکشان راه شیری را کشف کردند

شعرخوانی زیبا از هوشنگ ابتهاج

مقایسه گل‌ها و مهارت‌های وینیسیوس و یامال

تاریخ بازگشت بارسلونا به نوکمپ مشخص شد

رقابت جدید و جذاب پرسپولیس و استقلال

پرسپولیس امروز به مصاف پیکان می‌رود

4 ستاره در لیست فروش آرسنال

مروری بر گل‌ها و مهارت‌های برتر رونالدو نازاریو در اینتر

گرم کردن جالب مارادونا پیش از بازی مقابل بایرن مونیخ

حرکت منشوری دانیال اسماعیلی‌فر پس از گلزنی به نفت آبادان

رئیسی‌کیا: وضعیت واگذاری با دهه پیش متفاوت است

کنایه مدافع ذوب‌آهن به پنالتی سپاهان!

بازیگر سفارشی که کارگردان رو تحقیر میکنه!

شبکه های اجتماعی و تاثیر آن بر صنعت موسیقی

ترافیک سنگین در جاده کرج - چالوس

شور و شادی مردم اصفهان با اجرای سرود ای ایران در کنار زاینده رود

4 گوشه دنیا/ بزرگترین مارِ تاریخ طبیعت کشف شد

مهارت شگفت‌انگیز جانی دپ در کشیدن نقاشی

کاپ‌کیک شکلاتی بدون فر و همزن

اگر این نشانه های ساده را دارید سلامتی تان به خطر افتاده است!

چطور با خودشیفته‌ها رفتار کنیم؟

چاپ مجله اختصاصی برای یک بازی لیگ برتر!