میز اردور/ ترشی زیتون با رب انار معرکه میشه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - ایران کوک / چی لازم دارم:
زیتون: 1 کیلوگرم
آب انار ترش: 300 گرم
سرکه: 400 گرم
گلپر، نمک و فلفل: به میزان دلخواه
تمر هندی: 1 بسته
چه جوری درست میشه:
1- تمر هندی را با سرکه مخلوط کرده و از صافی رد کنید تا هسته های آن جدا شود.
2- آب انار، گلپر و زیتون را با هم مخلوط کنید.
3- ممکن است به دلیل شور بودن زیتون و تمرهندی نیاز به افزودن نمک به ترشی نباشد. ابتدا آن را بچشید و در صورت نیاز به آن نمک اضافه کنید.
4- همه مواد را در شیشه تمیز و خشک ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
نکات کلیدی تهیه ترشی زیتون:
بسته به سلیقه می توانید سبزیجات معطر، سیر و ادویه ترشی را به این ترشی اضافه کنید.
طعم این ترشی با افزودن نمک بیشتر به نسبت سرکه بهتر خواهد بود. به همین دلیل بهتر است از مخلوط آب و سرکه استفاده کنید.
غالباً زیتون شور است. در میزان نمک آن دقت کنید زیرا ممکن است خود زیتونی که از آن استفاده می کنید نیز شور باشد.
میزان تندی این ترشی را بسته به سلیقه می توانید کم و زیاد کنید.
ریز و درشت بودن مواد نرشی نیز سلیقه ای است.
-
دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۱:۲۳
-
۲۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/272533/