غذای اصلی/ پیراشکی مرغ و بادمجان؛ شامی محبوب
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - زعفرون / چی لازم دارم:
2 عدد بادمجان کبابی
5 قاشق غذاخوری پنیر پیتزا
به مقدار کافی ادویه خورش
به مقدار کافی روغن
2 عدد فیله مرغ
5 عدد خمیر پیراشکی
به مقدار کافی زردچوبه
به مقدار کافی پودر سیر
چه جوری درست میشه:
گام اول
ادویه خورش و زردچوبه و پودر سیر را در کمی روغن در تابه تفت دهید.
گام دوم
فیله ها را در تابه ی ادویه ها قرار دهید تا مغز پخت شود و به آن فلفل سیاه اضافه کنید.فیله ها را زیر و رو کنید تا بپزد.
گام سوم
بادمجانهای کبابی را با چاقو ساطوری کنید و به آن پودر سیر اضافه کنید.
گام چهارم
فیله های سرخ شده را از تابه خارج کنید و بادمجانها را جایگزین کنید و آنرا کمی تفت دهید.
گام پنجم
فیله ها را با چاقو خرد کنید و به بادمجان اضافه کنید و با آن مخلوط نمائید.
گام ششم
پنیر پیتزا به مایه پیراشکی بیافزائید.
گام هفتم
فلفل سیاه و در صورت تمایل به تندی غذا فلفل قرمز اضافه کنید.
گام هشتم
به قالب پیراشکی و تخته کار کمی آرد بپاچید.
گام نهم
خمیر آماده پیراشکی را داخل قالب بگذارید و درون آنرا مقدار مناسبی از مایه پیراشکی بگذارید و خمیر را با قالب پرس کنید.
گام دهم
پیراشکی های آماده شده را در تابه ای که حجم زیادی روغن در آن داغ شده است سرخ کنید.
گام یازدهم
پیراشکی های سرخ شده را را روی کاغذ جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
امیدواریم از این غذا لذت برده باشید
-
يکشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۵:۱۰
-
۴۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/272442/