نان فسایی شیرینی سنتی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
آرد سفید دو تا دو نیم پیمانه
1 پیمانه روغن صاف قنادی
1 پیمانه پودر قند
زعفران دم کرده به میزان لازم
تخم خرفه سیاه دانه یا کنجد به میزان لازم
جوز هندی پودر تقریبا نیمی از یک دانه جوز متوسط
زنجبیل نصف ق چ
مراحل
روغن را با همزن بزنید تا کاملا سبک شود
پودر قند و جوز هندی و زنجبیل را اضافه کنید و دوباره کمی بزنید.
نیمی از آرد را اضافه کنید و مابقی را کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست آید و به دست نچسبد.
خمیر را بین دو لایه نایلون به قطر نیم سانت باز کرده و قالب دلخواه برش زده و روی آن زعفران زده و کمی کنجد یا سیاه دانه یا تخم خرفه یا حتی خشخاش در وسط شیرینی ها یک نقطه کوچک میزنیم.
شیرینی در فر 180 درجه 20 دقیقه یا #سولاردوم 170درجه به مدت پانزده دقیقه قرار میدهیم.
شیرینی های خوشمزه ما آمادهاست. نوش جان
-
يکشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳:۴۴
-
۲۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/272262/