صبحانه/ تارت سیب و دارچین خانگی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
100 گرم کره
2 پیمانه آرد
نصف پیمانه شکر
سیب 4 عدد متوسط
شکر 2قاشق واسه پخت سیب
دارچین 2 یا 3قاشق
2 ق چ بیکینگ پودر
1 عدد تخم مرغ
1 ق چ وانیل
پودر قند به میزان لازم
مراحل
ابتدا سیب ها را پوست بگیرید با رنده ریز رنده کنید. درون تابه با 2ق غ شکر و دارچین روی حرارت قرار دهید و مدام هم میزنیم تا آب #سیب تبخیر شود و کاراملی و کاملا نرم شود. سپس کنار بگذارید تا خنک شود
کره و تخم مرغ و وانیل را با دست مخلوط کرده و شکر را هم اضافه میکنیم تا خوب مخلوط شود(این شیرینی نیاز به همزن ندارد).
بیکینگ پودر را هم اضافه میکنیم و آرد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نرمی به دست آید.
به اندازه یک سیب از خمیر را برای روی تارت جدا میکنیم.
مابقی خمیر را بین دو لایه کاغذ روغنی باز کرده و و روی قالب تارت قرار میدهیم تا کاملا ظرف را بپوشاند. لبه ها را برش زده و تمیز میکنیم.
سیب پخته را روی سطح خمیر یکدست پهن میکنیم تا کاملا سطح خمیر را پوشش دهد.
از خمیر اضافه برای روی تارت به دلخواه برش زده یا با قالب کاتر شیرینی به شکل دلخواه برش زده و روی آن قرار میدهیم. کاملا سلیقه ای هستش
تارت را درون سولاردوم 170درجه به مدت 18 دقیقه و یا فر 180درجه به مدت بیست دقیقه قرار میدهیم. طلایی شدن سطح تارت نشانه پخت آن می باشد.
پس تز خروج از فر با پودر قند روی آن را می پوشانیم و پس از سرد شدن برش میزنیم. نوش جان
-
یکشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۹:۳۲:۲۰ AM
-
۷۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/272086/