رولت اسفناج، پیشغذای ارزان و خوشمزه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - ایرنا / از اسفناج در غذاهایی زیادی استفاده میکنیم که شاید پر رنگترین آنها آش رشته باشد؛ اما آیا طعم اسفناج را به جز در آش رشته و بورانی ماست چشیدهایم؟ «ایرنا زندگی» دستور پخت پیش غذایی را تهیه کرده که هم از آن سیر نمیشویم و هم به علت داشتن طعم ترش زرشک، گرسنهتر میشویم. اگر تا به حال آن را امتحان نکردهاید پس وقت آن است که دست به کار شویم و طعم جدیدی را به خودمان هدیه دهیم.
مواد مورد نیاز رولت اسفناج
150 گرم اسفناج
یک دوم پیمانه، پیاز درشت خرد شده
1 پیمانه ماست چکیده
2 حبه سیر رنده شده
5 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری، گردو خرد شده (دلبخواه)
2 قاشق غذاخوری زرشک
یک دوم قاشق چاییخوری نمک
یک دوم قاشق چاییخوری فلفل
1 قاشق چاییخوری زردچوبه
1 قاشق غذاخوری روغن مایع
طرز تهیه و دستور پخت:
1. فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
2. برگهای اسفناج را با سه قاشق غذاخوری آب داخل قابلمه ریخته و 4-3 دقیقه آنها را بپزید. سپس از روی حرارت برداشته وقتی سرد شد آب اضافی آن را بگیرید.
3. اسفناج پخته را همراه با پیاز خرد شده، تمام ادویهها، روغن و تخم مرغ داخل مخلوط کن یا غذا ساز ریخته و دو دقیقه همهی مواد را هم زده تا کامل خرد شوند و به صورت یک مایع یکدست در آید.
4. به مایع اسفناج گردو خرد شده و زرشک را اضافه و مواد را با هم مخلوط میکنیم. داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و مایع آماده شده را روی کاغذ ریخته و با قاشق روی سطح کاغذ پخش میکنیم.
5. داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و مایع آماده شده را روی کاغذ ریخته و با قاشق روی سطح کاغذ پخش میکنیم.
6. سینی را داخل فر گذاشته تا برای 15 دقیقه بپزد. تا آماده شدن اسفناج، ماست را با سیر رنده شده و کمی نمک مخلوط کرده و کنار میگذاریم.
7. وقتی اسفناج پخت از فر خارج کرده و میگذاریم تا سرد شود. سپس اسفناج را پشت و رو کرده و کاغذ را جدا میکنیم.
8. اسفناج ورقهای را با چاقو به صورت نوارهای بلند برش میدهیم.
9. روی هر نوار را از بالا تا پایین با ماست میپوشانیم و به آرامی نوار اسفناجی را رول میکنیم.
10. میتوانید رولتهای آماده را همان موقع سرو کنید و یا در یخچال گذاشته و یک ساعت بعد سرو کنید.
-
شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۷:۰۴
-
۲۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/271983/