دمپخت سیر غذای معطر شیرازی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - اطلاعات / دمپخت سیر که با گوشت یا مرغ یا بدون آنها سرو میشود، یک غذای خوشمزه شیرازی است که عطر دلپذیری دارد و پخت آن را به شما توصیه میکنیم.
چی لازم دارم:
عدس خام سه چهارم پیمانه
برنج 3 پیمانه
پیاز 1 عدد
سیر تازه نصف پیمانه
هویج خرد شده 1 پیمانه
سبزیجات معطر به میزان دلخواه
نمک، فلفل، زردچوبه، زیره به میزان دلخواه
چطور بپزم:
برنج را برای چند ساعت خیس کنید. عدس را بپزید و آبکش کنید و کنار بگذارید. پیاز را خرد کرده و سرخ کنید. سپس ادویهها را اضافه کرده تفت دهید. در این مرحله سیر له شده یا خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید. حالا هویج نگینی و ریز شده و سبزیهای خرد شده را اضافه و مخلوط کنید. میتوانید از ترکیب شوید، ترخان و ریحان یا ترکیب تره، جعفری و شوید برای سبزی معطر استفاده کنید. برنج و عدس و آب را به مخلوط بیفزایید و برنج را دم کنید.
-
چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۲:۱۷
-
۵۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/270487/