آریا بانو

آخرين مطالب

سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده استان بوشهر تدوین شد اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا/بوشهر مدیرکل بانوان و خانواده استانداری بوشهر گفت: سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده استان بوشهر توسط دفتر امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر با همکاری و همراهی تیم راهبری سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده ی استان متشکل از مجری طرح جهاد دانشگاهی استان، ناظر طرح و مشاورین تخصصی طرح تدوین شد.

مریم آذرشب با اعلام این خبر اظهار کرد: براساس اسناد فرادستی از جمله سند چشم انداز نظام، سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری، سندآمایش سرزمین و ماده 101 قانون برنامه ششم توسعه کشور؛ بمنظور تلاش برای احقاق حقوق همه مردم، تحقق عدالت جنسیتی و توسعه ظرفیت های استانی با تأکید بر شناسایی و رصد مستمر شاخص های مؤثر بر وضعیت زنان و خانواده ی استان ها، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تدوین اسناد استانی مذکور را در دستور کار ویژه خود قرار داد و از طریق انعقاد تفاهم نامه ای فی مابین معاونت و استانداران با تأمین اعتبار ملی به استان ها ابلاغ شد.
وی اضافه کرد: مبلغ کل اعتبار طرح 400 میلیون ریال جهت اجرای پروژه در اختیار کارفرمای استانی دفتر امور زنان و خانواده قرار گرفت.
آذرشب تاکید کرد: سند با هدف ایجاد تغییر پایدار در جهت بهبود و ارتقاء وضعیت فعلی شناسایی شده از زنان و خانواده استان بصورت غیرمتمرکز در چارچوب و پروتکل ابلاغی معاونت امور زنان و خانواده ی ریاست جمهوری تدوین شده است.
این مسئول بیان کرد: دفتر امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر با همکاری و همراهی تیم راهبری سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده ی استان متشکل از مجری طرح جهاد دانشگاهی استان بوشهر، ناظر طرح و مشاورین تخصصی طرح و با رویکرد جامع محور و ذی نفع محور بودن پروژه و با بهره گیری همه جانبه از ظرفیت های تخصصی، اسنادی، آماری و داده ای، پژوهشی و سامانه ای دستگاه های اجرایی استان، صاحب نظران و متخصصان حوزه های آسیب های اجتماعی، جامعه شناسی، مردم شناسی، سازمان های مردم نهاد، تمام تلاش خود را به کار بست تا با برنامه ریزی مشارکتی و تسهیلگری و با استفاده از دانش، تجربه و مهارت های موجود در لایه های مختلف جامعه، سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده ی استان را تدوین نموده و به مرحله اجرا برساند.
مدیرکل بانوان و خانواده استانداری بوشهر تصریح کرد: سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده استان با برش شهرستانی و به تفکیک مسایل و مشکلات زنان و خانواده در شهرستان های دهگانه استان با عنایت به شاخص و نماگرهای جمعیتی، اقتصادی، بهداشت و سلامت، مسایل اجتماعی، ورزش و اوقات فراغت، سواد و تحصیلات، مشارکت سیاسی و مدنی، تامین اجتماعی و اشتغال تنظیم و تدوین شده است.
وی بیان کرد: در این سند برآنیم که با ارائه ی تصویر و توصیفی از وضعیت موجود استان در شاخص های حوزه زنان و خانواده و شناسایی وضعیت فعلی بتوانیم در جهت تحقق عدالت جنسیتی با بررسی و تحلیل وضعیت هر یک از اقلام آماری در سطح استان به تفکیک جنس تا حد امکان، مشکلات و مسائل اصلی را به تفکیک شهرستانی احصاء و با برنامه ریزی های عملیاتی نتیجه محور و مکان محور در قالب راهکارهای کوتاه مدت و بلند مدت با همکاری و تعامل سایر دستگاه های اجرایی متولی و ذیربط ، گام های مؤثری برداریم.
مریم آذرشب اظهار کرد: سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده ی استان با دریافت نظر مثبت رئیس کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده ی استان و سایر اعضاء محترم کارگروه برای تصویب نهایی بعنوان سندی بالادستی و مرجع و مآخذی رسمی، مجوز ارائه در شورای برنامه ریزی و توسعه ی استان را دریافت کرد.
مدیرکل بانوان استانداری بوشهر بیان کرد: نشست شورای برنامه ریزی و توسعه ی استان در آینده نزدیک با حضور سرکار خانم دکتر ابتکار معاونت زنان و خانواده ی ریاست جمهوری با دستور کار ارائه و تصویب سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده ی استان برگزار خواهد شد و با توجه به مشارکت دستگاه ها و نهادهای اجرایی و فرمانداری های شهرستانهای دهگانه ی استان در تدوین آن، امید است حرکتی هوشمندانه، فزاینده و تاثیرگذار در تحقق ارتقاء وضعیت زنان و خانواده در استان بوشهر فراهم شود.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/270427/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وابستگی کودکان به پدربزرگ و مادربزرگ خوب است یا نه ؟

از لحاظ روانی کودک هستید یا بالغ؟

با کسانی که دروغ می‌گویند چگونه برخورد کنیم؟

روانشناسی اجتماعی چیست؟ تعریف، اصطلاحات کلیدی و مثال ها

چرا برخی وقت ها نمی توانیم از صحبت کردن دست برداریم؟

عادات بدی که پیرتان می کند!

آسیب‌های وابستگی شدید به یک دوست و درمان

چگونه می توان 8 بیماری روانی عجیب را شناسایی کرد؟

9 نشانه عجیب استرس را به خاطر بسپارید

اختلال مو کنی چیست ؟علل و درمان آن

10 علامت که میتواند شما را آگاه کند افسردگی دارید

دمنوش هایی برای کاهش استرس و تقویت ایمنی بدن در برابر کرونا

چگونه بدون کلافگی و خستگی در خانه بمانیم؟

آیا نگرانی و استرس ،خطر ابتلا به ویروس کرونا را افزایش می دهد؟

آیا ویروس کرونا باعث افسردگی می‌شود

چگونه خود را قرنطینه کنیم؟

نحوه مدیریت کارمندان از راه دور

راه حل آشتی با دوست بعد از دعوا

چگونه روانشناس خوب را از بد تشخیص دهیم

خستگی تصمیم چیست و چگونه با این خستگی مقابله کنیم؟

خوابیدن با ناراحتی چه عوارضی دارد؟

هنگام استرس چه کارهایی انجام ندهیم؟

زبان بدن چیست و فواید آن کدام است؟

اُبژه و روابط ابژه ای چیست؟

7 روش ساده برای کاهش استرس

راه و روش یادگیری

علائم افسردگی در زنان را بشناسیم

چرا ما انسان‌ها می‌خندیم؟

نظریه مزلو: سلسله مراتب نیازها

نکات ضروری برای مواجهه با ترس

آلکسی تایمیا چیست؟ علل، علائم و راه درمان

8 عادت برای تقویت اعتماد به نفس

9 نکته برای غلبه بر ترس

سروتونین چیست و خوراکی های منبع سروتونین کدامند؟

قصه درمانی چیست و چگونه میتوان با قصه درمانی از مشکلات دور شد؟

عواملی که باعث ایجاد عصبانیت می‌شود کدامند و برای کنترل خشم و عصبانیت چه باید کرد؟

8 عادت رفتاری برای افزایش اعتماد به نفس و داشتن زندگی شادتر

چرا از دیگران تقلید می کنیم؟

اختلالات کنترل تکانه چیست ؟علل و درمان آن

دلایل خودزنی نوجوان و راه درمان آن چیست؟

تئوری انتخاب چیست و چه کاربردهایی دارد؟

کاردرمانی ذهنی چیست و کاربرد های آن کدامند؟

مدیتیشن چیست و انواع مدیتیشن کدامند؟

آنچه در مورد اریتروفوبیا (ترس از سرخ شدن) باید بدانید

انواع هدف چیست و داشتن هدف در زندگی چه اهمیتی دارد؟

تجسم خلاق چیست ؟

ماتریس بوستون چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

مهارت رهبری چیست ؟

هوش هیجانی چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

دلایل اختلال خواب نوجوانان چیست و راههای درمان آن کدامند؟