آش جو مخلوط؛ طبع این آش گرم و معتدل است
پزشکي
بزرگنمايي:
آریا بانو - سلامانه: آش جو مخلوط از نظر طب سنتی دارای طبیعت گرم و معتدل است و یک غذای عالی برای وعده های شب به خصوص در فصل زمستان و پاییز است. و توصیه بر این است که در فصل تابستان نیز این آش با لیمو ترش میل شود.
مواد لازم برای طبخ آش جو مخلوط
بلغور گندم: دو قاشق غذاخوری
بلغور جو:یک پیمانه
عدس: نصف پیمانه
گردو: دو پیمانه
ماش:نصف پیمانه
لوبیاسفید –چیتی-چشم بلبلی: یک پیمانه
پیاز:دو عدد متوسط
نمک-فلفل-زردچوبه-زیره-آویشن: به میزان لازم
روغن زیتون یا کنجد : به میزان لازم
سبزی آش : نیم کیلو
دستور پخت:
بلغورها را خیس کرده و با نمک و زردچوبه 45دقیقه می پزیم.
لوبیا ها را خیس کرده و یک و نیم ساعت می پزیم
عدس و ماش را افزوده و با ادویه جات به مدت یکساعت بپزید.
پیاز را خرد و با نمک و ادویه تفت داده و گردوهای کوبیده شده را اضافه و تفت می دهیم و با سبزیجات به کل موادمان اضافه می کنیم.
اجازه دهید غذا با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد.
-
سه شنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۰:۳۴
-
۱۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/269758/