ناهار/ پیتزای ریحان، پیشنهاد معطر و اشتها باز کن
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / چی لازم دارم:
خمیر پیتزا یا نان باگت – 2 عدد
ریحان شسته و پاک شده – 2 فنجان
پنیر پارمسان – به میزان لازم
ماست – 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون – 4 قاشق غذاخوری
ادویه دلخواه شامل نمک، فلفل -
به میزان دلخواه
برگ ریحان و گوجه فرنگی- برای تزیین
چطور بپزم:
برگ های ریحان را به همراه روغن، ماست و ادویه و کمی پنیر رنده شده داخل مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تاسس یکدست تهیه شود . نان باگت را از وسط با چاقو باز کنیدو داخل آن را خالی و با وردنه صاف کنید. می توانید به جای خمیر از نان باگت و هم نان های تریتای
( گردکوچک ) موجود در بازار استفاده کنید . روی آن را سس بمالیدو کمی ریحان خرد شده و بعد از آن پنیر پارمسان اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه داخل فر با دمای 190 درجه سانتی گراد قرار دهید.
این پیتزا بسیار ساده و راحت تهیه می شود و عطر وبوی خوبی دارد .
-
دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۹:۲۵
-
۳۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/269163/